تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 451 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من برای اون پیکسل ها که بیکسل ها کخه بعضی وقتا میاد بردم که اونو اصلا نفهمیدن یا نخواستن بفهمن حالا بگذریم..
    من درایوو گذاشتم رو لپ تاپ داداشم برای اونم همینطوری بود
    تو device manager و بقیه جاهای دیگه ویندوز کامل میشناسه و درسته
    وقتی یه cd یا dvd می گذارم داخل درایو نمیفهمه که دیسک داخلشه چند بار چراغ چشمک میزنه ، موتورشم تکون نمیخوره دقیقا مثل حالتی که خالیه یعنی نمیفهمه دیسک داخلشه
    اگه یه جای مطمئن می شناسید که بتونه درستش کنه و خرابتر نکنتش لطفا معرفی کنید
    ممنون
    منم بلوری رام لپتاپم (رایتر نیست) با اینکه خیلی کم ازش استفاده میکنم، همین مشکل رو داشت و گارانتی که فرستادم (ویستا) برام درستش کردن.
    یه عزیزی هم در مورد باتری این لپتاپ بگه من تازه باتری نو براش خریدم ولی اصلای بالای یه ساعت شارژ نگه نمیداره؟میشه بگید استاندارد نگهداشتن باتری در این لپ تاپ چقدره؟
    سلام
    بنظرم طبیعیه.
    این لپتاپ چون Core i7 نسل اول داره روش، مصرفش کمی بالاست. مثلا برای من که بیش از دوساله دارمش الان فول شارژ میگه 1 ساعت داره ولی عملا حتما کمتره.

2. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

عیب کار اینجاست که برای همین باتری105 تومن پول دادم و باتری اکبند بوده نمیشه برای باتری اکبند اینقدر باشه؟شما همون اول خریدتون وضعیت باتریش همین 1ساعت بود؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

عیب کار اینجاست که برای همین باتری105 تومن پول دادم و باتری اکبند بوده نمیشه برای باتری اکبند اینقدر باشه؟شما همون اول خریدتون وضعیت باتریش همین 1ساعت بود؟
    فک کنم حدود یه ساعت و نیم بود.

5. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

من وقتی رفتم آخرین ورژن کارت گرافیک را از سایت amd برای ویندوز 7 64 بیت دانلود کنم ورژن 10-12 را برای دانلود گذاشته بود اما وقتی دانلود کردم دیدم نهایت حجمش 29 مگابایت بود در حالی که ورژن های قبلی بالای 150 مگابایت بودن وقتی هم که درایور قدیمی تر را حذف کردم و این را نصب کردم رزولیشن همونطوری پایین مونده بود و مثل اینکه اصلا گرافیکش نصب نیست بنظر میرسه این ورژن 10-12 کامل نیست اگه کسی آدرس دانلود ورژن کامل 10-12 را داره لطفا راهنمایی کنه تا دانلودش کنیم.

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من وقتی رفتم آخرین ورژن کارت گرافیک را از سایت amd برای ویندوز 7 64 بیت دانلود کنم ورژن 10-12 را برای دانلود گذاشته بود اما وقتی دانلود کردم دیدم نهایت حجمش 29 مگابایت بود در حالی که ورژن های قبلی بالای 150 مگابایت بودن وقتی هم که درایور قدیمی تر را حذف کردم و این را نصب کردم رزولیشن همونطوری پایین مونده بود و مثل اینکه اصلا گرافیکش نصب نیست بنظر میرسه این ورژن 10-12 کامل نیست اگه کسی آدرس دانلود ورژن کامل 10-12 را داره لطفا راهنمایی کنه تا دانلودش کنیم.
    سلام شما اشتباه دانلود کردی، من نصب کردم خوبه اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از aka_karkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دست شما درد نکنه دوست عزیز دانلودش کنم ببینم چی از آب درمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این تاپیک هنوزم فعاله؟
    3 روز پیش چند قطره چایی ریخت رو لپاپم....خیلی سریع خاموشش کردم وارونه گذاشتمش یه ساعت بعد که روشنش کردم دیدم چندتا از دکمه ها کار نمیکنه
    کیبورد رو میشه تعمییر کرد؟ خودم که بعیید میدونم چون کیبورد رو که در آوردم دیدم خیلی فشرده است و از هم باز نمیشه
    گارانتی هم نداره دیگه
    Last edited by lucky_luke; 02-01-2013 at 00:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من متاسفانه سی دی درایور لپ تاپ رو گم کردم در همین فوروم از دوستان تقاضای کمک کردم و دوستان محبت کردند و آدرس سایت دانلود درایورهای لپ تاپ را
    به من معرفی کردند من تمام درایورهای مربوطه را دانلود ونصب کردم تنها مشکلی که هست هرچی که درایور wireless رو دانلود و نصب می کنم اما wifi رو نمیشناسه
    مدل لپ تاپ من n61jq-jx014v
    از دوستان تقاضای کمک دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من متاسفانه سی دی درایور لپ تاپ رو گم کردم در همین فوروم از دوستان تقاضای کمک کردم و دوستان محبت کردند و آدرس سایت دانلود درایورهای لپ تاپ را
    به من معرفی کردند من تمام درایورهای مربوطه را دانلود ونصب کردم تنها مشکلی که هست هرچی که درایور wireless رو دانلود و نصب می کنم اما wifi رو نمیشناسه
    مدل لپ تاپ من n61jq-jx014v
    از دوستان تقاضای کمک دارم
    موقع نصب درایور کلید روشن و خاموش wifi که گوشه سمت چپ لب تاب هست روشن هست یا خاموش؟ روشن کن ( روی on بزار ) امتحانش کن.
    Last edited by mohsenjxj; 08-01-2013 at 23:17.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این تاپیک هنوزم فعاله؟3 روز پیش چند قطره چایی ریخت رو لپاپم....خیلی سریع خاموشش کردم وارونه گذاشتمش یه ساعت بعد که روشنش کردم دیدم چندتا از دکمه ها کار نمیکنهکیبورد رو میشه تعمییر کرد؟ خودم که بعیید میدونم چون کیبورد رو که در آوردم دیدم خیلی فشرده است و از هم باز نمیشهگارانتی هم نداره دیگه
    قیمت کیبرد حدودا 100 هزار تومن هست. البته اگه مشکل از دکمه هاش باشه... وگرنه بقیش رو خبری ندارم... راحت هم عوض میشه....

14. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •