دوستان وضعیت منم بگید چطوره؟
فکر کنم نویز شدید داره چون پینگ خیلی بالاست[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان وضعیت منم بگید چطوره؟
فکر کنم نویز شدید داره چون پینگ خیلی بالاست[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by aligool21; 26-11-2012 at 18:00.
نویز خطط تو عکس معلوم نیست دنبال nsr بگرد
نویز شما هم بالاس
دوستان توجه کنن این نویز بالا در بعضی مواقع مشکل سازه
وگرنه من با خط خودم که نویز داره تا 4 مگ هم سرعت داشتم مشکلی از نظر پینگ و سرعت نبوده البته باحسابگر داشتم که نویز کمتری داشت
نویز هرچه بالاتر بره اتوماتیک داون استریم رو میاره پایین
یه تجربه هم بگم از بین شرکت های که تا حالا سرویس داشتم با تجهیزات مخابرت بیشترین نویز ممکنه رو دارم
کاری که شما می تونین انجام بدین
1 خط تلفن رو مستقیم از دم درب خونه بیاری پیش سیستم از کنار هیچ گونه سیم برق هم رد نشه
2-اگه سیم تلفن پشت سیستم با سیم های برق قاطی پاتی شده کاملا از هم جداشون کنین
باقی کارا از طرف مخابراته
کاری مه می تونین روش تاکید کنین عوض کردن فیوز خطه
والا من زیاد توی کار دانلود نیستم و همین 512 نامحدود برام کفایت میکنه اما واقعا برای کسی که توی کار دانلود و آپلود است واقعا خوبه و اگر افت سرعت در سرویسهای رایگان نداشته باشیم که دیگه حرف نداره، از ساعت 1 تا 9 میشه دانلود داشت و راحت... البته برای من سرعت آپلود هم مهمه که نمیدونم آپلودشون در چه حدی است ، مخابرات که تعرفی اصلا نداشت. البته قیمتهای حجمی از مخابرات بیشتره اما با توجه به اینکه روی 4 مگه و ساعات رایگانش بیشتره به نظر من این قسمت آسیاتک هم از مخابرات سرتر است
درمورد اسیا تک تا جایی که خوندم تو تاپیکشون در مورد سرویسهای محدود سرعت روزانه چندبرابر وشبانه برابر سرعت قرار دادمیشه یعنی یه مگ میشه 128 حداکثر سرعت دانلود شبانه ...
حالا بهنام اگه محدود گرفتی یه آمار بده سرعت شبانه چطوره؟
مهدی جان یعنی به نظرت با این نویز بالا و downstream پایینی که دارم ، سرعت دانلود از یه حدی بالا تر نمیره؟:(
الان نویز پایین یعنی چقدر؟
downstream من SNR رو زده 6.3 و upstream هم 11.2 db که این دوستمون sc@ry میگفت نویزت بالاست. مثلا من چقدر دیگه باید کمتر باشم. ؟
این اعداد هرچی کمتر باشه یعنی نویزت بالاتره
و هرچی بیشتر یعنی نویزت کمتره
اگر محدود هستید می تونه رو سرعتتون تاثیر بگذاره
ولی نامحدود ها سقف سرعت رو همیشه میزنن معمولا
حالا شما چون زیر 20 هست پس نویزت بالاست
اگر محدود هستی و سرعتت اونطوری که باید نیست یه علتش همین مسالست
خب Attenuation که یعنی میزان تضعیف بر حسب دسیبل اما سوال اینجاست که تضعیف چی؟ بی زحمت یه توضیح کوتاهی بدید که این SNR مخفف چه کلمه ای؟ حد نرمالش چقدره؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hm741; 26-11-2012 at 20:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)