[QUOTE=vchip;6359552]در فروم هاي خارجي هم افراد كم دانش هستند! هر خارجي درست نميگه
گفتم بگذريم
[QUOTE=vchip;6359552]در فروم هاي خارجي هم افراد كم دانش هستند! هر خارجي درست نميگه
گفتم بگذريم
من تاحالا فکر میکردم این همه بلوری و دی وی دی و سی دی که دارم همشم یا خودم از اونور خریدم یا سفارش دادم برام آوردن اصله !! اما الان که رفتم همشونو دقیق نگاه کردم دیدم همشون تقلبیه. تا حالا فکر میکردم که تجربه سورس اصل رو دارم اما مثل اینکه اشتباه فکر میکردم !
ممنون میشم بگید شما این همه سورس اصل رو از کجا میگیرید که من و بقیه بچه های فروم هم در صورت امکان تهیه کنیم بلکه ما هم با این سیستمهای پیزوریمون بتونیم حداقل کمی از صدای خوب لذت بریم!
داود جان به قول خودت بگذریم . اصولا من به این نتیجه رسیدم بعضی بحث ها با بعضی افراد بنا به بعضی دلایل ادامه پیدا نکنه بهتره.
من میخوام یه سینما خانگی بخرم بین پونصد تا ششصد تومن از بین دومدل 5580 و 5550 فیلیپس ولی چند تا سوال برام پیش امده :
این که ایا 5580 فرمت های mkv رو از طریق usb می تونه بخونه یا نه و این که زیرنویس فارسی رو میتونه درست نمایش بده از طریق usb یا نه ؟ چون از اون جایی که پخش فرمت mkv برای من مهمه و دیسک بلوری هم هنوز جا نیوفتاده میخوام اگه mkv پخش نکنه 5550 رو با یه WD TV LIVE PLUS وردارم که بتونم فایل های mkv رو هم باهاش اجرا کنم
بعد این ورژن HDMI این دو مدل 1.4 هست یا 1.3 ؟
حالا اگه ممکنه راهنماییم کنید
كاملا با آخر فرمايش شما موافقمبحث با بعضي افراد در مورد اين مسائل مثل تيم فوتبال كي بهتره بي نتيجه است.
در مورد فيلم اصل متوجه نشدم منظور شما چي بود! اگر خودتون آورديدكه حتما اصل! مگه ميشه كسي تو اين كار تجربه داشته باشد و متوجه اصل يا تقلبي بودن فيلم نشه!
سلام.
اگر هدف شما پخش فرمت mkv از طریق usb و یا هارد هستش اصلا به سینما بلوری فکر نکنید و یک سینمای معمولی و یک عدد hd پلیر بگیرید.البته به ورودی و خروجی های صدا هم دقت کنید که بتونید صدای hd پلیرتون رو با سینما داشته باشید
سلام.مدل 3530 فیلیپس هست با قیمت 310 تومن.این دیگه حداقل قیمتیه که باید برای یه سینما بپردازید و صدای خوب هم بخواید.
pioneer یک مدل داره به اسم htz 180 که قیمتش کمتر از 300 تومن هست.
panasonic مدل pt 85 رو داره که طبق قیمتی که تو نت از هست 318 تومنه.
pioneer مدل 101 رو هم داره که اونم زیر 300 تومنه.
انتخاب با شماست.
امیر خان مبارک باشه
شما که همه داستان گشت و گذار مارکوپولویی خودتو تشریح کردی، این رو هم میگفتی که این میز رو از کجا و به قیمتی گیر آوردی؟ اگه مقررات اجازه نمیده پ.خ بنما
شما چه چیزیش رو می خواید بدونید؟این مشخصاتشه تو سایت سونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جوابتون
خوب پس همون 5550 و یه WD TV LIVE رو بر میدارم
فقط این ورودی و خروجی صدا رو از کجا باید بفهمم دو تا دستگاه دارن یا نه ؟ اسم این اپشن دقیقا چیه ؟
این ورودی خروجی های WD TV هست :
Ethernet, HDMI, Composite A/V, Component video, USB 2.0, SPDIP Digital Outputاینم ورودی خروجی های سینما خانگی:
HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Easy-Fit Speaker Connectors, Digital coaxial in
سینمای خانگی مد نظر شما ورودی اپتیکال نداره و شما از این بابت به مشکل میخوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)