ایا میشه از dsl یک خط تلفن برای راه اندازی 2 مودم یا یوزر و پس های مختلف استفاده کرد ؟
میشه با یک مودم 2 تا خط تلفن بهش داد که سرعت بالا بره ؟
ایا میشه از dsl یک خط تلفن برای راه اندازی 2 مودم یا یوزر و پس های مختلف استفاده کرد ؟
میشه با یک مودم 2 تا خط تلفن بهش داد که سرعت بالا بره ؟
جواب اولت فکر کنم میشه خیر چون پورت adsl که بهت دادن فقط قابلیت فیزیکی اتصال به یک ip رو داره (ولی باید هنوز امتحان کنم میشه یا نه!!!)
جوابه دومت بله میشه ولی مودم اش الان تو بازار ایران فکر نکنم موجود باشه
ولی می تونی با دو تا مودم همین کار رو انجام بدی با استفاده از نرمافزار connectify
Last edited by imanghamari; 26-08-2013 at 06:31.
900مگ 4 شبه گذاشتم شده 7%
اون عزیزی که گفته بود از imdb میزاره از اکانت vip سرعت شبانش چطوره؟؟؟
سرعت دانلود شبانه من با تورنت قبلا 100 کمتر نمیومد!!! الان شبا 20 بیشتر نمیشه!! بعد الان گذاشتم می بینم سرعتش باز تا همون 120 میره. یعنی مخابرات دیگه میخواد تا ابد این سرعتای داغون رو برای شبانه رایگان بذازه؟؟؟
دزدی پشت دزدی دیگه اعصاب ندارم![]()
آره دیگه باید قید تورنت رو بزنیم مال من تا 100 میره ولی قبلا 200بود...
شما سرویست چیه که تا 100 میره؟
شما اکانت imdb-dlرا هم بگیری چون فشار رو سرورشون شبا زیاده باید ۴تا فایل را همزمان دانلود کنی تا حداکثر پهنای باند را استفاده کنی ولی گندش می ارزه به آپلود سنتر ها
سرعت هم هر فایل از ۱۱۰ بالاتر تمیره واسه همین چندتا باید بزاری!
این میگه تورنت من دانلودم خوبه ولی بازی آنلاین عملا ر-ی-د-ه دیشب یه بازی خواستم بزنم اونم با ایرانیا نه خارجیا !!!!کلا ۴ثانیه دیلی داشتم آخرم انصراف دادم!!!خودشون را مسخره کردند اینا
عمرا گسی تودو ساغت اول شبانه حتی با طرح طلایی سرعتش بدون نوسان 100باشه
من زنگ زدم پشتیبانی یرای حخم های کسر شده شبانه گفتم تو روزنامه و طبق حرف مدیر عامل مخابرات حجمها برمیگرده بعد طرف که از همکارش پرسید گفت نه روزنامه و سایت سرکاری هست بعد فکر کرد من نشنیدم گفت هنوز مشخص نشده فکر هم نمیکنه که برگردن...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)