تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 456 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز: «سالگرد الکلاسیکوی تاریخی؛ رئال مادرید 2-6 بارسلونا»

گواردیولا در بازی چهارشنبه تیم را برای 150مین بار در لیگ هدایت خواهد کرد

چهارشنبه تیم به مصاف مالاگا در نیوکمپ خواهد رفت̦، اولین مسابقه از سه مسابقه باقیمانده در لالیگا، صدوپنجاهمین بازی گواردیولا به عنوان مربی درلالیگا خواهد بود.

از 149 بازی در لالیگا به مربیگری گواردیولا̦ بارسا 76.5% آنرا برده و فقط 7.4% آنرا باخته است.

این چهارشنبه̦ گواردیولا برای صدوپنجاهمین بار مربیگری بارسا در لالیگا را به عهده خواهد داشت که این امر خود یکی از افتخارات زیادی است که از پپ در انتهای فصل باقی خواهد ماند. در لالیگا̦ پپ سرمربیگری بارسا را با 152 بازی به پایان خواهد رساند̦ بعد از بازی مقابل مالاگا̦ بارسا باید به مصاف اسپانیول و بتیس برود.

گواردیولا چهارمین مربی بارسا از نظر تعداد بازی خواهد بود̦ کرایوف(306 بازی)̦ مارینوس میشل (204بازی)، فرانک رایکارد(190 بازی)، بالاتر از پپ قرار دارند. بارسا سه بار قهرمان لالیگا در چهار فصل اخیر شده است، هر سه عنوان قهرمانی با امتیازهای درخشان (99، 87 و 96) به دست آمده است. در طی 149 بازی به مربیگری پپ̦ بازیکنان تیم اول نمایش ستودنی داشته اند.

آماری شبیه رویا

از 149 بازی پپ در لالیگا، 76.5% را با پیروزی (114بازی)، 16.1% را مساوی (24 بازی) و تنها 7.4% (11 بازی) را با باخت پشت سر گذاشته است. تیم او 402 گل در چهار فصل به ثمر رسانده و فقط 106 گل را دریافت کرده است. در حقیقت̦ با این رده بندی̦ گواردیولا̦ با تعداد بازی کمتر رتبه ی بهتری در میانگین پیروزی نسبت به کرایوفوف، میشل و رایکارد دارد̦ برای مثال میانگین برد آنها به ترتیب 59.8%، 51.4% و 59% بوده است.

نتایج سه مربی هلندی بر اساس درصد˸

یوهان کرایف˸ 59.8% برد̦ 22.5% مساوی و 17.6% باخت.

مارینوس میشل˸ 51.4% برد̦ 25.5% مساوی و 23% باخت.

فرانک رایکارد˸ 59% برد̦ 23.6% مساوی و 17.3% باخت.

تنها خبری که این روزها با عث خوشحالی من میشه, فقط بفهمم داوید ویا خوب شده و سر تمرینات حاضر شده.
    برای دیدن دوبارش لحظه شماری می کنم.

فـــــتح این همه جام مرا خسته کرده است.

صحبتهای پپ قبل از بازی با مالاگا:

سوال: مورینیو تاثیری در رفتن شما دارد؟
    جواب: خنده پپ , خستگی چیزی است که روز به روز ایجاد می شود که نتیجه بردهای متوالی و قهرمانی های متعدد است, من با خیلی از مربیان مادرید هم دوره بوده ام, رفتن من اصلا ربطی به مورینیو ندارد,آنچه مرا خسته کرده، فتح این همه جام است.

سوال: نظر شما در مورد پدرو:
    جواب:او نتوانسته چند بازی متوالی برای بارسا بازی کند, شاید این اشتباه من بوده است,اگر او را ناراحت یا اذیت کرده ام، این کار را از روی قصد و منظور انجام نداده ام. همه این بازیکنان جوان هستند واینده درخشانی دارند, من از بازی پدرو خوشم می اید, او اینده درخشانی در بارسا دارد.

سوال:نظر شما در مورد هوادارن؟
    جواب: هوادارن بارسا بی نظیر هستند, حس نمی کنم انها ناراحت باشند, انها همیشه از بارسا حمایت می کنند.

سوال:فینال کوپا دل ری را چطور می بینید؟
    جواب:هر بازی مهم است, این فینال هم مهم است به خصوص در برابر بیلبائو,من شخصا از نظر روانی آماده فتح جام قهرمانی هستم.این هدف ماست.

سوال: نظر شما در تیتو ویلانووا سرمربی اینده بارسا؟
    جواب:ما دوستی دیرینه ای داریم, همیشه رابطه ما خوب بوده است,خوشبختی این است که یکی از دوستان قدیمی ات فرصت هدایت بارسلونا را داشته باشد و این قدرت و شجاعت را در خودش ببیند، حس خوبی است. تیتو می داند که هرزمانی که نیاز داشته باشد من درکنار او هستم. هیچ ایده ای ندارم که آیا تیم بارسا با تیتو خیلی تغییر خواهد کرد یا نه. این اوست که تصمیم می گیرد.

سوال: نظر شما در مورد اینده؟
    روز چهارشنبه سومین سالگرد برد 6-2 بارسا در برنابئو است. این یکی از بهترین خاطرات من است.چرا که ما برای فتح لالیگا می جنگیدیم و آن بازی فوق العاده را به نمایش گذاشتیم. درمورد آینده ام هم باید بگویم که الان به خانه می روم و هیچ ایده ای درمورد آینده ام ندارم. اگر از آینده ام مطلع شدم، به شما هم خواهم گفت. فعلا نمی دانم.

افزایش بودجه نقل و انتقالات به 100 میلیون یورو

یکی از مدیران سابق بارسلونا روزی به شوخی گفته بود بهترین وضعیت مالی باشگاه زمانیه که تیم به فینال تمام رقابت ها برسه ولی قهرمان نشه. همین مسئله تا حدودی ثابت میکند که بارسلونا در فصل آینده بسیار بیشتر از 50 میلیون وعده داده شده (در حدود 1 ماه پیش) میتواند در نقل و انتقالات هزینه کند.
    ناکامی های هفته گذشته که باعث از دست رفتن لالیگا و لیگ قهرمانان شد باعث شده که بارسلونا در فصل آینده بسیار بیشتر از مقدار پیش بینی شده هزینه کند. در حال حاضر باشگاه در حال بررسی شرایط مالی است ولی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه گفته که بارسلونا هم اکنون در موقعیتی قرار دارد که به طور تقریبی میتواند حدود 100 میلیون یورو هزینه کند

برای بررسی این حرف زوبی باید به بررسی منبع این بودجه بپردازیم. در واقع این بودجه از 4 منبع مختلف تامین میشود که بررسی جز به جز این منابع مشخص کننده دلیل اختلاف بودجه این فصل و فصل گذشته است.

منبع اول، بودجه سالانه باشگاه در نقل و انتقالات است که همان طور که راسل در فصل پیش بیان کرد، باشگاه هر فصل بین 30 تا 40 میلیون میتواند هزینه کند.
    منبع دوم پول حاصل از فروش بازیکنان است. گرچه باشگاه هنوز کاملا مشخص نکرده که چه بازیکنانی در این فصل فروخته خواهند شد ولی گمانه زنی ها از فروش کیتا، آدریانو و آفلای خبر میدهد. ضمن اینکه مکسول نیز در نیم فصل به فروش رفته است. مجموع این مبلغ چیزی بین 20 تا 30 میلیون به حساب باشگاه واریز میکند که بنا به تصمیم مدیران این مبلغ مستقیما به بودجه نقل و انتقالات اضافه میشود.

علاوه بر آن در هر فصل مبالغی جهت توزیع بین بازیکنان و کادر فنی بابت پاداش قهرمانی ها در نظر گرفته میشود. این مبلغ در فصل گذشته حدود 30 میلیون یورو بود که در این فصل با توجه به از دست دادن لالیگا و لیگ قهرمانان این پول صرفه جویی شده است که با تشخیص کادر فنی و مدیران تیم مبنی بر نیاز تیم، این پول نیز بابت نقل و انتقالات هزینه خواهد شد

آخرین منبع مالی هفته پیش مشخص شد. گواردیولا با دستمزد سالانه 10 میلیون یورو اعلام کرد که در فصل آینده سرمربی تیم نخواهد بود. تیتو نیز گفته که برای تغییر پست از کمک مربی به سرمربی، نیازی به تغییر در مبلغ قرارداد خود نمیبیند. در نتیجه این 10 میلیون اضافه نیز با تایید مدیران باشگاه به بودجه نقل و انتقالات اضافه خواهد شد

با این حساب به نظر میرسد در این فصل باید منتظر اتفاقات ویژه ای در فصل نقل و انتقالات باشیم

مسی با 2 گلی که در مقابل رایو زد تنها 2 گل با رکورد 67 گل گرد مولر در طول فصل 1972-73 برای بایر مونیخ فاصله دارد. در حالی که هنوز 4 بازی بارسلونا باقی مانده است.

"زمان را نمیتوان متوقف کرد. رکوردها برای شکستن ساخته شده اند و اینکه رکورد من توسط مسی شکسته شود یک افتخار است."
    "اگر مسی به 68 گل برسد من اولین فردی هستم که به او تبریک میگویم."
    "در تاریخ فوتبال کمتر بازیکنی را سراغ داریم که به سطح مسی رسیده باشند."

این صحنه رو یادتون هست؟؟
    توی اون بازی تاریخی که بارسا در خاک مادرید ,رئال با نتیجه 6-2 در هم کوبید, وقتی مسی گل به ثمر رساند به سمت هوادارن مادریدی رفت و حمایت خودشو از بیماران سندروم نشان داد.

امروز سالگرد برد 6-2 بارسلونا برابر رئال مادرید در برنابئو است.
    این برد بهترین خاطره پپ گواردیولا است, البته بهترین خاطره ما هم هست.
    viva barcelona

دیدن گلهای بازی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : سايت رسمي باشگاه

2. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسلونا - مالاگا

جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول :

5 بازی آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

5 بازی آخر مالاگا :

7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):

آمار بازی های رو در رو:

آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:

وضعیت دو تیم تو لیگ :

درصد گلزنی تو دقایق مختلف:

fcbarca.ir

4. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

FC Barcelona - Malaga

Barcelona (4-3-3): Pinto; Alves, Mascherano, Puyol, Adriano; Keita, Fabregas, Iniesta; Pedro, Messi, Cuenca
    Malaga (4-4-1-1): Kameni; Jesus Gomez, Demichelis, S. Sanchez, Eliseu; Portillo, Camacho, Cazorla, Duda; Buonanotte; Rondon

هر دو تیم با 4 تغییر نسبت به بازی های آخرشون

Rayo Vallecano 0 - 7 FC Barcelona
    Malaga 1 - 0 Valencia CF

6. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاریکاتورهای روزانه ی الموندو در 2 می 2012

پپ در حال حاضر ده ها خواستگار دارد ...

برزیل، انگلیس،قطر...

=================

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 2 می 2012

----- حذف -----

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

اخبار کوتاه

در 215 بازی رسمی که گواردیولا سرمربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده است ، مسی 203 گل به ثمر رسانده است

رکورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 61 بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقابل مالاگا : 41 برد - 11 مساوی - 9 باخت _ 137 گل زده - 42 گل خورده

تیاگو سیلوای 27 ساله به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که حاضر است به آنها ملحق شود. باشگاه آث میلان هنوز قصد فروش او را ندارد ( منبع : اسپورت )

بهترین پاس گل دهنده های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این فصل : مسی 29 - سسک 18 - آلوز 16 - ژاوی 12 - اینیستا 8 - آدریانو 7

بهترین گلزنان بازی های خانگی در این فصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

مسی 28 - رونالدو 22 - بنزما 18 - فالکائو 15

رکورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 17 بازی خانگی این فصل در نوکمپ :

15 برد - 1 مساوی - 1 شکست

65 گل زده و 10 گل خورده

یوهان کرایوف :" گواردیوا تصمیم درستی گرفت . او یک روز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر میگردد، اما نمیدانم به عنوان مربی یا عنوانی دیگر...

مسی یا کریستیانو؟ مسی! بخاطر اینکه او به توپ عشق میورزد ، تکنیک ناب و خالص است و پسر خوبی است

برترین گلزنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اینجای فصل :

مسی 43 ( 6 پنالتی ) - رونالدو 43 ( 11 ) - فالکائو 23 ( 5 ) - هیگواین 23 - بنزما 20

روکورد پلگرینی در 7 مسابقه ای که در کمپ نو به عنوان مربی در مقابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حضور داشته است : 1 برد - 2 مساوی - 4 شکست

مسی از زمان حضور گواردیولا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا کنون 131 گل در 133 مسابقه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ثمر رسانده است

رکورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 30 بازی خانگی در مقابل مالاگا : 27 برد - 1 تساوی - 2 شکست
    Last edited by nw_nk; 02-05-2012 at 23:40. دليل: حذف کاریکاتور مربوط به حریف

8. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بارسلونا 4 – مالاگا 1: مسي از ركورد گردمولر گذ شت

بارسلونا البته در صورت پيروزي امشب رئال مادريد قهرماني را به صورت قطعي از دست مي‌دهد.

Getty Images

سايت گل – ليونل مسي باز هم ركورد شكست و به ركورد 68 گل ردر يك فصل گرد مولر رسيد. با گل‌هاي او بود كه بارسلونا توانست چهار بر يك مقابل مالاگا به برتري برسد. مسي با زدن اين گل‌ها توانست از ركورد گرد مولر در فصل 73-1972 در زمينه به ثمر رساندن گل در تمامي رقابت‌ها عبور كند. كارلس پويول اولين گل بازي را در دقيقه 14 زد. مسي و آندرس اينيستا از سمت راست همكاري كردند و سپس اينيستا توپ را سانتر كرد و پويول به آساني دروازه كارلوس كامني را گشود. روندون در دقيقه 27 گل تساوي را به ثمر رساند. خسوس گومس توپ را سانتر كرد و اين بازيكن ونزوئلايي با ضربه سري شيرجه‌اي گل‌زني كرد. اما شور و شوق مالاگا ادامه‌اي نداشت و بارسلونا در دقيقه 34 با خطايي كه روي اينيستا انجام شد به يك ضربه پنالتي رسيد. مسي پشت توپ ايستاد و آن را به مركز دروازه زد و برتري را به بارسلونا بازگرداند. در دقيقه 59 بود كه دودا در محوطه جريمه دير براي زدن توپ اقدام كرد و مسي را سرنگون كرد،‌و خود مسي پشت توپ ايستاد و باز هم دروازه كامني را باز كرد. مسي متوقف نشد، و در دقيقه 64 هت‌تريك خود را كامل كرد. پاس عمقي هوشمندانه اينيستا به مسي رسيد و او از دفاع گذشت و توپ را از روي سر كامني عبور داد و از ركورد گرد مولر هم گذشت. مردان مانوئل پيگريني نتوانستند كاري از پيش ببرند و تيم پپ گوارديولا بازي را كنترل كرد و به پيروزي رسيد. بارسا با اين برد 87 امتيازي شد و مالاگا هم با 55 امتياز چهارم ماند.

10. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

In Pictures: From Leverkusen quintuple to AC Milan double – the most memorable of Messi's record-shattering 68 goals

محتوای مخفی: ادامه 

May 2, 2012

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرد مولر 67 گل رو توی 49 بازی زد در حالی که مسی توی 57 بازی 68 گل رو زد
    چندتا پنالتی زده؟
    Last edited by بردیا; 03-05-2012 at 13:49.

14. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: رئال به شایستگی به قهرمانی رسید؛ ولی پشت سکوت ما چیزهایی نهفته است

مربی بارسلونا به این نکته اشاره کرد که دراین بازی برای تیمش 2پنالتی اعلام شده که اندکی دیر است

سایت گل- بارسلونا دیشب موفق شدتا در دیداری تماشایی مالاگا را از پیش رو بردارد .این دیدار قبل از بازی رئال مقابل اتلتیک بیلبائو برگزار شد و در کنفرانس خبری بعد از بازی پپ گواردیولا، قهرمانی احتمالی زودهنگام را به رئال تبریک گفت و درعین حال به این نکته اشاره کرد که دراین میان اتفاقاتی رخ داده است.

پپ گواردیولا که در پایان رقابتهای این فصل لالیگا از بارسا جدا خواهد شد در صحبتهایی گفت:« رقابتهای لالیگا خیلی طولانی است. اینجا عکسهایش هم موجود است. رئال به شایستگی قهرمان این فصل لالیگا شد ولی در طول سال اتفاقات زیادی رخ داد که پشت سکوت ما سپری شد و در پشت اسن سکوت چیزهایی نهفته است. ولی گذشته ها گذشته.»

مربی آبی اناری ها در آنالیز عملکرد تیمش در بازی با مالاگا، دیگر آن آرامش همیشگی را نداشت و رک و روراست حرفهایش را برزبان آورد. او نسبت به عملکرد داوری، نه تنها دراین بازی، بلکه در تمام طول فصل شکایت داشت و گفت:« دراین بازی برای ما دو پنالتی گرفتند. الان دیگر مهم نیست. الان دیگر اندکی دیر شده است.»

گواردیولا درمورد عملکرد تیمش در این بازی، آن هم درحالی که رئال عملا قهرمان این فصل لالیگا خواهد شد گفت:« من برای همه چیز خوشحالم. هیچ وقت به تلاش ادامه دادن، آن هم در شرایطی که جام قهرمانی عملا از دست رفته ،کار آسانی نیستم ولی هدف ما رسیدن به فینال جام حذفی است. فکر می کنم مقابل مالاگا بازی خوبی انجام دادیم و به هواداران خوش گذشت.در بازیهای لالیگا باید تلاش کنیم تا بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذاریم و در 3 بازی باقی مانده، دو بازی در لالیگا و یک بازی در فینال جام حذفی بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم.»

او درادامه در واکنش به اینکه هواداران در بازی دیشب نامش را صدا می زدند، گفت:« این بار اول نبود و در طول این 4 سال بارها مورد لطف هواداران بودند. من از واکنش هواداران در طول این سالها ممنونم.آنها همیشه با من خیلی خوب رفتار کرده اند، چه در جریان مسابقات وچه وقتی که مرا در خیابان می دیدند. از همه متشکرم . می خواهم به همه شما بگویم که در قلبم جای دارید.»

گواردیولا درمورد جدایی اش از بارسا در پایان فصل و ردپایی که دراین تیم از او به جای می ماند، با فروتنی تمام گفت:« قدرت این تیم، همه ما را خوب نموده است. نمی دانم که من توانسته ام تا چه کارهایی برای تیم انجام دهم ولی همیشه باشگاه چیزهای بیشتری به تو می دهد. من برای اینکه دوباره نیازم به فوتبال را احساس کنم می روم؛ این اتفاقی است که الان برای من رخ نمی دهد و برای همین می خواهم بروم.»

مربی جوان بارسا در بحش پایانی صحبتهایش گفت:« شکست رکوردهای گلزنی نشانه آن است که رئال عملکرد خوبی داشته . سختی در کسب یک جام قهرمانی نیست، بلکه ادامه حرکت دراین مسیر برای مدتی طولانی است. این بزرگترین دستیابی ما در طول این مدت بود. آمار و ارقام برای شکستن هستند وروزی می رسد که تیمی با تمام رکوردهای ما برابری می کند و روزی می رسد که بارسلونایی دیگر ازتمام این آمار پیشی می گیرد.»

By Ghazal Ziari

2012/5/3

Guardiola: It's a bit late in the season to start giving us penalties

May 3, 2012

16. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گرد مولر 67 گل رو توی 49 بازی زد در حالی که مسی توی 57 بازی 68 گل رو زد
    چندتا پنالتی زده؟
    فکر نمیکنم برای ارزشگذاری نهایی کسی به تعداد بازیها نگاه کنه
    مثلا نمیگن پله با اینقدر بازی ملی اینقدر گل زد و دایی با اینقدر بازی ملی اینقدر گل
    ملاک سقف و تعداد گلهاست و اینکه چه کسی در طول تاریخ فوتبال این سقف رو بالاتر میبره
    قطعا مسی رکورد گرد مولر گلزن واقعا افسانه ای آلمان رو شکسته و البته میتونه در سه بازی باقیمونده این تعداد گل رو به عدد واقعا فضایی 70 برسونه

البته میشه در مقابل گلزنی در تعداد بازیهای کمتر این رو گفت که در عصر گرد مولر قطعا از تکلهای 9 متری خبری نبوده و البه این رو فراموش نکن که مسی برخلاف خیلی از مدعیان همیشه در مقابلش دیواری از بازیکن صف کشیده و گلزنی در این شرایط واقعا متفاوته با گلزنی مثلا در ضد حمله یا در برابر مدافعین کم تعداد

تعدادی عکس دارم از مسی در محاصره مدافعین حریف در بازیهای مختلف پیدا کردم حتما قرار میدم
    در کل بدون هیچ تعصبی باید گفت گلزنی این پسر با توجه به دفاع همیشه پرتعداد حریفان در مقابل بارسا واقعا چیزی شبیه معجزه اس

یادم رفت این رکورد شکنی رو تبریک بگم
    به نظر من مسی تا اینجا بهترین بازیکن اروپا و جهانه و دو رقیب داره
    یکی گومز که برای کسب این عنوان باید در فینال ucl بدرخشه و البته اگر بتونه در جام ملتها همراه آلمان این درخشش رو تکرار کنه فکر نمیکنم منطقی باشه که کسی دیگه بهترین بازیکن بشه
    دیگری رونالدو که در حال حاضر در ucl و لالیگا کمتر از مسی گل زده و پاس گل داده و فکر میکنم دو چیز به رونالدو برای بهترین بازیکن جهان شدن کمک کنه یک اینکه در ادامه آقای گل لالیگا بشه که البته باز آقای گلی در لالیگا ارزش کمتری نسبت به آقای گلی در اروپا داره ولی اگر در جام ملتها بتونه با پرتغال بدرخشه که البته با حضور آلمان و اسپانیا و احتمالا ایتالیا و فرانسه متحول شده سخت به نظر میرسه میشه رونالدو رو به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب کرد

در کل فکر میکنم رونالدو و گومز بر خلاف مسی یه فرصت خیلی عالی در جام ملتها دارن که باید منتظر بمونیم ببینیم میتونن ازش استفاده کنن

18. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته مولر 10 درصد توانایی های تکنیکی مسی رو هم نداشته که این تعداد گل رو زده
    جالبه طرفدارای مسی میگن که مثلا اون موقع تکلای 9متری وجود نداشته
    بعد یکی مثل بکن بائر میاد میگه مسی شانس اورده که توی دفاع هایی مثل برتی فوگس بازی نمیکنه.
    Last edited by بردیا; 03-05-2012 at 16:30.

20. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •