سلام دوستان .. بالاخره از این صبانت کوفتی جدا شدم امروز رفتم از مخابرات 512 گرفتم.
گفتن 1 ماه طول میکشه وصل شه! چرا انقد زیاد؟ بچه ها میگفتن نهایاتا 1 هفته ای وصل میشه!
سلام دوستان .. بالاخره از این صبانت کوفتی جدا شدم امروز رفتم از مخابرات 512 گرفتم.
گفتن 1 ماه طول میکشه وصل شه! چرا انقد زیاد؟ بچه ها میگفتن نهایاتا 1 هفته ای وصل میشه!
سلام دوستان
امروز سرعتاتون چطوره؟
دیروز و پریروز که فاجعه بود !
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
به نظرم به صورت منطقه ای مشکل وجود داره....مثلا من پسر عموم تو یه منطقه دیگه تهران و 512 مخابرات داره و میگفت دیروز پریروز به شدت نوسان سرعت و قطعی داشتم م یخواست درخواست پیگیری بده...
ولی من 256 مخابرات دارم مشکلی نداشتم دیروز و پریروز همیشه سرعتم ثابته بین 30 تا 35 هم میره با دانلود منیجر...![]()
دست دوستان گل باب جواب ها و تست پینگ درد نکنه.
اینطور که معلومه پینگش با سروهای اروپایی تعریفی نداره. من برای باز با wow میخوام ولی 300 اصلا مناسب نیست. دوستان عزیز دیگر همتون پینگتون با سرورهای اروپایی همین حوالی 300 هست ؟
توی اکثر مناطق مخابراتی الان 1 مگ یا دو مگ مدن؟کسی میدونه شرایط برای گرفتن 1 مگ یا 2 مگ چیه؟
اطلاعات دقیق میخوام
اگه خب باشه و اینترنتش stable باشد شاید رفتم تو کار 2 مگ مخابرات.چی بشه اون موقع![]()
از من که هیچی نخواستن
حتی اصل شناسنامه کارت ملی هم نداشتم فقط آخرین قبض با یه کپی کارت ملی
ولی مثکه واسه 2 مگ نامه از طرف شرکت میخواد حتما
حالا کسی 2 مگ نداره ؟؟؟؟؟
همین 1 مگ هم عالیه ولی شده واسه 1 ماه هوس کردم 2 مگ بگیرم![]()
آره منم هفته پیش این قضیه رو متوجه شدم دقیقا یکی در میون پینگ 2 برابر میشد!
خیلی عجیبه!
واقعا سرعت افتضاح هست تازه سرویس 1 روزه وصل شده دانلود از سرورهای ایرانی مثل تبیان 140 هست سرعت دانلود سرور خارجی مثل همین پی سی ورلد تهش 20 هست واقعا بده![]()
الان دور روزه برای من مشکل داره. یا قطع میشه یا پکت لاست داره. خیلی اعصابم خورده![]()
دوستان اگر سرویس رو به صورت اعتباری کنیم..یعن یخرید شارژی از سایت..فرقش چیه؟ یعنی اگر الان مثلا بکنیم همین الان اینترنت قطع میشه و تا شارژ آنلاین نخریم وصل نمیشه؟
کسی تجربه داره؟
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)