دوستان میشه کسی بگه آیا دفترچه ها تو باجه های پستی اومده یا نه ؟ و اینکه اگر نیومده از کی میاد ؟
آنلاین هستش ! تو خود سایت انجام میشه
دوستان میشه کسی بگه آیا دفترچه ها تو باجه های پستی اومده یا نه ؟ و اینکه اگر نیومده از کی میاد ؟
آنلاین هستش ! تو خود سایت انجام میشه
سلام دوستان من میخوام برم پیام نور و نمیدونم با این رتبه فوق العاده ام (!) چه رشته ای رو میتونم بخونم ؟ کرمانشاه هستم همین کرمانشاهم میخوام برم . اگه لطف کنید یه راهنماییم کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطوری؟
والا ما دیروز رفتیم سازمان سنجش واسه یکی اعتراض زدیم، گفتن 20 روز دیگه یه نامه پست میشه به خونتون و نتیجشو اعلام میکنه . گفتن که انتخاب رشته رو از بالا به پایین همرو بزنید (همین که همه مشاورا میگن) چون بعدن اگه رتبتون درست شه نمیشه دوباره انتخاب رشته کرد.
در ضمن توی سایتش یه صندوق پستی واسه اعتراضات داده. ما به اونم نامه فرستادیم با پیشتاز.
این راهنمای انتخاب رشته سایت کانون چطوریه؟
الان اطلاعاتم رو وارد کردم و فقط نوشت اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.جوابی نمیده که بفهمیم قبول میشیم یا نه؟
پنج چهار سه دو يک --- --- 3234 3414 3458 نفر
71028 رتبه در سهميه بين --- --- 6137 6589 6606 نفر
229948 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين --- --- 8906 8872 8869 نمره کل نهايي
هیچ کدوم ستاره نداره!!!!!
دوستان با 3300 منطقه 2 برای عمران های تهران شانسی هست؟
ممنون میشم کمک کنید
ميخواستم بدونم اصل رتبه كدومه؟ اوني كه نوشته بدون اعمال سهميه؟ يا نمره كل نهايي؟ يا رتبه شما در سهميه؟
واينكه دانشگاه دولتي شبانه تا چه رتبه ايي قبول ميكنن؟
نه 95000 شده
خب يكي جواب منو بده ديگه..
تا اونجا که من میدونم بیشتر رتبه در سهمیه مهمه و انتخاب رشته بیشتر به رتبه در سهمیه ربط داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)