خیلی جمع بندی کامل و جامعی بود امیرحسین عزیز واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی
فقط چندتا سوال دارم اون مدل سامسونگ تب 3 که 8 اینچی هست پردازندش دو هسته ای هست درسته؟ بعد این مشکلی نداره؟ اخه الان گوشی ها هم 4هسته ای شدند!
و اینکه اون جی پد که نسسل چهارم داشته باشه اگر پیدا بشه احتمالا بالای 1 تومن باید باشه
اره من واقعا شیفته خصوصیات جی پد ال جی هستم اما واقعا سیم کارت خور نبودنش خیلی توی ذوق میزنه ولی نمیدونستم میشه از مودم یو اس بی استفاده کرد مطمئنی جواب میده؟ یعنی مثل با سیم کارت رایتل یا ایرانسل میتونم وصل شم به نت؟
البته دوربین اصلا برم مهم نیست چون اعتقاد دارم با وجود دوربین دیجیتال و دوربین گوشی دیگه واقعا معنی خاصی نداره
بازم خیلی خیلی ممنون
+
مدل 4g جی پد رو میخوندم نه gprsساپورت میکنه و نه 3g داره
عجیبه نمیشه مدلی پیدا کرد که همه چی رو با هم داشته باشه((البته شدن که میشه قیمتش نجومی میشه ))
اره من واقعا شیفته خصوصیات جی پد ال جی هستم اما واقعا سیم کارت خور نبودنش خیلی توی ذوق میزنه ولی نمیدونستم میشه از مودم یو اس بی استفاده کرد
مودم یو اس بی نه! مودم وای فای... %100 جواب میده. ارزشش رو داره. مودم رو میذارید تو جیبتون و هر جا که باشید،
به راحتی می تونید برید اینترنت. فقط باز هم یه مشکل می مونه. این که نمی تونید از رومینگ استفاده کنید. البته به
مرور زمان آنتن دهی ها آنقدر قوی میشه که نیازی به رومینگ نیست.
مدل 4g جی پد رو میخوندم نه gprsساپورت میکنه و نه 3g داره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط چندتا سوال دارم اون مدل سامسونگ تب 3 که 8 اینچی هست پردازندش دو هسته ای هست درسته؟ بعد این مشکلی نداره؟ اخه الان گوشی ها هم 4هسته ای شدند!
نه مشکلی نداره. فقط حین برای اجرای بازی های سنگین گاهی.. اگه شما به دوربین تبلت اعتقاد ندارین،
پس چرا تبلت Galexy Tab 4 8.0 نمی گیرین؟ فقط بخاطر 4G؟!
عجیبه نمیشه مدلی پیدا کرد که همه چی رو با هم داشته باشه((البته شدن که میشه قیمتش نجومی میشه))
درسته. اما میشه با خرید گجت هایی این کمبود ها را جبران کرد. مثل مودم وای فای همراه!
خیلی جمع بندی کامل و جامعی بود امیرحسین عزیز واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی
خواهش می کنم دوست عزیز