ممنون رفیق
اون اخری هم ردیف شد
کاوره کیبرد هم ولی خوبی های خودشو داره و کیبور کثیف نمیشه![]()
ممنون رفیق
اون اخری هم ردیف شد
کاوره کیبرد هم ولی خوبی های خودشو داره و کیبور کثیف نمیشه![]()
آقا چرا یه سایت درست حسابی نیست آدم یه چند تا بازی دانلود کنه؟! همه سایت ها لینکهاشون خرابه اصلا نمیشه دانلود کرد! یکی یه کمکی بکنه؟!
البته یه ایراد بزرگ هم داره که اگه از دست عرق یا چربی روش بشینه، بعد از بسته شدن لپ تاپ تمام لکه هارو میندازه رو مانیتور
این مدلش هم هست
من خودم از این مدل استفاده می کنم که جلوی نور کیبرد رو هم نمی گیره درسته سوراخ نداره ولی مشکلی هم پیش نمیاد.
یادمه عکسش رو هم تو فروم گذاشته بودم
سلام به همگی.
دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین
سلام
خیلی از نرم افزارها مشابه مک دارن مخصوصا برنامه های معروف و معتبر
گیر کردن و هنگ کردن 2 خاصیت جدایی ناپذیر ویندوزه که در مک همچین چیزی وجود نداره
کیبردش استارندارده و مشکل خاصی نداره
پردازندش قوی تر از اونه که با ویندوز کند بشه و به فرض تو ویندوز 10 درصد بیشتر از مک سیستم درگیر بشه، باز هم مابقی منابع در اختیار به اندازه ای زیاد هست که کمبودی حس نشه و سرعت همچنان چشمگیر بالا باشه
کار کردن با مک لاقل 10 برابر ساده تر از ویندوزه
نرم افزارهاش به صورت کرک شده تو اینترنت و سایت های فارسی فراوونه بی هیچ هزینه ای
اما کلا نصب ویندوز کنار مک اجتناب ناپذیره چون بلاخره یه جایی پیش میاد که یه نرم افزاری مشابه مک نداشته باشه
اینا فقط یه راهنمایی بود، نه اینکه بخوام حتما شمارو به سمت اپل سوق بدم، اما اگه تصمیم به خرید اپل شد من مدل 721 رو پیشنهاد می کنم با قیمت حدود 2.200
درضمن اینجا محل مشاوره واسه خرید لپ تاپ اپله، پس نیازی به معذرت خواهی نیست و در محل درستش مطرح کردین
سپاس بابت پاسختون.منم همین مدل مد نظرم بود،ولی قیمت گرفتم بم گفتن 2.600 واسه همین نشد!که می خواستم مدل دیگه،مثل mc700 or mc724 رو بگیرم که اولی چون i5 بود منصرفم کرد،و دومیم چون گرافیکش intel X3100 , 128gb .و با اون دو مدلی که گفتم اون فروشندهه پیشنهاد داد مقایسه کردیم،اون دوتا خیلی سرتر می زدن!! ایده ی دیگه ای دارین؟با این تفاسیر الان میگین چی کار کنم؟مدل پایینتری از اپل بگیرم یا یه مارک و مدل دیگه؟
سپاس بابت پاسختون.
نه خب،لازم بود!چون من که فقط مشاوره ی اپل نخواستم،کلا گفتم،پل هم یکی از آیتمام بود،کنارش بابت چبزای دیگم راهنمایی خواستمممنون.
منم همین مدل مد نظرم بود،ولی قیمت گرفتم بم گفتن 2.600 واسه همین نشد!که می خواستم مدل دیگه،مثل mc700 or mc724 رو بگیرم که اولی چون i5 بود منصرفم کرد،و دومیم چون گرافیکش intel X3100 , 128gb .و با اون دو مدلی که گفتم اون فروشندهه پیشنهاد داد مقایسه کردیم،اون دوتا خیلی سرتر می زدن!! ایده ی دیگه ای دارین؟با این تفاسیر الان میگین چی کار کنم؟مدل پایینتری از اپل بگیرم یا یه مارک و مدل دیگه؟
بچه ها نظرتون در مورد این لپ تاپ Apple MacBook Pro MC725LL/A چیه؟خوبه نسبت به قیمتش یا مدل بهتری تو رنج این هستش؟
سلام دوست عزيز شما به قيمتش توجه نكن اگه اپل لپ تاپ ده مليوني هم توليد كنه مطمئن باش محاسني داره كه ارزش خريدن رو داشته باشه اين مدلي كه گفتي مدل خوبي هست ولي يه مدل جديد اومده كه مانيتورش همينه ولي رم و CPU قويتري داره كه حدود ٣٧٠٠ هست مشخصات كاملش تو سايت نقش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)