سلام یه سوال خیلی ابتدایی داشتم:
میخواستم بدونم گرافیک من چقدره با توجه به عکسی که در زیر گذاشتم:
در ضمن با این گرافیک و رم 1 گیگ میشه بازی pes 2010 رو راحت اجرا کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر![]()
سلام یه سوال خیلی ابتدایی داشتم:
میخواستم بدونم گرافیک من چقدره با توجه به عکسی که در زیر گذاشتم:
در ضمن با این گرافیک و رم 1 گیگ میشه بازی pes 2010 رو راحت اجرا کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر![]()
بازی کردن رو فراموش کن
دوستان بالاخره من یه DV3-2165 خریدم.به نظرم لپتاپ خوبیه.
من 2تا درایو دارم که یکیش حدود 300 گیگ هستش و یه ریکاوری که نزدیک 15 گیگ.نمیدونم چرا درایو ریکاوری مخفی نیستش.در صورتی که یهVaio SR490 دارم که اون درایو ریکاوریش مخفی بود.آیا همه اچ پی ها همینطوری هستن؟این درایو باید همینطوری ظاهر باشه یا باید مخفیش کنم؟
کسی آموزش paragon disk manager داره که راهنماییم کنه چطوری هاردش رو به چندتا درایو تقسیم کنم؟اگه با تصویر باشه که چه بهتر.
لطفا راهنماییم کنین.ممنون
دوستان میگن اچ پی ها پارتیشن بندیشون سخته چون با برنامه های بوت نمیشه پارتیشن بندی کرد.با دیسک منیجر ویندوز هم احتمال پریدن ویندوز و هارد هست.اینو امروز اونی که لپ تاپو ازش خریدم گفت.گفت پارتیشن بندی نکن.درست گفته؟کار با یک درایو خیلی عذاب آوره.تورو خدا کمک کنین
Last edited by alisoofi; 23-08-2010 at 19:11.
نمیدونه کسی؟
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز ویستای لپتابم به صورت نرمال موقعی که می خواد بیاد بالا دیگه LCD کاملا خاموش میشه و هیچ کاری رو انجام نمی ده
البته تویه Safe Mode میاد بالا مشکلی نداره ولی به صورت نرمال مشکل داره
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام
دوستان من سیستمم رو با آویرا تو safe mode اسکن کردم وچیزی ام پیدا نکرد ولی وقتی سیستم رو ری استارت کردم تمام فایل هام پاک شد درایو ها هم شبیه زمانی شده بود که تازه پارتیشن بندی کرده بودم ..مطمئنم که ویروسی نداشتم ...علتش چیه ؟
اگه ممکنه این سوالم هم جواب بدین
Hibernate کردن پشت سر هم ممکنه مشکلی واسه لپ تاپ ایجاد کنه ؟...من بعضی وقتا خیلی اتفاقی مجبور میشم Hibernate کنم
...یا مانیتور رو میبندم که sleep میشه ...این sleep و یا Hibernate های پشت سر هم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟![]()
Last edited by V E S T A; 23-08-2010 at 23:43.
خب اگه Safe Mode درست میاد بالا، احتمالا مشکل نرم افزاری هست
ببینید قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد چی نصب کردید، اونو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه
سلام
یادم نیست تو کدوم تاپیک خوندم، اما بچه های با تجربه انجمن لپ تاپ بودن که خوندم گفته بودند که اتفاقا لپ تاپ رو کمتر Shutdown کنید خیلی بهتره، هرچقدر کمتر Shutdown بشه و از Hibernate استفاده بشه، از نظر سخت افزار ی دیرتر مستهلک میشه، چون موقع بالا اومدن کمتر بهش فشار میاد (این چیزیه که از صحبت های بچه ها یادمه)
Sleep هم در مواقع کوتاه 1 و 2 ساعته خوبه، اما در حالت Sleep جابه جا نکنید یا تو کیف نذارید به نظرم خیلی بهتره، چون به هرحال سیستم روشنه
من شخصا همیشه موقعی که دیگه با لپ تاپ کاری ندارم، به عنوان خاموش کردن از Hibernate استفاده میکنم (هفته ای 2،3بار هم ریست میکنم که سیستم سنگین نشه احیانا)
فقط موقعی که جایی میرم و لپ تاپ رو تو کیف میذارم، Shutdown میکنم
سعی کنید وقتی لپ تاپ رو میخواین جابجا کنین اصلا Sleep نکنین ، چون در حالت Sleep فن لپ تاپ روشن هست و داخل کیف که بزارید حرارت زیادی جمع میشه و آسیب میبینه ، باید کلا خاموش کنید
وقتی هم لپ تاپ رو میز اکثرا هست و جابجایی ندارید Hibernate کنید .
یه لپ تاپ توشیبا اومده دستم حالا میخوام Recover کنمش ولی یادم نیست که چکار میکردیم مدل لپ تاپ هم Toshiba A8 Teacra هستش 3 تا CD داره که برای Recovery هستش حالا من اگه درست باشه یادمه قبلا یه کلیدی رو همراه با F میزدیم و وارد مراحل Recovery میشدیم ولی حالا گیر کردم که چکار میکردیم
ممنون میشم در این زمینه راهنمایی فرمایید.
بیشتر Hibernate میکنم ولی خیلی پشت سر هم بعضی وقتام مانیتور رو میخوابونم ...میخوام بدونم این Hibernate کردنای پشت سر هم مشکل درست نمیکنه؟
من2تا درایو ساخته بودم که تو یکیش فایلای خودم بود الان همش پریده بعد از اسکن کردن تو safe mode هیچ ویروسی هم
پیدا نشد ..درایو C همه چی از Document سر جاشه ولی یه مقدار به free space اضافه شده ..نمیدونم چی شده ...عجیبه
چرا اینجور شده ..خوشبختانه فایلای زیادی نبود..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)