تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 475 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دوستان دیگه من تاپیک جدا نزدم همینجا راهنمایی کنید ممنون میشم:

یک تبلتی که ترجیحا 8 اینج باشه (حالا دیگه خیلی شرایطش خاص بود 7 اینچ هم قبوله)، (LTE (4gداشته باشه!سیم کارت خور باشه و برای مرور سایت ها و برنامه های رایج اندرویدی مثل وایبر و امثالهم راحت اجرا کنه و به مشکل برنخوره چی پیشنهاد میدید؟

فقط دوستان یک لطفی کنن مدل هایی رو که فرضا 4g نداره معرفی نکنن بگن اینم خوبه! چون بله مدل خوب زیاد داریم من هم خیلی گشتم...

خودم دو مورد پیدا کردم که البته متاسفانه یکیش 7اینچی هست قاب دورش هم زیاده جلوه جالبی نداره عوضش برند ایسوس هست که خیلی خوبه

ASUS Fonepad 7 ME372CL - 8GB

و

هواوی مدیا پد m1

((مدیا پد ایکس1 چون مدل 4g فعلا جایی نیست و کلا طراحیش طوری هست که از 7 اینچ هم کوچیکتر بنظر میرسه خیلی مدنظرم نیست))

سقف قیمت هم تا ماکسیمم 1 تومن

ممنون
    سلام

تبلت LG G Pad ورژن LTEـش، رو اگه بتونید پیدا کنید، خیلی خوب میشه. چند وقت پیش که بازار موبایل بودم، فروشنده گفت تا چند هفته دیگه این
    ورژن وارد میشه. دیجیکالا نداره ولی ممکنه بیاره.

ایسوز، کمپانی بسیار خوبیه مخصوصاً کارت گرافیک های خوبی می زنه. اما قضیه تو تبلت ها، کمی متفاوت میـشه. چند تا از دوسـتان و آشنا های
    من، از تبلت هـا و موبایل های ایسوز خریده بودند. اول باید بگم که اصلاً پشتیبانی نداره. و برگشتی خیلی داشه. اول مــن خودم بهشــون پیشنهاد
    دادم. بعد یه ماه، صفحه نمایشش به اصطلاح پِرپِر می کرد و می پرید. گارانتی هم که بردن، گفت که حتماً بردی شمال خراب شده. این جز گارانتی
    نیست. در حالی که اینطور نبود و مجبور شدن پول تعمیر رو از جیب بدن.

مـدل هوآویی که قیدش رو زدید، مشکلاتی داره. بنده همین هفته پیش که تو بازار موبایل دسـتم گرفتـم، متوجه شدم و هـمونطور که انتظار داشتم،
    رابـط کـاربـری خـیلی لگ داشـت. موقع اوردن نوار اعلان ها، به پـایین، با چندین مکث مواجه شدم که من رو خیلی نا امید کرد. البته احتمـالاً این تنها
    مشکل این تبلته که با آپدیت های آینده، امیدوارم بهبود پیدا کنه.

Samsung Galaxy Tab 4 8.0 پیـشنهاد بعدی بنده است. نـمی دونم مـدل LTE ایــن تــبلت تــو ایـران پیدا میـشه یا نه. مـدل 3G اون، از نسل سوم
    پــشــتیــبانــی مـی کنه که تو ایران همین کافیه. تازه همین امروز همراه اول و ایرانسل به نسل سه راه یافتن. همونطور که می دونید، نسل چهارم
    هنوز تو ایران پشتـیبانی نمی شـه. پس این تبلت تا اینجا ایرادی نداشته! تراکم پیکسلی پایین صفحه نمایش اولین ایرادی هست که می تونیم ازش
    بگیـریم. البته از کیفیت صفـحه نمایش بسیار خوبی برخور داره که در نگاه اول، بی شـک، مجـذوب آن خواهید شـد. لازم به ذکره که با خرید این تبلت،
    باید قیـد دوربین رو کلـاً بزنید. چون نه فلاش داره و نه امکان فکوس خودکار! منتها دوربین عالی برای یه تبلت معمولاً یه ویژگی حیاتی تلقی نمی شه.

پیشنهاد اصلی بنده بعد از LG G Pad LTE، تبلت Samsung Galaxy Tab 3 8.0 خواهد بود که به جرأت می تونم بگم تنها تفاوتش با Tab 4، سخت افزار
    اونه که کمی متوسط تره. البته با کاربرد های شما، سازگاری داره. و از نسل چهارم هم پشتیبانی می کنه. اما نکته اینجاست. شما که می خواهید با
    اون مرورگـری اینترنت داشـتـه باشید، باید با زوم نـسبتاً بیشتر کار انجام دهید. چون 190 پیکسل در هر اینچ، باعث میشه که گاهی خواندن متون های
    ریز،برای شما مشکل باشه و یا اصلاً قادر به آن نباشید.

با این اوصاف، می توان دریافت که LG G Pad، بهترین تبلت در این رنج خواهد بود. اما از سیم کارت پشتیبانی نمی کنه. اگه بتونید ورژن LTE این تبلت را
    پیدا کنید، یک تبلت فوق العاده و بی نقص خواهد بود. چون از نکات شگفت انگیز این تبلت، می توان به تراکم پیکسلی بسیار عالی، دوربین کم نظیر بِین
    تبلت ها، سخت افزار فوق العاده نسبت به قیمت و... و... و... اشاره کرد. بخاطر حُسـن های فوق العاده کـه این تبلت داره، اگه مدل LTE رو پیـدا نکردید،
    می تونید از یه مودم رای-فایِ رایتل استفاده کنید که هم در جیب جایی می گیره و هم مشکل حل میشه. (این رو به عنوان تبلیغات حساب نکنید. الان
    شرکت های دیگه هم از این مودم ها، زیاد به بازار عرضه خواهند کرد!)

در کل، همونطور که هویداست، تبلت LG G Pad، شایسته کمی بازبینی خواسته های خود را دارد. پس اگه از پیدا کردن مدل مذکور عاجز مانده اید، به
    مودم همراه فکر کنید. چون واقعاً ارزشش را دارد!!

2. 3 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

تبلت LG G Pad ورژن LTEـش، رو اگه بتونید پیدا کنید، خیلی خوب میشه. چند وقت پیش که بازار موبایل بودم، فروشنده گفت تا چند هفته دیگه این
    ورژن وارد میشه. دیجیکالا نداره ولی ممکنه بیاره.

ایسوز، کمپانی بسیار خوبیه مخصوصاً کارت گرافیک های خوبی می زنه. اما قضیه تو تبلت ها، کمی متفاوت میـشه. چند تا از دوسـتان و آشنا های
    من، از تبلت هـا و موبایل های ایسوز خریده بودند. اول باید بگم که اصلاً پشتیبانی نداره. و برگشتی خیلی داشه. اول مــن خودم بهشــون پیشنهاد
    دادم. بعد یه ماه، صفحه نمایشش به اصطلاح پِرپِر می کرد و می پرید. گارانتی هم که بردن، گفت که حتماً بردی شمال خراب شده. این جز گارانتی
    نیست. در حالی که اینطور نبود و مجبور شدن پول تعمیر رو از جیب بدن.

مـدل هوآویی که قیدش رو زدید، مشکلاتی داره. بنده همین هفته پیش که تو بازار موبایل دسـتم گرفتـم، متوجه شدم و هـمونطور که انتظار داشتم،
    رابـط کـاربـری خـیلی لگ داشـت. موقع اوردن نوار اعلان ها، به پـایین، با چندین مکث مواجه شدم که من رو خیلی نا امید کرد. البته احتمـالاً این تنها
    مشکل این تبلته که با آپدیت های آینده، امیدوارم بهبود پیدا کنه.

Samsung Galaxy Tab 4 8.0 پیـشنهاد بعدی بنده است. نـمی دونم مـدل LTE ایــن تــبلت تــو ایـران پیدا میـشه یا نه. مـدل 3G اون، از نسل سوم
    پــشــتیــبانــی مـی کنه که تو ایران همین کافیه. تازه همین امروز همراه اول و ایرانسل به نسل سه راه یافتن. همونطور که می دونید، نسل چهارم
    هنوز تو ایران پشتـیبانی نمی شـه. پس این تبلت تا اینجا ایرادی نداشته! تراکم پیکسلی پایین صفحه نمایش اولین ایرادی هست که می تونیم ازش
    بگیـریم. البته از کیفیت صفـحه نمایش بسیار خوبی برخور داره که در نگاه اول، بی شـک، مجـذوب آن خواهید شـد. لازم به ذکره که با خرید این تبلت،
    باید قیـد دوربین رو کلـاً بزنید. چون نه فلاش داره و نه امکان فکوس خودکار! منتها دوربین عالی برای یه تبلت معمولاً یه ویژگی حیاتی تلقی نمی شه.

پیشنهاد اصلی بنده بعد از LG G Pad LTE، تبلت Samsung Galaxy Tab 3 8.0 خواهد بود که به جرأت می تونم بگم تنها تفاوتش با Tab 4، سخت افزار
    اونه که کمی متوسط تره. البته با کاربرد های شما، سازگاری داره. و از نسل چهارم هم پشتیبانی می کنه. اما نکته اینجاست. شما که می خواهید با
    اون مرورگـری اینترنت داشـتـه باشید، باید با زوم نـسبتاً بیشتر کار انجام دهید. چون 190 پیکسل در هر اینچ، باعث میشه که گاهی خواندن متون های
    ریز،برای شما مشکل باشه و یا اصلاً قادر به آن نباشید.

با این اوصاف، می توان دریافت که LG G Pad، بهترین تبلت در این رنج خواهد بود. اما از سیم کارت پشتیبانی نمی کنه. اگه بتونید ورژن LTE این تبلت را
    پیدا کنید، یک تبلت فوق العاده و بی نقص خواهد بود. چون از نکات شگفت انگیز این تبلت، می توان به تراکم پیکسلی بسیار عالی، دوربین کم نظیر بِین
    تبلت ها، سخت افزار فوق العاده نسبت به قیمت و... و... و... اشاره کرد. بخاطر حُسـن های فوق العاده کـه این تبلت داره، اگه مدل LTE رو پیـدا نکردید،
    می تونید از یه مودم رای-فایِ رایتل استفاده کنید که هم در جیب جایی می گیره و هم مشکل حل میشه. (این رو به عنوان تبلیغات حساب نکنید. الان
    شرکت های دیگه هم از این مودم ها، زیاد به بازار عرضه خواهند کرد!)

در کل، همونطور که هویداست، تبلت LG G Pad، شایسته کمی بازبینی خواسته های خود را دارد. پس اگه از پیدا کردن مدل مذکور عاجز مانده اید، به
    مودم همراه فکر کنید. چون واقعاً ارزشش را دارد!!
    خیلی جمع بندی کامل و جامعی بود امیرحسین عزیز واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی
    فقط چندتا سوال دارم اون مدل سامسونگ تب 3 که 8 اینچی هست پردازندش دو هسته ای هست درسته؟ بعد این مشکلی نداره؟ اخه الان گوشی ها هم 4هسته ای شدند!
    و اینکه اون جی پد که نسسل چهارم داشته باشه اگر پیدا بشه احتمالا بالای 1 تومن باید باشه
    اره من واقعا شیفته خصوصیات جی پد ال جی هستم اما واقعا سیم کارت خور نبودنش خیلی توی ذوق میزنه ولی نمیدونستم میشه از مودم یو اس بی استفاده کرد مطمئنی جواب میده؟ یعنی مثل با سیم کارت رایتل یا ایرانسل میتونم وصل شم به نت؟
    البته دوربین اصلا برم مهم نیست چون اعتقاد دارم با وجود دوربین دیجیتال و دوربین گوشی دیگه واقعا معنی خاصی نداره
    بازم خیلی خیلی ممنون

+

مدل 4g جی پد رو میخوندم نه gprsساپورت میکنه و نه 3g داره
    عجیبه نمیشه مدلی پیدا کرد که همه چی رو با هم داشته باشه((البته شدن که میشه قیمتش نجومی میشه ))
    Last edited by Atghia; 23-08-2014 at 13:03. دليل: افزودن +

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

فقط چندتا سوال دارم اون مدل سامسونگ تب 3 که 8 اینچی هست پردازندش دو هسته ای هست درسته؟ بعد این مشکلی نداره؟ اخه الان گوشی ها هم 4هسته ای شدند!
    و اینکه اون جی پد که نسسل چهارم داشته باشه اگر پیدا بشه احتمالا بالای 1 تومن باید باشه
    اره من واقعا شیفته خصوصیات جی پد ال جی هستم اما واقعا سیم کارت خور نبودنش خیلی توی ذوق میزنه ولی نمیدونستم میشه از مودم یو اس بی استفاده کرد مطمئنی جواب میده؟ یعنی مثل با سیم کارت رایتل یا ایرانسل میتونم وصل شم به نت؟
    البته دوربین اصلا برم مهم نیست چون اعتقاد دارم با وجود دوربین دیجیتال و دوربین گوشی دیگه واقعا معنی خاصی نداره
    بازم خیلی خیلی ممنون

+

عجیبه نمیشه مدلی پیدا کرد که همه چی رو با هم داشته باشه((البته شدن که میشه قیمتش نجومی میشه ))
    اره من واقعا شیفته خصوصیات جی پد ال جی هستم اما واقعا سیم کارت خور نبودنش خیلی توی ذوق میزنه ولی نمیدونستم میشه از مودم یو اس بی استفاده کرد
    مودم یو اس بی نه! مودم وای فای... %100 جواب میده. ارزشش رو داره. مودم رو میذارید تو جیبتون و هر جا که باشید،
    به راحتی می تونید برید اینترنت. فقط باز هم یه مشکل می مونه. این که نمی تونید از رومینگ استفاده کنید. البته به
    مرور زمان آنتن دهی ها آنقدر قوی میشه که نیازی به رومینگ نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه مشکلی نداره. فقط حین برای اجرای بازی های سنگین گاهی.. اگه شما به دوربین تبلت اعتقاد ندارین،
    پس چرا تبلت Galexy Tab 4 8.0 نمی گیرین؟ فقط بخاطر 4G؟!

عجیبه نمیشه مدلی پیدا کرد که همه چی رو با هم داشته باشه((البته شدن که میشه قیمتش نجومی میشه))
    درسته. اما میشه با خرید گجت هایی این کمبود ها را جبران کرد. مثل مودم وای فای همراه!

خواهش می کنم دوست عزیز

6. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مودم یو اس بی نه! مودم وای فای... %100 جواب میده. ارزشش رو داره. مودم رو میذارید تو جیبتون و هر جا که باشید،
    به راحتی می تونید برید اینترنت. فقط باز هم یه مشکل می مونه. این که نمی تونید از رومینگ استفاده کنید. البته به
    مرور زمان آنتن دهی ها آنقدر قوی میشه که نیازی به رومینگ نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نه مشکلی نداره. فقط حین برای اجرای بازی های سنگین گاهی.. اگه شما به دوربین تبلت اعتقاد ندارین،
    پس چرا تبلت Galexy Tab 4 8.0 نمی گیرین؟ فقط بخاطر 4G؟!

درسته. اما میشه با خرید گجت هایی این کمبود ها را جبران کرد. مثل مودم وای فای همراه!

خواهش می کنم دوست عزیز
    با این اوصاف از جی پد ال جی (همین ورزن موجود) منصرف شدم خب چه کاریه وقتی با هزینه کمی بیشتر میشه یک تبلت پیدا کرد که مجهزتر باشه
    البته اینو خوب میدونم که اولویت ها هستش که باعث میشه در نهایت هرکسی یکجور قضاوت کنه یکی دوربین براش مهمه یکی اجرای بازی و....
    اره اون مدل سامسونگ متاسفانه 4g نداره
    میدونید؟ اخه من واقعا بدم میاد بیام یک وسیله ای رو تازه بگیرم بعد به سال نکشیده امکانات جدید بیاد که وسیله من نداشته باشه و دوباره اقدام به خرید...واسه همین میدونم هنوز 4g مهم نیست و هنوز فعال نیست اما خب یک کوچولو اینده نگری شاید بد نباشه
    پس انتخاب من شد همون سامسونگ tab 3 8 که بنظرم غیر از دوهسته ای بودن هیچ ایرادی بهش وارد نیست
    چقدر هم رنگهاش قشنگه
  8. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

با این اوصاف از جی پد ال جی (همین ورزن موجود) منصرف شدم خب چه کاریه وقتی با هزینه کمی بیشتر میشه یک تبلت پیدا کرد که مجهزتر باشه

البته اینو خوب میدونم که اولویت ها هستش که باعث میشه در نهایت هرکسی یکجور قضاوت کنه یکی دوربین براش مهمه یکی اجرای بازی و....
    اره اون مدل سامسونگ متاسفانه 4g نداره

میدونید؟ اخه من واقعا بدم میاد بیام یک وسیله ای رو تازه بگیرم بعد به سال نکشیده امکانات جدید بیاد که وسیله من نداشته باشه و دوباره اقدام به خرید...واسه همین میدونم هنوز 4g مهم نیست و هنوز فعال نیست اما خب یک کوچولو اینده نگری شاید بد نباشه

پس انتخاب من شد همون سامسونگ tab 3 8 که بنظرم غیر از دوهسته ای بودن هیچ ایرادی بهش وارد نیست

چقدر هم رنگهاش قشنگه (آره خیلی)
    اگه تا چند وقت دیگه، 4G بیاد، قیمت تعرفه های اون انقدر گرون خواهد بود، که ترجیح می دهید از همان نسل قبل
    استفاده کنید.

یکی از حداقل های لازم برای اینترنت 4G، داشتن سرعت 100 مگابایت بر ثانیه حین حرکت در اتومبیل و مترو های
    تند رو و داشتن سرعت 1 گیگابات سرعت هنگام ایستادن!!

به هرحال، تصمیم گیرنده شما هستید.

باتشکر *1987*

10. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به متخصصین و دوستان این بخش از سایت نظرتون در مورد این چیه ؟- میخوام بخرمش

یه نگاه به این بندازید ببینید خوبه مارکش که کاملا ناشناخته هست - ارزش خرید داره با این قیمت 550 تومن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sajjad1973; 24-08-2014 at 09:05.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرفتمش عالیه

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان کدوم بهتره سخت افزاری و رزولیشن یکی هستند ولی صدا لنوو بالاتره ؟؟؟

Samsung Galaxy Note 8 N5100 - 16GB فروش

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دوستان کدوم بهتره سخت افزاری و رزولیشن یکی هستند ولی صدا لنوو بالاتره ؟؟؟

Samsung Galaxy Note 8 N5100 - 16GB فروش
    دوست عزیز..

این دو تبلت در رنج هم نیستند که باهم مقایسه بشن.

بلندی صدا ها، تغریباً در یک سطح هستند. اما اگر قرار
    بر برتری است، صدای لنوو قوی تر است. (تست شده)

15. 3 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به متخصصین و دوستان این بخش از سایت نظرتون در مورد این چیه ؟- میخوام بخرمش

یه نگاه به این بندازید ببینید خوبه مارکش که کاملا ناشناخته هست - ارزش خرید داره با این قیمت 550 تومن؟

نه بابا این آشغال چیه آخه
    برو
    پولتو بده یک تبلت مارک دار با اصل و نصب که همه چیش باشه نه این اشغالهای چینی بی کیفیت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •