تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 1185 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسی فرید جان . به نظرت یه شباهتایی به دیور ساویج نداره؟
    بله دیور ساویج مرکباتی وگرم هست و آخرش هم مثل این آرمانی تلخ میشه. خیلی به هم شباهت دارن.
    یک نمونه ساویج دیور هم دیدم که شیشه اش مثل این جدیدا نبود. نمیدونم مال چند سال پیش بود ولی برام عجیب بود این نمونه اش تو ایران چکار میکنه!

2. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا؟؟؟؟

و اینکه چرا تا حالا فقط 5 تا عطر داشتین؟

یعنی می خوام ببینم چه جوری طاقت می یارین؟
    آقا بخدا ما بدبو نمی گردیم. از عطر استفاده می کنیم ولی نه عطرهای فشن و روز. شاید مدلی مثله سی کی وان یا کول واترو بارها خرید و استفاده کردم. بعضی وقت ها هم برام هدیه میارن. منظورم اینکه که من اسمی که عطّار برا عطرش انتخاب می کنه رو نمی شنام. ولی اگه بو کنم شاید بتونم خانوادشو و خصوصیّاتشو بگم. بعضی وقت ها عطر روغنی باز و یا عطر تک بو (linear) مثل مشک سفید خرید و استفاده می کنم. بعضی هاشو هم خودم می سازم و استفاده می کنم.
    باید بگم عطرهای مدرن که رایحه ی یکسانی از ابتدا تا انتها دارن، 80 درصد مادّه ی اوّلیشون (در شکل خالص و رقیق نشدش) از تعداد 20 مادّه ی اوّلیّه ی شیمیایی و طبیعی تشکیل شده.
    می خام بگم عطرها هرچند بیشتر از 10 خانواده ی عطر داریم ولی خانواده های عطرهای مدرن که مد بازار است بیشتر از 5 خانواده نیست.
    فرض کنید عطر اترنتی 80 درصد مادّه خالص اوّلیه اش، 4 مادّه ی اوّلیه ی صنعتی با نسبت یکسانه. این 20 درصد باقی مونده و نسبت متفاوت این چند مادّه با یکدیگر (که 80 درصد وزن مادّه ی اوّلیه ی عطر رو تولید می کنن) و مواد بکار گرفته شده برای تولید این 80 درصد (از بین اون 20 مادّه ی اوّلیه ی اساسی) باعث تغییر رایحه ی عطرها میشه.
    البته گفته ی فوق به این معنا نیست که کل مواد اوّلیه ی تشکیل دهنده ی عطر فقط 20 تا هستند. باید بگم هزاران مواد اوّلیه وجود دارد که از بین اینها تقریباً 200 تاش مهم و از بین این 200 تا حدوداً 20 تاش اساسی هستن که میشه به عنوان جز اصلی عطر وارد فرمول ساختاری عطر (80 درصدر وزن مواد اوّلیه) نمود.
    حرف فوق در خصوص عطرهای کلاسیک که سه نوت اوّلیه، میانی و پایه دارند صادق نیست و تعداد مواد تشکیل دهنده ی ساختار این عطرها بیشتر از 4 هست.
    شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 15:57.

4. 6 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله دیور ساویج مرکباتی وگرم هست و آخرش هم مثل این آرمانی تلخ میشه. خیلی به هم شباهت دارن.
    یک نمونه ساویج دیور هم دیدم که شیشه اش مثل این جدیدا نبود. نمیدونم مال چند سال پیش بود ولی برام عجیب بود این نمونه اش تو ایران چکار میکنه!
    شیشه اش مثل این بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آقا بخدا ما بدبو نمی گردیم. از عطر استفاده می کنیم ولی نه عطرهای فشن و روز. شاید مدلی مثله سی کی وان یا کول واترو بارها خرید و استفاده کردم. بعضی وقت ها هم برام هدیه میارن. منظورم اینکه که من اسمی که عطّار برا عطرش انتخاب می کنه رو نمی شنام. ولی اگه بو کنم شاید بتونم خانوادشو و خصوصیّاتشو بگم. بعضی وقت ها عطر روغنی باز و یا عطر تک بو (linear) مثل مشک سفید خرید و استفاده می کنم. بعضی هاشو هم خودم می سازم و استفاده می کنم.
    باید بگم عطرهای مدرن که رایحه ی یکسانی از ابتدا تا انتها دارن، 80 درصد مادّه ی اوّلیشون (در شکل خالص و رقیق نشدش) از تعداد 20 مادّه ی اوّلیّه ی شیمیایی و طبیعی تشکیل شده.
    می خام بگم عطرها هرچند بیشتر از 10 خانواده ی عطر داریم ولی خانواده های عطرهای مدرن که مد بازار است بیشتر از 5 خانواده نیست.
    فرض کنید عطر اترنتی 80 درصد مادّه خالص اوّلیه اش، 4 مادّه ی اوّلیه ی صنعتی با نسبت یکسانه. این 20 درصد باقی مونده و نسبت متفاوت این چند مادّه با یکدیگر (که 80 درصد وزن مادّه ی اوّلیه ی عطر رو تولید می کنن) و مواد بکار گرفته شده برای تولید این 80 درصد (از بین اون 20 مادّه ی اوّلیه ی اساسی) باعث تغییر رایحه ی عطرها میشه.
    البته گفته ی فوق به این معنا نیست که کل مواد اوّلیه ی تشکیل دهنده ی عطر فقط 20 تا هستند. باید بگم هزاران مواد اوّلیه وجود دارد که از بین اینها تقریباً 200 تاش مهم و از بین این 200 تا حدوداً 20 تاش اساسی هستن که میشه به عنوان جز اصلی عطر وارد فرمول ساختاری عطر (80 درصدر وزن مواد اوّلیه) نمود.
    حرف فوق در خصوص عطرهای کلاسیک که سه نوت اوّلیه، میانی و پایه دارند صادق نیست و تعداد مواد تشکیل دهنده ی ساختار این عطرها بیشتر از 4 هست.
    شریف عطّار
    چجوری عطر میسازید؟یکم توضیح میدید؟جالب شد داستان

8. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب از قهوه میتونه استفاده کنه.

فارنهایت رو بزار تو الویت
    برای جلوگیری از گیج شدن حسّ بویایی و پر شدن اون، پیشنهاد می کنم بر روی نوار بویایی کاغذی عطرها رو بگیرید و از مغازه خارج بشید و سعی کنید هنگام راه رفتن و با فواصل 10 ثانیه عطرها را بوییده و تا انتهای تبخیر عطر از روی نوار کاغذی اونو امتحان کنید. چه بسا یه عطر نوت اوّلیه ی خوبی داشته باشه ولی نوت پایه ی اون به مذاقتون سازگار نیاد.
    یا برعکس نوت اوّلیش خوب نباشه ولی بعد از تبخیر نوت اوّلیه رایحه ی خوبی جایگزینش بشه.
    ایجاد فاصله بین هر بویایی می تونی به بازسازی اندام بویایی کمک کنه و تنفّس هنگام راه رفتن مخصوصاً در هوای آزاد (نه هوای آلوده ی تهران) می تونه به خالی شدن مشام از رایحه کمک کنه.
    با این کار موندگاری عطرها رو در مقایسه با یکدیگر رو هم بهتر می تونید محک بزنید.

همچنین به فروشنده اجازه ندید نوار بویایی رو تو عطر غسل بده. بلکه بخاید نوار بویایی رو فقط با کمی عطر آغشته کنه. چون هرچی عطر بیشتر باشه موندگاری، انتشار، حجم و ... بیشتر می شه و این مورد پسند فروشنده ی عطره.
    پس اگه نوار بویایی کمتر عطر رو به خودش بگیره همه ی فازهای عطر در زمان کمتری خودشونو نشون می دن.

نوار بویایی ضخیم، عطر رو بیشتر نگه می داره و به عطر اجازه نمی ده فازهای بعدیشو به بوینده نشون بده. لذا نوار بویایی نازک تر برای امتحان عطر بهتره. چون فازهای مختلف عطر زودتر خودشونو نمایش می دن.

اونجوری که فروشنده های ایرانی غلو می کنن استشمام قهوه تأثیر اثبات شده ای برای بازسازی حس بویایی نداره.

بعضی از فروشنده ها هم ابتدا با یه عطر خوشبو شامه ی مشتریشونو پر می کنن. بعد یه عطر بدبو با قیمت خیلی پایین تر قالب می کنن. مشتری بدبخت هم که شامش از عطر اوّل پر شده و نمی تونه عطر دوّم رو بو کنه، می ره تو پاچش. یه فروشنده ی افغانی تو یه کشور عربی این کارو با من کرد.
    شریف عطّار

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

چجوری عطر میسازید؟یکم توضیح میدید؟جالب شد داستان
    برای ساخت هر عطر مادّه ی اوّلیه ی خاصی با نسبت مشخّص شده از قبل با هم ترکیب می کنم.
    البته این مبحث ساخت عطره و از موضوع تاپیک خارجه.
    شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 16:19.

10. 6 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون
    دلگرم شدم.
    آقا mhek باید بگم قصد جسارت به کسایی که مشاوره ی خرید می کنن رو نداشتم. ولی من تو عمرم بیشتر از 5 عطر نداشتم ولی بیشتر از 10 تا عطر کپی کردم به این دلیل نمی تونم مشاوره ی خرید بدم. لذا رفتم از اوّل تاپیک شروع کردم هر جا مشاوره ی خرید نبود شروع کردم به جواب دادن.
    در ضمن اون تعداد عطرهایی که معرّفی کردم بهترین عطر اون سال نبوده. بلکه سالی که جلوش نوشته شده سال تولیدش بوده. بعضی از عطرهای بزرگ مثل میتسوکو یا چنل شماره ی 5 علی رغم قدمت زیادشون هنوز تولید و فروخته می شن.
    این تعداد عطر که معرّفی کردم به نظر استاد آموزش عطّاری شرکت داراگوکوی آلمان، بهترین عطرهای زنونه ی تاریخ عطّاری تا سال 1992 هست و چون دوستان خواسته بودند خانه های مد عطّاری معروف معرّفی بشه. این عطرها رو با سال ساخت و خانه های عطّاری سازندشون براشون مثال زدم که خانه های عطّاری معروف رو هم بشناسن. بسیاری از این خانه های عطّاری هنوز هم بهترین هستن و دارن می درخشن.
    بازم معذرت می خام اگه به کسی جسارتی کردم.
    شریف عطّار
    بنده هم قصد جسارت نداشتم...
    ولی به نظرم اینکه پست های صفحات قدیمی کوت بشه تاپیک رو کمی بی نظم میکنه...
    من به شخصه تو این چند صفحه مطالب جالبی از شما خوندم و دوست دارم ادامه پیدا بکنه...حالا که دوستان دارند سوال میکنند و شما جواب میدید به نظرم خیلی بهتر و جالب تر هستش...و به نظر میرسه برخلاف چیزی که من فکر میکردم دوستان مشتاق چنین بحث هایی هستند
    میدونم که کسب اطلاعات در زمینه عطر خیلی راحت نیست (مخصوصا مواد تشکیل دهنده آکوردها و انواعش و کیفیتش و...) و مسلما شما به سختی تونستید این اطلاعات رو کسب کنید ..از اینکه این اطلاعات رو بدون منت با ما شریک میشید ممنونم....

12. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به شخصه تو این چند صفحه مطالب جالبی از شما خوندم و دوست دارم ادامه پیدا بکنه...حالا که دوستان دارند سوال میکنند و شما جواب میدید به نظرم خیلی بهتر و جالب تر هستش...و به نظر میرسه برخلاف چیزی که من فکر میکردم دوستان مشتاق چنین بحث هایی هستند
    میدونم که کسب اطلاعات در زمینه عطر خیلی راحت نیست (مخصوصا مواد تشکیل دهنده آکوردها و انواعش و کیفیتش و...) و مسلما شما به سختی تونستید این اطلاعات رو کسب کنید ..از اینکه این اطلاعات رو بدون منت با ما شریک میشید ممنونم....
    خواهش می کنم.
    شریف عطّار

14. 2 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم که از یک کلمه ی تخصّصی عطّاری استفاده کردی: آکورد
    آکورد: ترکیب دو یا چند مادّه در نسبت خاص (اغلب در نسبتی که هیچ یک از مواد اوّلیه از لحاظ بویایی غالب نباشد) را آکورد گویند.
    بوی آکورد بویی متفاوت از مواد تشکیل دهنده اش خواهد بود. یعنی در عطّاری A+B مساوی AوB نیست. بلکه مساوی C خواهد شد. C یعنی بوی جدید
    ساخت آکوردها در عطّاری یکی از روش های ساخت عطر تمام شده است. مثلاً عطر اترنتی از آکوردی مابین 4 یا 5 مادّه که 80 درصد حجم فرمول رو تشکیل می ده ساخته شده.
    شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 17:37.

16. 6 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

ببخشید می تونم بپرسم شما مواد اولیه رو از کجا تهیه می کنید؟

مثلاً همین مشک سفید و ...

بعد، اینکه چه طوری تشخیص می دید که یه مشک طبیعیه یا سینتتیک؟

منم خیلی دوست دارم که عطرهای دست ساز خودم رو استفاده کنم!

راستی رشته شما شیمی هست؟

بعید می دونم که این اطلاعات دقیق شما فقط از سرچ بدست اومده باشه؟!

در ضمن من تهران هستم، اگه جایی رو در تهران می شناسید که میشه مشک طبیعی و اصل رو تهیه کرد (یا حتی مواد اولیه دیگه!) لطفاً معرفی بفرمایید

پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم

18. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسی فرید جان . به نظرت یه شباهتایی به دیور ساویج نداره؟
    دوست من میشه کمی در مورد موندگاری و پخش بو وندر وود برام بگی؟
    متاسفانه اینجا برای تست نیست

20. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •