تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 500 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجوری می گن که یه پولی اضافه تر بگیرن
    قیمت رو خوب گرفتی
    آره متاسفانه جلوی نور کیبرد رو می گیره ولی واسه حروف فارسیش خوبه
    عزیزم این سئوال آخرت خلاف قوانین فرومه ولی از تو تنظیمات شبکه یه نگاهی بنداز می بینیش
    ممنون رفیق
    اون اخری هم ردیف شد
    کاوره کیبرد هم ولی خوبی های خودشو داره و کیبور کثیف نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا چرا یه سایت درست حسابی نیست آدم یه چند تا بازی دانلود کنه؟! همه سایت ها لینکهاشون خرابه اصلا نمیشه دانلود کرد! یکی یه کمکی بکنه؟!

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون رفیق
    اون اخری هم ردیف شد
    کاوره کیبرد هم ولی خوبی های خودشو داره و کیبور کثیف نمیشه
    البته یه ایراد بزرگ هم داره که اگه از دست عرق یا چربی روش بشینه، بعد از بسته شدن لپ تاپ تمام لکه هارو میندازه رو مانیتور

4. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خوبه شفافش بود که سوراخ نداشت متاسفانه
    این مدلش هم هست

من خودم از این مدل استفاده می کنم که جلوی نور کیبرد رو هم نمی گیره درسته سوراخ نداره ولی مشکلی هم پیش نمیاد.

یادمه عکسش رو هم تو فروم گذاشته بودم

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همگی.
    دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
    من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همگی.
    دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
    من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین
    سلام
    خیلی از نرم افزارها مشابه مک دارن مخصوصا برنامه های معروف و معتبر
    گیر کردن و هنگ کردن 2 خاصیت جدایی ناپذیر ویندوزه که در مک همچین چیزی وجود نداره
    کیبردش استارندارده و مشکل خاصی نداره
    پردازندش قوی تر از اونه که با ویندوز کند بشه و به فرض تو ویندوز 10 درصد بیشتر از مک سیستم درگیر بشه، باز هم مابقی منابع در اختیار به اندازه ای زیاد هست که کمبودی حس نشه و سرعت همچنان چشمگیر بالا باشه
    کار کردن با مک لاقل 10 برابر ساده تر از ویندوزه
    نرم افزارهاش به صورت کرک شده تو اینترنت و سایت های فارسی فراوونه بی هیچ هزینه ای
    اما کلا نصب ویندوز کنار مک اجتناب ناپذیره چون بلاخره یه جایی پیش میاد که یه نرم افزاری مشابه مک نداشته باشه
    اینا فقط یه راهنمایی بود، نه اینکه بخوام حتما شمارو به سمت اپل سوق بدم، اما اگه تصمیم به خرید اپل شد من مدل 721 رو پیشنهاد می کنم با قیمت حدود 2.200
    درضمن اینجا محل مشاوره واسه خرید لپ تاپ اپله، پس نیازی به معذرت خواهی نیست و در محل درستش مطرح کردین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    پردازندش قوی تر از اونه که با ویندوز کند بشه و به فرض تو ویندوز 10 درصد بیشتر از مک سیستم درگیر بشه، باز هم مابقی منابع در اختیار به اندازه ای زیاد هست که کمبودی حس نشه و سرعت همچنان چشمگیر بالا باشه
    نرم افزارهاش به صورت کرک شده تو اینترنت و سایت های فارسی فراوونه بی هیچ هزینه ای
    اما کلا نصب ویندوز کنار مک اجتناب ناپذیره چون بلاخره یه جایی پیش میاد که یه نرم افزاری مشابه مک نداشته باشه
    اینا فقط یه راهنمایی بود، نه اینکه بخوام حتما شمارو به سمت اپل سوق بدم، اما اگه تصمیم به خرید اپل شد من مدل 721 رو پیشنهاد می کنم با قیمت حدود 2.200
    درضمن اینجا محل مشاوره واسه خرید لپ تاپ اپله، پس نیازی به معذرت خواهی نیست و در محل درستش مطرح کردین
    سپاس بابت پاسختون.منم همین مدل مد نظرم بود،ولی قیمت گرفتم بم گفتن 2.600 واسه همین نشد!که می خواستم مدل دیگه،مثل mc700 or mc724 رو بگیرم که اولی چون i5 بود منصرفم کرد،و دومیم چون گرافیکش intel X3100 , 128gb .و با اون دو مدلی که گفتم اون فروشندهه پیشنهاد داد مقایسه کردیم،اون دوتا خیلی سرتر می زدن!! ایده ی دیگه ای دارین؟با این تفاسیر الان میگین چی کار کنم؟مدل پایینتری از اپل بگیرم یا یه مارک و مدل دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    سپاس بابت پاسختون.
    نه خب،لازم بود!چون من که فقط مشاوره ی اپل نخواستم،کلا گفتم،پل هم یکی از آیتمام بود،کنارش بابت چبزای دیگم راهنمایی خواستمممنون.

منم همین مدل مد نظرم بود،ولی قیمت گرفتم بم گفتن 2.600 واسه همین نشد!که می خواستم مدل دیگه،مثل mc700 or mc724 رو بگیرم که اولی چون i5 بود منصرفم کرد،و دومیم چون گرافیکش intel X3100 , 128gb .و با اون دو مدلی که گفتم اون فروشندهه پیشنهاد داد مقایسه کردیم،اون دوتا خیلی سرتر می زدن!! ایده ی دیگه ای دارین؟با این تفاسیر الان میگین چی کار کنم؟مدل پایینتری از اپل بگیرم یا یه مارک و مدل دیگه؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد این لپ تاپ Apple MacBook Pro MC725LL/A چیه؟خوبه نسبت به قیمتش یا مدل بهتری تو رنج این هستش؟

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد این لپ تاپ Apple MacBook Pro MC725LL/A چیه؟خوبه نسبت به قیمتش یا مدل بهتری تو رنج این هستش؟
    سلام دوست عزيز شما به قيمتش توجه نكن اگه اپل لپ تاپ ده مليوني هم توليد كنه مطمئن باش محاسني داره كه ارزش خريدن رو داشته باشه اين مدلي كه گفتي مدل خوبي هست ولي يه مدل جديد اومده كه مانيتورش همينه ولي رم و CPU قويتري داره كه حدود ٣٧٠٠ هست مشخصات كاملش تو سايت نقش هست

13. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •