سلام
بله من اشتباه محاسبه کردم و دوباره که اعداد و ارقام رو زدم به جواب شما رسیدم

تاریخ این 5 تا سپرده سر رسید به ترتیب گیج کننده زیر است:

1396/01/07
1396/10/12
1396/12/03
1397/03/09
1397/06/13
فکر کنم بیرون کشیدن و بستن این سپرده ها قبل از موعد سر رسید کلی ضرر در برداشته باشه. اما خوب از طرفی تا آخرین سپرده 2 سال و خورده ای مونده که باید با ترس و لرز تحمل کرد. امیدوارم تو این مدت کلاهبرداری نکنن و اصل پول و سود رو بشه برداشت.
راستش شما هم حرف دل من رو زدید و منم به اختاپوس و یا بهتر بگم هزار پای مافیای قدرت و ثروت که رحم سرش نمیشه واقفم؛ اما بسیار هستند که از سر ناچاری تیکه تیکه پول رو جمع کردن این کار رو کردند که یه تومنشون بشه دو تومن؛ چون یکباره پول گنده نداشتند که برن بیزنس و تجارت کنند و اگر هم داشتند افعی و گرگ نبودند که تو این بازار بتونن چند بار ریسک بکنن و بخورند زمین که دوباره پا شن. ترجیج دادن که برن سمت این صندوقها و بانکهای غیر مجاز یا هر چی اسمشو بزاریم و ریسک اون رو بکنن.

آقا محمد همانطور که می بینید چون تاریخ سر رسیدها متفاوت است. بهتر نیست که هر کدوم که تموم شد اصل و سود رو بگیرم و بریزم تو یه حساب روز شمار تو یه بانک مثلا پارسیان یا پاسارگاد و به همین ترتیب تا پنجمین سپرده این کار رو کرد؟ یا اینکه هر کدوم رو ببرم تو یه بانک و بکنم یک سپرده بلند مدت که سودش بره تو دفترچه که بتونم ماه به ماه با کارت بردارم؟حالت اول (متمرکز کردن همه داخل یک سپرده روز شمار) خوبیش اینه که همه داخل یک سپرده هستند اما سودش کمتره.حالت دوم (درست شدن 5 تا سپرده بلند مدت با سود ماهیانه) که 5 تا سپرده/دفترچه/کارت بانکی است اما سودش بیشتره
نظر شما چیه و بهترین راه حل رو که هم امن باشه و منم خاطر جمع باشم و هم در ماه مبلغ 500 تومن رو بتونم خرج زندگی بکنم و باقی رو پس انداز بکنم چه روش و نوع سپرده گذاریه؟
ممنون بابت وقتی که برای خوندن و جواب دادن دقیق می گذاری.