تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 639 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    به نظرتون واسه سپرده گذاری و سرمایه گذاری گنجینه سپهر مناسبه ؟
    بیمه عمر هم هست که سیستمش مثل همین سپهر هست در مقایسه با هم کدوم مناسب تره ؟
    محاسبه مقدار سود رو در گنجینه سپهر شماره 2 فقط برا یک سال تو سایت بانک صادرات میزنه . کسی اطلاعی داره چیه قضیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    بنده حساب کردم سودش میشه 16,566,000 تومن در سال
    50,200,000x33%=16,566,000 تومن
    50,200,000 ضربدر 33 دکمه ی درصد دکمه ی مساوی (در بیشتر ماشین حسابها دیگه دکمه مساوی نمیخواد)
    اگر ماشین حساب دکمه ی درصد نداره اینجوری حساب میشه
    50,200,000x33÷100=16,566,000 سود یک سال
    16,566,000x5=82,830,000 تومن - سود 5 سال
    50200000بعلاوه ی 82830000=133,030,000 تومن
    ==============================
    این بانک مجوزدار نیست و ریسکش زیاده
    البته بی مجوزها هم کلی اعتبار دارند وگرنه اصلاً نمیذاشتند شروع کنند پول گرفتن از مردم
    الان هم که سالهاست بانک مرکزی براشون رجز میخونه اما همش نمایش و تاتره و دارند راحت کار میکنند چون همشون مال اونهائی هست که دست گذاشتند روی همه ی ثروتهای کشور و درآمدهای کشور و مشاغل درجه یک و خودشون رو مالک و وارث همه ی اینها میدونند و به هیچ غریبه و مخالفِ حکومت و ناراضی هم اجازه ی نزدیک شدن به این ثروتها و درآمدها رو نمیدند
    بارها مسئولین بانک مرکزی و دولتی گفتند بی مجوزها باید سر و سامان بگیرند اما ما باید مراقب سپرده های مردم هم باشیم برای همینه که داریم یاهاشون مدارا میکنیم !!!!
    زورشون بهشون نمیرسه میگن داریم مدارا میکنیم
    نمیدونم چقدر مونده مدت سپرده هاتون تموم بشه اما بهتره تا تموم شد منتقل بشه به مجوزدارها
    از قدیم گفتند کدخدا رو ببین ده رو بچاپ
    بی مجوزها یا مال خودِ کدخداست یا فک فامیلهای کدخدا
    یک امپراطوریِ مالیِ بسیار گسترده و تو در تو که سر و تهش معلوم نیست و همه جا ریشه دوونده

سلام

بله من اشتباه محاسبه کردم و دوباره که اعداد و ارقام رو زدم به جواب شما رسیدم

تاریخ این 5 تا سپرده سر رسید به ترتیب گیج کننده زیر است:

1396/01/07
    1396/10/12
    1396/12/03
    1397/03/09
    1397/06/13

فکر کنم بیرون کشیدن و بستن این سپرده ها قبل از موعد سر رسید کلی ضرر در برداشته باشه. اما خوب از طرفی تا آخرین سپرده 2 سال و خورده ای مونده که باید با ترس و لرز تحمل کرد. امیدوارم تو این مدت کلاهبرداری نکنن و اصل پول و سود رو بشه برداشت. راستش شما هم حرف دل من رو زدید و منم به اختاپوس و یا بهتر بگم هزار پای مافیای قدرت و ثروت که رحم سرش نمیشه واقفم؛ اما بسیار هستند که از سر ناچاری تیکه تیکه پول رو جمع کردن این کار رو کردند که یه تومنشون بشه دو تومن؛ چون یکباره پول گنده نداشتند که برن بیزنس و تجارت کنند و اگر هم داشتند افعی و گرگ نبودند که تو این بازار بتونن چند بار ریسک بکنن و بخورند زمین که دوباره پا شن. ترجیج دادن که برن سمت این صندوقها و بانکهای غیر مجاز یا هر چی اسمشو بزاریم و ریسک اون رو بکنن.

آقا محمد همانطور که می بینید چون تاریخ سر رسیدها متفاوت است. بهتر نیست که هر کدوم که تموم شد اصل و سود رو بگیرم و بریزم تو یه حساب روز شمار تو یه بانک مثلا پارسیان یا پاسارگاد و به همین ترتیب تا پنجمین سپرده این کار رو کرد؟ یا اینکه هر کدوم رو ببرم تو یه بانک و بکنم یک سپرده بلند مدت که سودش بره تو دفترچه که بتونم ماه به ماه با کارت بردارم؟
    حالت اول (متمرکز کردن همه داخل یک سپرده روز شمار) خوبیش اینه که همه داخل یک سپرده هستند اما سودش کمتره.
    حالت دوم (درست شدن 5 تا سپرده بلند مدت با سود ماهیانه) که 5 تا سپرده/دفترچه/کارت بانکی است اما سودش بیشتره

نظر شما چیه و بهترین راه حل رو که هم امن باشه و منم خاطر جمع باشم و هم در ماه مبلغ 500 تومن رو بتونم خرج زندگی بکنم و باقی رو پس انداز بکنم چه روش و نوع سپرده گذاریه؟

ممنون بابت وقتی که برای خوندن و جواب دادن دقیق می گذاری.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بله من اشتباه محاسبه کردم و دوباره که اعداد و ارقام رو زدم به جواب شما رسیدم
    تاریخ این 5 تا سپرده سر رسید به ترتیب گیج کننده زیر است:
    1396/01/07
    1396/10/12
    1396/12/03
    1397/03/09
    1397/06/13
    فکر کنم بیرون کشیدن و بستن این سپرده ها قبل از موعد سر رسید کلی ضرر در برداشته باشه. اما خوب از طرفی تا آخرین سپرده 2 سال و خورده ای مونده که باید با ترس و لرز تحمل کرد. امیدوارم تو این مدت کلاهبرداری نکنن و اصل پول و سود رو بشه برداشت.
    راستش شما هم حرف دل من رو زدید و منم به اختاپوس و یا بهتر بگم هزار پای مافیای قدرت و ثروت که رحم سرش نمیشه واقفم؛ اما بسیار هستند که از سر ناچاری تیکه تیکه پول رو جمع کردن این کار رو کردند که یه تومنشون بشه دو تومن؛ چون یکباره پول گنده نداشتند که برن بیزنس و تجارت کنند و اگر هم داشتند افعی و گرگ نبودند که تو این بازار بتونن چند بار ریسک بکنن و بخورند زمین که دوباره پا شن. ترجیج دادن که برن سمت این صندوقها و بانکهای غیر مجاز یا هر چی اسمشو بزاریم و ریسک اون رو بکنن.
    آقا محمد همانطور که می بینید چون تاریخ سر رسیدها متفاوت است. بهتر نیست که هر کدوم که تموم شد اصل و سود رو بگیرم و بریزم تو یه حساب روز شمار تو یه بانک مثلا پارسیان یا پاسارگاد و به همین ترتیب تا پنجمین سپرده این کار رو کرد؟ یا اینکه هر کدوم رو ببرم تو یه بانک و بکنم یک سپرده بلند مدت که سودش بره تو دفترچه که بتونم ماه به ماه با کارت بردارم؟حالت اول (متمرکز کردن همه داخل یک سپرده روز شمار) خوبیش اینه که همه داخل یک سپرده هستند اما سودش کمتره.حالت دوم (درست شدن 5 تا سپرده بلند مدت با سود ماهیانه) که 5 تا سپرده/دفترچه/کارت بانکی است اما سودش بیشتره
    نظر شما چیه و بهترین راه حل رو که هم امن باشه و منم خاطر جمع باشم و هم در ماه مبلغ 500 تومن رو بتونم خرج زندگی بکنم و باقی رو پس انداز بکنم چه روش و نوع سپرده گذاریه؟
    ممنون بابت وقتی که برای خوندن و جواب دادن دقیق می گذاری.
    سلام
    شما تنها نيستین. دهها هزار نفر مثل شما عمل کردند و سپرده های 5 ساله و 3 ساله باز کردند
    بانکها هم سود سرشاری میبرند از این پولها . هزاران ماشین لوکس آوردند با این پولها و با پارتی و باندبازی از گمرک راحت ترخیصشون کردند و با 3 برابر قیمت فروختند به پولدارها و نفعی تا 200% بردند و 2% یا 3% سود ماهیانه دادند به سپرده گذارها که صاحبان این سرمایه بودند
    به هر حال بهترین کار همینه که هر کدوم که مدتش تموم میشه برداشته بشه منتقل بشه به جائی معتبر با بالاترین سودی که ماهیانه پرداخت بشه چون دیگه سود درسررسید پرداخت نمیشه . چون میخوان هر چند ماه یک بار نرخ سودها رو بیارند پائین تا دولت سود بیشتری از سپرده های مردم بخوره
    البته دیگه نمیشه پیش بینی کرد یک هفته دیگه هم وی میشه چه برسه به 2 سال دیگه
    دنیا آشفته ,منطقه آشفته , مملکت هم که مثل همیشه آشفته

4. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سوال در باره امنیت کارت های بانکی

سلام

من کارم یه طوریه مجبورم نصف شبا سوار ماشین های عبوری بشم یکی به من گفت هر آن امکان داره سوار ماشینی بشی که با چاقو کارت و شماره رمزتو بگیرن و حسابتو خالی کنن و هیچ وقت همه پولتو تو کارت نزار یه مقدار کمی در حد احتیاج روزانه توی کارتت بزار و بقیه پولتو بریز توی حساب دفتر چه ایی تا اگه اون اتفاق برات پیش اومد همه پولتو از دست ندی... نظر شما چیه ؟ این حرف درسته ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سوال در باره امنیت کارت های بانکی

سلام

من کارم یه طوریه مجبورم نصف شبا سوار ماشین های عبوری بشم یکی به من گفت هر آن امکان داره سوار ماشینی بشی که با چاقو کارت و شماره رمزتو بگیرن و حسابتو خالی کنن و هیچ وقت همه پولتو تو کارت نزار یه مقدار کمی در حد احتیاج روزانه توی کارتت بزار و بقیه پولتو بریز توی حساب دفتر چه ایی تا اگه اون اتفاق برات پیش اومد همه پولتو از دست ندی... نظر شما چیه ؟ این حرف درسته ؟
    کاملا درسته
    یک کار دیگه هم میتونی بکنی اینه که دوتا حساب کوتاه مدت از یک بانک داشته باشی و برای هر دو کارت بگیری و توی یک کارت پول زیاد باشه و در خونه نگه داریش و اون یکی رو با خودت حمل کنی و توش پول کمی باشه . هر وقت پولش تموم شد از اون کارت بریزی به این کارت

7. 3 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سوال در باره امنیت کارت های بانکیسلام
    سلام
    شما غیر از کاری که گفتین باید یک کار دیگه هم انجام بدین
    به اندازه ی کرایه پول بذارین توی جیبتون و کارت بانک و بقیه ی پولتون رو مخفی کنین (توی کفش , توی جوراب , توی جیب مخفی زیر کمر شلوار )
    توصیه های امنیتی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سوال در باره امنیت کارت های بانکیسلام
    سلام
    به اندازه ی کرایه پول بذارین توی جیبتون و کارت بانک و بقیه ی پولتون رو مخفی کنین (توی کفش , توی جوراب , توی جیب مخفی زیر کمر شلوار )
    توصیه های امنیتی

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کاملا درسته
    یک کار دیگه هم میتونی بکنی اینه که دوتا حساب کوتاه مدت از یک بانک داشته باشی و برای هر دو کارت بگیری و توی یک کارت پول زیاد باشه و در خونه نگه داریش و اون یکی رو با خودت حمل کنی و توش پول کمی باشه . هر وقت پولش تموم شد از اون کارت بریزی به این کارت
    خوب فرض کن من اینکارو کردم .از یکی شنیدم همه پولتو کارتی نکن چون هر آن ممکنه حسابتو هک کنن و اگه دفترچه ایی باشه امنیتش بیشتره . نظرت چیه ؟

11. این کاربر از hamids68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    توصیه های امنیتی

- - - Updated - - -

سلام
    توصیه های امنیتی
    خوب وقتی طرف با چاقو یا اسلحه تهدیدت میکنه... مسیله قایم کردن نیست ... چون طرف مجبورت میکنه...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    وام مسکن اولیها 2 برابر شد
    80 م شد 160 ملیون - 60 شد 120 و 40 شد 80 ملیون
    اما زیاد خوشحال نشین
    افزایش وام همیشه یک ترفند ناجوانمردانه هست برای حل کردن مشکل سرمایه دارانی که تجارتشون راکد شده و مشتری ندارند تا بتونند کالای باد کرده ای که روی دستشون مونده رو با قیمت گران قالب کنند به مردم
    با همین روش حدود 120 هزار لگنِ باد کرده رو ظرف یک هفته آب کردند
    حالا هم میخوان با همین ترفند دهها هزار واحد مسکونی بی کیفیت باد کرده رو گران بفروشند خصوصاً اون 75000 واحد بساز بندازیِ مسکن مهر رو .
    بانکها و انبوه سازان و پیمانکارها به پولشون میرسند , مسکنهای باد کرده هم قالب میشه به ملت شهید پرور , بانکها هم کلی سود به جیب میزنند بعدش ملت بینوا میمونند و آپارتمانهای بنجلی که گران خریده اند و باید تا سالهای سال اقساط و سودهاش رو بدند و هر روز هم یه چیزش خراب میشه
    ====================================
    خوب وقتی طرف با چاقو یا اسلحه تهدیدت میکنه... مسئله قایم کردن نیست ... چون طرف مجبورت میکنه...
    سلام
    مَثَلی هست که میگه کفِ دستِ من مو نداره یعنی وقتی چیزی ندارم چی چی میخوای ازم بگیری ؟
    یعنی وقتی چیزی غیر از دو سه هزار تومن توی جیبتون نیست چی چی میخوان ازتون بگیرن؟؟!!
    چاقو میکشه میگه جیباتو خالی کن
    بخندین و بهش بگین دزد ناشی به کاهدون میزنه , من از خودت آسمون جل ترم , 3 تومن دارم برای تاکسی و نون . باور نمیکنی بیا بگرد
    اگه وجدانت راضی میشه بیا بگیرش , شاید تو از من محتاجتر باشی

البته اگر از هنرهای رزمی اطلاعات خوبی دارین میتونین روش تمرین کنین و یه درس بهش بدین که تا عمر داره یادش نره

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوب فرض کن من اینکارو کردم .از یکی شنیدم همه پولتو کارتی نکن چون هر آن ممکنه حسابتو هک کنن و اگه دفترچه ایی باشه امنیتش بیشتره . نظرت چیه ؟
    بنظرم همین دفترچه ای امنیتش بیشتره و بهتره

16. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •