سلام
پیشنهاد میدم از برندهای دیگر و با گارانتی های معتبر خریداری کنید .
سلام
پیشنهاد میدم از برندهای دیگر و با گارانتی های معتبر خریداری کنید .
عطا جان اکسترنال دسکتاپ وسترن اسنشال 3 تراهاش مشکل خاصی ندارند ؟ مثل همین 2 تراهاش هستند ؟ (از بابت حجم زیاد هارد میگم )
مرسی
والا من که دوتا هارد اکسترنال سه ترابایت مدل WD my book essential دارم مشکلی ندارم .
احیاناً چه مشکلی باید داشته باشند ؟؟
محض احتیاط پرسیدم.چه بدونم مثلا با مادربردها مشکل داشته باشند یا پلاترهاشون زودتر خراب شه.من میخوام ارشیو کنم.پس اگه شما OK میکنید برم 3 ترا بجای 2 ترا بگیرم.
مرسی![]()
مشکلی ندارند ولی برای توصیه میشه برای افزایش عمر مفید موارد احتیاطی و مراقبتی رو انجام بدید . مثلاً از یه فن برای خنک شدن هارد و کاهش دمای آن استفاده کنید یا در زمانی که در حال کار هست به هارد ضربه وارد نشه و جابجا نشه و حتماً با استفاده از برنامه WD samrtware قبل از جدا کردن کابل هارد رو خاموش کنید ....
سلام من یه wd my passport 1TBخریدم به قیمت 225 ت
چند تا سوال داشتم از حضرتون
اول اینکه با قیمت خوبی آیا خریداری شده ؟
اینکه می گن میشه ویندوز نصب کرد واسه هارد اکسترنال چه فایده هایی داره ؟
چه نکاتی رو پیشنهاد میدید برای نگهداریش...
مرسی
سلام من یه wd my passport 1TBخریدم به قیمت 225 ت
چند تا سوال داشتم از حضرتون
اول اینکه با قیمت خوبی آیا خریداری شده ؟
اینکه می گن میشه ویندوز نصب کرد واسه هارد اکسترنال چه فایده هایی داره ؟
چه نکاتی رو پیشنهاد میدید برای نگهداریش...
مرسی
سلام
1. در حال حاضر قیمت هاردهای یکترابایت حدوداً همین اندازه هست .
2. میتوان روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد ولی پیشنهاد میدم که روی هارد اینترنال ویندوز نصب کنید و هارد اکسترنال برای آرشیو کردن داده ها باشه . نصب ویندوز روی هارد اکسترنال مزیت خاصی ندارد چزء اینکه باعث کند شدن ویندوز هم میشود . ضمن اینکه بعضی از مادربردها بوت از usb3 رو ساپورت نمیکنند (مثل لپتاپم) که در نتیجه باید از usb2 استفاده بشه . بهتر میدونید که سرعت usb2 در چه حد هست و چقدر میتونه باعث کند شدن ویندوز بشه .
3. چند نکته مفید برای افزایش عمر مفید .
- بزرگترین دشمن هاردها لرزش و تکان در هنگام کار هست . پس ابتدا در جای ثابتی قرار بدید و سپس کابل رو متصل کنید .
- مسئله بعدی گرما هست ، مراقب بالا رفتن دمای هارد باشید .
- قبل از جدا کردن کابل حتماً با استفاده از برنامه WD smartware (موجود در داخل پارتیشن) هارد رو خاموش کنید . از جدا کردن ناگهانی کابل جداً خودداری کنید .
- اگر به PC متصل میکنید آنرا به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
- از کابلهای رابط یا usb hub استفاده نکنید (بخاطر افت ولتاژ و عدم راه اندازی شدن هارد) .
- پیشنهاد میدم پارتیشن موجود رو حذف یا دستکاری نکنید و با استفاده از روش فولدربندی ، داده ها رو مرتب کنید .
دوستان از بین هاردهای زیر (ظرفیت 500گیگ) کدومیک رو پیشنهاد میدید، لطفا دلیل رو هم ذکر کنید. (لینک ها دیجی کالا هست که به جاش ---- اومده):
قیمت................مدل
163 Seagate Portable FreeAgent GoFlex [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
169 ADATA Portable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
175 A-DATA Portable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
155 ADATA Portable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلی غیر از اینها پیشنهاد دارید؟
سلام
شخصاً با وجود برندهاي معتبري چون وسترن و سيگيت سعي ميكنم سراغ اين چنين برندها نرم .
از بين مدلهاي گفته شده Seagate Portable FreeAgent GoFlex Ultra رو پيشنهاد ميدم . دليلش هم كيفيت بهتر آن و ساپورت بيشتر توسط سيگيت هست . 500 گيگ اين مدل رو سال پيش خريدم 78 هزارتومن و هيچ مشكلي هم تا الان ندارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)