تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 646 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

در آغاز فعالیت everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید:
    به شدت بین اکسپریا m و ال جی L70 دویل سیم موندم!

از طرفی ال جی صفحه نمایشش ISP هست در صورتی که اکسپریا m صفحه ش TFT ه.
    از طرفی اکسپریا otg ساپورت میکنه در صورتی که LG L70 نه.
    با اینکه باتری LG L70 حدود 2100 میلی آمپره اما شنیدم، باتری 1750 میلی آمپری اکسپریا M بیشتر از ال جی نگه میداره.
    از یه طرف نسخه اندروید LG l70 بالاتر از اکسپریا M هست.
    از نظر قیمتی هم که تقریبا هم قیمت اند.

نظر شما چیه؟

راستی! امکانش هست LG L70 رو با رام که Otg ساپورت داره را بندازیم و otg روش عمل کنه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید:
    به شدت بین اکسپریا m و ال جی L70 دویل سیم موندم!

از طرفی ال جی صفحه نمایشش ISP هست در صورتی که اکسپریا m صفحه ش TFT ه.
    از طرفی اکسپریا otg ساپورت میکنه در صورتی که LG L70 نه.
    با اینکه باتری LG L70 حدود 2100 میلی آمپره اما شنیدم، باتری 1750 میلی آمپری اکسپریا M بیشتر از ال جی نگه میداره.
    از یه طرف نسخه اندروید LG l70 بالاتر از اکسپریا M هست.
    از نظر قیمتی هم که تقریبا هم قیمت اند.

نظر شما چیه؟

راستی! امکانش هست LG L70 رو با رام که Otg ساپورت داره را بندازیم و otg روش عمل کنه؟
    اول اینکه گوشی دو سیم کارت من تجربه خوبی ازش ندارم..هی قاطی می کنه بین سوییچ کردن ها. پس اگه خواستی ال 70 بگیری به نظرم تک سیمکارت رو بگیر.

صفحه نمایش جفتشون خوب نیست ولی فکر کنم سونی فاجعه باشه این پنل ش.

otg خیلی پارامتر مهمی نیست معمولا. با یه کارت ریدر می تونی مموری کارت رو در دسترس داشته باشی.

از نظر سی پی یو به احتمال زیاد سونی بهتره چون از معماری کریت استفاده کرده.

از نظر باتری هم شاید شاید چون مصرف کریت بهینه تر هست چیزی که شنیدید درست باشه.

ساپورت کردن otg مربوط به کرنل هست. اگر کاستوم کرنلی که این قابلیت رو داشته باشه برای ال 70 وجود داشته باشه، میشه. ولی با توجه به اینکه گوشی چندان محبوبی نیست احتمالش کمه.

موفق باشید.

3. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان بین Note3 و Z2 موندم. دلایلمو توضیح میدم خدممتان.امیدوارم یک راهنمایی بفرمایید من از این وضع دربیام.
    Note3:
    گوشی خوبی هست با توان پردازشی بالا و دوربین خوب.کیفیت صفحه اش با توجه به super amo led بودنش خوبه ولی من خیلی جاها خوندم که این نوع صفحه ها بعد از مدتی کیفیتشان کم می شود. همچنین برجسته بودن دوربین به نظرم مشکل اصلی است.که ظاهرا باعث میشه لنز دورین خش برداره
    Z2:
    با باطریو دوام بالا و دوربین قوی تر. ظاهر تنظیم دوربین این نوع گوشی برای گرفتن بهترین کیفیت خیلی سخته(برای یک آماتور) همچنین TFT بودن صفحه باعث میشه که کیفیت و یا درخشش صفحه اش کم باشه.
    دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
    دوست عزیز در مورد سوپر آمولد، من خودم رو گلکسی اس که داشتم بعد 3 سال یه بخش بالای صفحه دقیقا رو استتوس بار تغییر رنگ داشت. ولی اون پنل سوپر آمولد با این جدیدی ها خیلی فرق داره و فقط اسمشون یکی هست. بعید می دونم نوت 3 همچین مشکلی داشته باشه.

در مورد لنز هم با کاور قابل برطرف کردنه.

پنل tft بکار رفته تو z2 به نظرم کیفیت قابل قبولی داره. درسته که مثل نوت 3 نیست ولی خیلی هم ضعیف نیست.

در مجموع شاید مقایسه یه فبلت و گوشی با توجه به کاربری فبلت نوت و داشتن قلم و اینها شاید زیاد درست نباشه. دو تا کلاس متفاوت هستن اینا.

در آغاز فعالیت everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

otg خیلی پارامتر مهمی نیست معمولا. با یه کارت ریدر می تونی مموری کارت رو در دسترس داشته باشی.
    موفق باشید.
    این خط رو توضیح بدید اگه ممکنه، otg مگه قابلیت اتصال فلش امثالهم رو فراهم نمیکنه؟

در کل نظر شما روی sony m هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این خط رو توضیح بدید اگه ممکنه، otg مگه قابلیت اتصال فلش امثالهم رو فراهم نمیکنه؟

در کل نظر شما روی sony m هست؟
    چرا. منظورم اینه که اگه otg هم نداشتید می تونید با رم ریدر بعضی کارهاتون رو راه بندازید. در کل من که تا الان احتیاج نداشتم فلش بزنم به گوشیم.

در کل من نظرم اینه که کمی افزایش بودجه بدید و گوشی بهتری بخرید که حداقل از پس اجرای اپ های سنگین تو یکی دو سال آینده بر بیاد.

ولی اگه بخوام حتما بین این دو مدل انتخاب کنم اولویت رو میذارم رو صفحه نمایش. چیزی که همیشه باهاش سر و کار دارید. چه وقتی بازی می کنید، چه وقتی اس ام اس می خونید، چه وقتی تماس میگیرید. چیزی که بیشترین استفاده رو داره صفحه نمایش هست. در عمل ببینید کدوم صفحه بهتره به نظرتون. بقیه مشخصات میشه گفت نزدیک هستن.

7. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان بین Note3 و Z2 موندم. دلایلمو توضیح میدم خدممتان.امیدوارم یک راهنمایی بفرمایید من از این وضع دربیام.
    Note3:
    گوشی خوبی هست با توان پردازشی بالا و دوربین خوب.کیفیت صفحه اش با توجه به super amo led بودنش خوبه ولی من خیلی جاها خوندم که این نوع صفحه ها بعد از مدتی کیفیتشان کم می شود. همچنین برجسته بودن دوربین به نظرم مشکل اصلی است.که ظاهرا باعث میشه لنز دورین خش برداره
    Z2:
    با باطریو دوام بالا و دوربین قوی تر. ظاهر تنظیم دوربین این نوع گوشی برای گرفتن بهترین کیفیت خیلی سخته(برای یک آماتور) همچنین TFT بودن صفحه باعث میشه که کیفیت و یا درخشش صفحه اش کم باشه.
    دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
    اول یک چیزی در مورد این برجسته بودن دوربین بگم.
    تنها ایراد برجسته بودن دوربین شاید بدشکل شدن اون باشه. این قضیه خش افتادن یک هیاهوی بیخوده. مگه گوشی رو چه سطحی میخواد قرار بگیره که روی محافظ لنز خط بیفته؟ ضمن اینکه دور محافظ یک حلقه‌ی فلزی وجود داره که نمیذاره شیشه محافظ با سطح صاف تماس داشته باشه. به این ترتیب فقط یک جسم برجسته و تیز میتونه به شیشه آسیب بزنه. همچین چیزی به شیشه محافظ در گوشی‌هایی که لنز برجسته هم ندارن میتونه آسیب وارد کنه.
    همه اینا رو بذارید در کنار اینکه شیشه‌های محافظ دوربین در تمام گوشی‌ها از جنس خوب و مقاومی انتخاب میشن.

پ.ن: صفحه Z2 از نوع IPS هست.

9. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز در مورد سوپر آمولد، من خودم رو گلکسی اس که داشتم بعد 3 سال یه بخش بالای صفحه دقیقا رو استتوس بار تغییر رنگ داشت. ولی اون پنل سوپر آمولد با این جدیدی ها خیلی فرق داره و فقط اسمشون یکی هست. بعید می دونم نوت 3 همچین مشکلی داشته باشه.

در مورد لنز هم با کاور قابل برطرف کردنه.

پنل tft بکار رفته تو z2 به نظرم کیفیت قابل قبولی داره. درسته که مثل نوت 3 نیست ولی خیلی هم ضعیف نیست.

در مجموع شاید مقایسه یه فبلت و گوشی با توجه به کاربری فبلت نوت و داشتن قلم و اینها شاید زیاد درست نباشه. دو تا کلاس متفاوت هستن اینا.
    منظور شما از فبلت ، نوت 3 هست.؟ اندازه صفحشون تقریبا 0.5 اینچ فرق داره.قلمم هم زیاد به شخصه برام مهم نیست. چیزایی که برام مهم
    توان پردازشی(من اهل گیم نیستم.نمی خوام فقط سیستم لگ بزنه. نرم افزار برای خواندن پی دی اف ، فایلهای mp3، نرم افزارهایی مثل نرم افزار لایتنر، وایبر، اسکایپ و.. ) باطری(خیلی برام مهمه.نمی خوام همیشه یا هر شب به پریز وصل کنم گوشی رو) دوربین، نسبتا مقاوم در مقابل افتادن به زمین و صفحه نمایش برام مهمه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

منظور شما از فبلت ، نوت 3 هست.؟ اندازه صفحشون تقریبا 0.5 اینچ فرق داره.قلمم هم زیاد به شخصه برام مهم نیست. چیزایی که برام مهم
    توان پردازشی(من اهل گیم نیستم.نمی خوام فقط سیستم لگ بزنه. نرم افزار برای خواندن پی دی اف ، فایلهای mp3، نرم افزارهایی مثل نرم افزار لایتنر، وایبر، اسکایپ و.. ) باطری(خیلی برام مهمه.نمی خوام همیشه یا هر شب به پریز وصل کنم گوشی رو) دوربین، نسبتا مقاوم در مقابل افتادن به زمین و صفحه نمایش برام مهمه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    اگه کیفیت صفحه براتون مهمه نوت3 - N9005
    نوت3 USB3.0 هست خوب به روز تره از این نظر
    قلمش برای وب گردی نوت برداری کارآمدی بیشتری داره
    سایز صفحه برای مطالعه بهتره
    سنسور های حرکتی جذاب و همینطور کارآمد در وب گردی و مطالعه

Z2 هم ضد آبیش
    و دوربینش (البته مگاپیکسل فاکتور برتری یک دوربین نیست) ولی روی کاغذ قویتر ست
    چیپ جدیدتری داره که خوب بهتر است

در کل نوت 3 و Z2 تفاوت فاحشی ندارن هردوشون خوبن

در مورد سایز هم خیلی فرقشونه اینجوری نیست بگیم 0.5 چیزی چون به صورت قطری افزایش پیدا میکنه خیلی تفاوتشون میشه حالا حاشیه اینجور چیزارم در نظر بگیری سایز خوده گوشی خیلی بالا میره و شاید با یه دست نتونید راحت کار کنین
    گوشی های هوشمند در حال حاضر همشون مشکل باطری رو دارن حالا بعضی ها چند ساعت بیشتر نگه میدارن وگرنه همرو باید هر روز به شارژ بزنین مگر اینکه از گوشی استفاده نکنین

ضربه دشمن موبایل هست پس چیزی مقاوم در برابر ضربه تو گشی های معمولی پیدا نمیکنین خودتون باید مراقب ضربه نخوردن گوشیتون باشید

در کل من بودم نوت3 میگرفتم
    Last edited by runner; 04-12-2014 at 17:19.

12. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان.
    یه گوشی نیو تری دارم برادرم میخواد یه چیزی مشابهش بخره با قیمت 600 تومن، چی بخره هم جدید باشه هم ضعیفتر از نیو تری نباشه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

دوستان تا 700 چی بگیرم؟
    به جز جی 2 مینی چی پیشنهاد میدی؟
    بازی ندارم اصلا

با توجه به بالا رفتن قیمتها صبر کنم یا سریعتر یه چیز بخرم؟؟؟؟؟

15. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •