Harvest moon:friends of mineral town :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Harvest moon:friends of mineral town :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه عکس دیگه از سگ وحشی :
این عکس رو دوست عزیزمون tataloo_3q تو صفحه 394 این تاپیک گذاشته بود ،دوستان اگه خواستن اطلاعات بیشتری داشته باشن یه سر به اون صفحات بزنن.
از دوست عزز تتلو و بقیه دوستان میخوام اگه براش ممکنه جزئیات کامل دیدن این سگرو بذاره مثلا :
1.ساعت باید دقیقا چند باشه ؟
2.فصلش مهمه؟
3.باید تو مزرعه باشیم تا بیاد یا بیرون مزرعه ؟
4. .....
من دوباره بازی رو شروع کردم ولی هر کاری میکنم دیگه نمیتونم سگرو ببینتم .
![]()
سلاماره زمینمو خیلی باحال شخم زدم قبلا هم در مورد شخم زدن من بحث شده بوددر کل خیلی زود می تونی به کشاورزی و بقیه کارات در روستا برسی به علاوه با اون علفا دیگه گیاه هرز نمی رویدمثلا الان من 30 پاییز سال دومم در حالی که تمام محصولات پاییز رو 999 تا برداشت کردم و فصل بهارم هم وضعیت خوبی دارم ولی تو تابستان یکم کشاورزیم ضعیف می زنهاون بطری نیست اون تخم مرغ . برام جالب بود گفتم شاید برای شما هم جالب باشهاز 4 تا از کوتوله ها کمک گرفتم که ساعت 4 کارشون شروع به تموم کردن می کنه اخه 10 تا از حیونام بیرونه واز علفای بیرون می خوردن و کوتوله ها دیگه زخمت غذا اونا رو نمی کشناین مربوط به دموی که باید 100 گل بکاری تا یه توت فرنگی قدرتی بدست بیاریودر اخر اینکه سیو رویایم باحالی دارم می شه گفت بهترین سیو
بابا این سگ بد بخت چرا زدیمن انقدر سگمو زدم که قلبش از ده تا صفر شد (با شخم زن) ولی هیچ اتفاقی نیا فتاد باید دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم فقط سگ وحشی هست اصلا رام نمی شود
اوه ایمان جان چه حوصله ای داریا اما اگه قرار باشه شهری بره شما اولی هستی جدی میگم(که نیست!
)
There's really not much to know about it. It shows up in the very late evening hours if you have chickens, cows, or sheep in your pastures, and it barks at any of those three types that you have out. When it scares them with its bark, the animal loses 10 affection. You can attack the wild dog with your tools, or (if your dog has at least a bit of intelligence boosting from playing ball with it), your own dog can help scare it off. It always leaves by midnight. Your best bet is to not leave any animals outside. The benefits of leaving any animal outside are minimal, anyway.
اینم جوابم درباره ی سگ وحشی
بعدا معنی شم می زارم
اینم معنیش
در واقع اطلاعات زیادی در باره ی این وجود نداره .اون اواخر عصر اگر شما مرغ ها یا گاو ها یا گوسفنداتنلن را بیرون گذاشته باشید دیده می شود و به حیواناتتان که بیرون گذاشته اید پارس می کند و وقتی او با پارس کردنش حیواناتتان را می ترساند 10 لول دوستی از حیواناتتان کم می شود (حیواناتتان حد اکثر 255 لول دوستی دارند یعنی هر 25 لول یک قلب>>>>>>خودم اضافه کردم جزو ترجمه نیست<<<<)شما می توانید با ابزارتان به او حمله کنید یا(اگر سگتان کمی در اثر توپ بازی با او باهوش شده باشد)سگتان می تونه کمک کنه اون بترسه اون همیشه نیمه شب می ره .بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که حیواناتتون رو بیرون رها نکنید.جمله آخرم فکر کنم معنیش اینه که بیرون گذاشتن حیوانات سود زیادی نداره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)