تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 510 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه pirate sea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    آخرین دریا !______خونه : کشتی!

پيش فرض

پچ 1.8 .لینک دانلود بزارید لطفا

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یکی از دوستام داره روی اسکایریم شدیدا کار میکنه ، حدود 240 تا مود از اسکایریم نکسوس گرفته (کلا سایتو زیرو رو کرد )
    دونه دونه همرو داره نصب و تست میکنه ، تا الان کلا که خیلی باحال شده ، بیشتر هم روی گرافیک و زنده تر کردن اتمسفر بازی داره کار میکنه. بیشتر مود هاش راجع به این دوتا + یه سری چیزای کاربردی و طبیعی تر شدن خود بازی هستش.
    همه ی آپدیتها و dlc هارو هم ریختیم ، به جز dragonborn که نیومده.

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

این مود skyre عجب چیزیه . بازی رو یه جورایی هم سخت کرده هم باحال . دیگه از اون چرخش alchemy>enchantment>smithing خبری نیست . واسه حمله های عادی هم ازت استمینا کم میکنه . کلا دهن ادم سرویس میشه تا قوی بشی . حالا میفهمم بازی وانیلیش چقدر اسون بوده .
    مود realistic needs هم یکی از معرکه ترین مودهاییه که تا حالا نصب کردم . به بازی اصلا جون داده .
    این مود realistic needs دقیقا چی کار میکنه چند وقت بود بازی نمیکردم الان میخوام دوباره شروع کنم ادامه ش رو برم الان اینو بریزم خوبه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این مود realistic needs دقیقا چی کار میکنه چند وقت بود بازی نمیکردم الان میخوام دوباره شروع کنم ادامه ش رو برم الان اینو بریزم خوبه؟
    اسم اصلش realistic needs and decease هستش که باعث میشه غذا خوردن و اب خوردن و مریض شدن و خوابیدن توی بازی واقعی بشه . جوری که مثلا هر یک ساعت یه کم به اون مولفه (مثلا گرسنگی) اضافه میشه و وقتی به حد نصاب رسید میزنه گرسنه که باید غذا بخوری وگرنه مثلا stamina ات دیر برمیگرده .
    یا مثلا اگه غذای مونده بخوری مریض میشی یا واسه اب خوردن حتی اگه از اب رودخانه بخوری ممکنه مریض بشی و باید اون اب رو بجوشونی یا گوشت خام که بخوری هم ممکنه مریض بشی .
    مریضی ها هم مثل قبلا الکی نیست . هر مریضی چندتا مرحله داره که اگه خوبش نکنی میره مرحله بعد و وضعت وخیم تر میشه و زودتر خسته میشی و باید همیشه بخوابی . این مریضی ها واقعا روی اعصابه . یعنی مثلا الان که من دارم بازی میکنم اگه یک گرگ گازت بگیره و مریض بشی کلی از خونت و استمینات کم میکنه یا ...
    خوابیدن ها هم که بستگی به خستگیت داره . مثل قبل نیست که 2 ساعت بخوابی و اون well rested رو بگیری . باید کلی بخوابی و خستگی در کنی تا اون well rested رو بگیری .
    چیز جالب دیگه ای که این مود اضافه میکنه مست کردنه . یعنی شما wine که میخوری کمی مست میکنی . یه کمش خوبه ولی زیاد که بخوری میره توی مرحله از خود بی خود شدن . دیگه حتی نمیتونی حرکت کنی و یه سره میخوری زمین . تصویر هم تار میشه .
    این مود این قابلیت رو هم بهت میده که توی سفرهات کمپ بزنی و اتیش درست کنی و .... خیلی باحاله .

کلا مودهایی که بازی رو طبیعی میکنه خیلی بهتره و طرفدار زیاد داره . یکی دیگه هم بود wet and cold که مثلا بارون یا برف میومد ملت سریع میرفتن تو خونه یا توی طوفان کند میشدی و ...
    frostfall هم یک مود دیگه بود که به قول خودش سرمای اسکایریم و اب و هوای مناطق مختلف روی ادمها تاثیر میزاره . مثلا وقتی میری توی اب سرد شمال اسکایریم توی 30 ثانیه میمیری اما توی ابهای جنوبی تر میشه مثلا راحت شنا کرد . یا توی برف و بارون دیدت بد میشه .
    البته این دوتا مود اخر چون باگ زیاد دارن من یکی نصب نکردم .

این مود T3nd0 skyre هم خیلی مود خوبیه . کلی گیم پلی جدید به بازی اضافه میکنه . مثلا دیگه لول 81 اخرین لول نیست . هر اسکیل تا 300 تا میره و لولت شاید تا صد و اندی بره . در عوض تعداد پرک ها رو زیاد کرده . مثلا درخت Archery توی این مود 47 تا پرک داره . مودهای بدرد نخور دیگه قابل بازی شدن .
    مثلا با سپر که timed block اضافه شده به بازی . یا مثلا روشهای بازی به صورت mage assassin و myrmidon . کلا اسم این مود هست skyrim redone که از اسمش معلومه با این بازی چه کار میکنه .

من خودم قبلا بازی کردن منتهی وسطهاش ولش کردم و الان دوباره دارم بازی میکنم که خیلی بهتر شده . اگه میخوای دوباره بازی کنی حتما این مود skyre رو بگیر که خیلی بازی رو واست تازه تر میکنه . بقیه مودها رو به شرطی اضافه کن که با این مودو بقیه مودهات compability داشته باشن .
    نکته اخر هم اینکه هر چی مود بیشتر نصب کنی بازیت قشنگتر میشه و در عوض باگدارتر میشه . پس خیلی مود نصب نکن وگرنه کلا ممکنه حتی بازی به زور بالا بیاد . nexus mod manager رو بگیر و تقریبا تا 15 تا مود بیشتر نریز همونایی که بیشتر فکر میکنی لازمه .

5. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

.من سرعت بازی ام خیلی کمه کمک کنید لطفا سرعت فریم ها هم کمه اعصابم ریخته به هم کمک کنید !راهی هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

.من سرعت بازی ام خیلی کمه کمک کنید لطفا سرعت فریم ها هم کمه اعصابم ریخته به هم کمک کنید !راهی هست؟
    تو همه پچ ها رو نصب کردی . اپدیت 11 که همون پچ 1.8 میشه رو میگم . من قبلا خیلی وسط بازی لگ دار میشد . ولی از پچ 1.5 به بعد دیگه این مشکل رفع شد . الان که پچ ها رو نصب کردم به همراه dawnguard و hearhfire خیلی بهتر شده و لگی نمیبینم .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

تو همه پچ ها رو نصب کردی . اپدیت 11 که همون پچ 1.8 میشه رو میگم . من قبلا خیلی وسط بازی لگ دار میشد . ولی از پچ 1.5 به بعد دیگه این مشکل رفع شد . الان که پچ ها رو نصب کردم به همراه dawnguard و hearhfire خیلی بهتر شده و لگی نمیبینم .
    لینک پچ 1.8 رو بزار لطفا چند مگه؟من اپدیت 1.7 رو دارم و نصبه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

لینک پچ 1.8 رو بزار لطفا چند مگه؟من اپدیت 1.7 رو دارم و نصبه
    برو توی این پیج دانلود کن .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از توی ادرس لینک خط فاصله ها رو بردار .

dlc ها رو نصب کردی ؟

پ.ن : خداییش یه Dlc داونگارد 20 دلاره که میشه تقریبا 50 هزار تومن . بعد ما میایم به راحتی توی سه ساعت دانلود میکنیم حالشو میبریم . حق دارن این نکسوسی ها به کرکی ها میگن پایرت .
    Last edited by Gregar; 24-12-2012 at 11:03.

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    این مود ها که تو بازی نصب می کنیم آیا تو بازی باگ ایجاد نمی کنه

و دوم اینکه آیا مود ها با هم سازگار هستند> یعنی می توان همه ی مود ها را با هم داشت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    این مود ها که تو بازی نصب می کنیم آیا تو بازی باگ ایجاد نمی کنه

و دوم اینکه آیا مود ها با هم سازگار هستند> یعنی می توان همه ی مود ها را با هم داشت؟
    1.چرا باگ هم ایجاد میکنن . البته بستگی به خودت داره . ایا بازی زیباتر با کمی باگ بهتره یا بازی معمولی (وانیلی) بدون باگ ؟ البته اگه باگ در یه حدی باشه که کاملا جلوی بازی کردنت رو بگیره من قید اون مود رو میزنم اما یه ذره باگ گرافیکی یا خیلی کوچیک واسم مهم نیست . کاری که بعضی مودها با بازی میکنن ادم قید باگ رو هم میزنه .

2.اکثر مودهای معروف با هم خودشون رو سازگار میکنن و پچ compability میدن یا اصلا از اول با هم تداخل ندارن . اکثر مودهای کوچیک هم که فقط یه تغییر کوچیکی توی بازی میدن خیلی با بقیه تداخل ندارن ولی ممکنه بعضی مودهای دیگه با تداخل داشته باشن . پس همه مودها رو نمیشه با هم داشت . وقتی یه مود میخوای نصب کنی اول باید صفحه مود رو بخونی ببینی سازنده اش راجع به سازگاری با مودهای مختلف چی گفته . توی قسمت دانلود فایلها هم باید ببینی پچی چیزی واسه سازگاری با یک مود دیگه گذاشته واسه دانلود یا نه . اگه هم چیزی راجع به سازگاریش ننوشته بود باید ببینی کار اون مود چیه و چه چیزایی رو توی بازی دست کاری میکنه . مثلا دوتا مود که هر دوتاشون روشنایی یا اب و هوا رو تغییر میدن به احتمال زیاد با هم ناسازگارن .
    کلا پیشنهاد میکنم فقط مودهای معروف رو بگیری اگه خواستی . توی صفحه مود یه چیزی داره به نام endorsement که محبوبیت اون مود رو نشون میده . اکثر این مودها با خودشون رو سازگار میکنن . در ضمن واسه هر چیزی فقط و فقط یک مود بگیر . مثلا دوتا مود با هم نگیر که نژادها رو عوض میکنن .

اگه مود میخواستی بهم بگو شاید تونستم کمکت کنم . چون من خیلی مود دارم .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •