تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 472 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

یک ستاره فکر کنم خدمات خاصی مثل تعویض روغن و روغن رایگان و...نداشته باشه
    بیمه بدنه بنظرم براتون ارزونتر در بیاد،با بیشترین تخفیف شاید تا300 تومن هم میشد بیمه بدنه کرد
    هیچ کسی نمیتونه بیمه بدنه ای که یه ماشین 30 میلیونی را زیر 500 تومن اون هم با خدماتی مثل خدمات کارت طلایی گیر بیاره.( حتی تک ستاره)
    اگه بیمه ای هم این کار را بکنه مطمئا یه نقصی تو خدمات و... خواهد داشت.
    و هیچ بیمه ای نمیاد هزینه تعمیر موتورری و... ماشین را پرداخت کنه ولی کارت طلایی دو ستاره به بالا این کار را براتون تمام و کمال مثل زمان گارانتی انجام میده.
    پس کارت طلایی غیر از بیمه بدنه ماشین خدمات دیگری هم داره که بسته به نوع ستاره ای که داره این خدمات تفاوت داره. من وقتی دیدم ماشین من هنوز گارانتی داره نیازی ندیدم که کارت طلایی بالاتر از تک ستاره بگیرم اما انشا... بعد از اتمام گارانتی حتما این کار را میکنم و 2ستاره به بالا میگیرم چون به این ماشین های ایرانخودرو هیچ اعتباری نیست که یدفعه موتورش نپکه و اونوقته که من هزینه تعمیر موتور را ندارم!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام یه مطلب هست که باید خدمت شما دوستان عرض کنم و اونم اینه که من وقتی رفته بودم نمایندگی از یکی از کارکنان اونجا که نسبتا آشنا بود و تو کار ef7 سررشته داشت میگفت تو سرویس هایی که برای این خودرو در نظر گرفتن در هر بار باید یه آچار کشی کامل انجام داده بشه که حداقل فقط 3 ساعت آچارکشیش طول میکشه که از پیچ های معمولی بگیر تا پیچ های سرسیلندر که باید با ترکمتر دقیقا سفت بشن چون در چند هزار کیلومتر بخصوص چند هزار کیلومتر اول ممکنه این پیچ ها مقداری از حالت اول خود باز بشن و نیاز به سفت کردن داشته باشن. شده ef7 هایی به نمایندگی مراجعه کردن که از زیر واشر سرسیلندر نشتی روغن داشتن نمونش خود من. پس به این آچارکشیو سرویس های بخصوص اولیه خودرو مخصوصا در ef7 باید توجه بیشتر بشه چون تو سرویس 5000 خودرو بنده که اصلا دقت نکردن و فقط گفتن چندتا چراغ خودرو را روشن و خاموش کن و راهنما بزن و اطراف موتور را یه نگاه کلی کردن و گفتن همه چی طبیعیه و فقط سرکمک ها و یکم جلو بندی را آچار انداختن و نقاط حساس موتور را کاری نداشتن.
    امیدوارم که شما دوستان دقت و تاکید کافی را رو این مسائلی که عرض کردم داشته باشید.

3. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با سلام پیرو پست های قبلیم مبنی بر روغن ریزی و نشتی روغن از واشر سرسیلندر خودرو بنده وقتی بردم نمایندگی و پیچ های سر سیلندر را محکم کردن نشتی کمتر شد ولی هنوز نشتی قطع نشده و وقتی برای بار دوم بردم نمایندگی گفتن باید سر سیلندر کامل باز بشه و نگاه کنیم ببنیم احتمالا ایراد از واشر سرسیلندر باشه و واشر سرسیلندر را عوض کنیم.
    حالا سوالم از شما دوستان و اساتید محترم اینه که با توجه به این که خودرو بنده به غیر از نشتی روغن هیچ مشکلی از نظر موتور و ... نداره حتی آب رادیاتور را هم چک کردم روغن قاطیش نشده و برعکس آب داخل روغن موتور نشده و هیچ آب و روغنی کم نمیکنه به نظر شما به خاطر نشتی روغن که حدودا از 22هزارکیلومتر شروع شده و الان ماشینم 24هزار کیلومتر کار کرده بدم سرسیلندر را باز کنن؟ آیا بعد از تعویض واشر سرسیلندر تو نمایندگی موتور مثل روز اول میشه یا از این به بعد باید تند تند منتظر تعمیرات بعدی و واشر سوزوندن های بعدی بشم؟ چون بنده قبلا که سمند xu7 داشتم بعد از تعویض واشر سرسیلندر اول موتور دیگه مثل پلمپ کارخونه نشد و در زمان کمتری نیاز به تعویض واشر سرسیلندر پیدار کرد. آیا موتور ef7 هم اینطوری هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان ef سوار چند تا سوال
    1- باگ چراغ ایربگ راننده چیه هی روشن و خاموش میشه؟ با دیاگ حل میشه یا باید ایربگ عوض بشه؟ (لعنط بر این دزدای عوضی که جنس آشغال چینی و بی کیفیت ایرانی انداختن بهم)
    2- یک مشکل جالب عقربه دور موتور اومده روی 2 ایستاده حتی وقتی ماشین هم خاموشه روی دو وایمیسته، یا میاد روی 1.5 خلاصه از پتانسیومتر نیست چون دور آروم یا همون حدود 850 رو حس میکنم، به نظر شما از کجاشه، ICN مرخصه؟؟؟ (لعنط بهت هاشم یکه زارع بعد از دو بار تعویض ICN فکر کنم یک بار دیگه مهمونشون شدم) لعنطیا
    3- صندلی رو گارانتی عوض میکنه؟ داره دیوانم میکنه، ترمز می زنم میره جلو صدا میده، گاز میدم میره عقب صدا میده، چنده خودم یک با کیفیت بخرم؟
    4- گیرباکس هم به نظرم نیاز به تعویض داره چطوری حریف این نمایندگی های کوفتی باید بشم هاشم یکه زارع و وزیر محترم صنعت می دونن
    5- نخرید اعصاب و سلامتی معده ارزشش بیشتره
    پ.ن1: الان اصلا درک درستی بین پدال گاز و عقربه دریچه گاز ندارم شرایط خیلی باحالیه!!! حدود 1500 تا 2000 تا بیشتر از دور موتور نشون میده!!!
    پ.ن2: این آریسان واقعا تیم طراحیش به چیزی موقع طراحی فکر کرده؟؟ عقب ماشین خیلی خنده داره چیزی ازش نمیگم فقط با دقت نگاه کنید و به اقبال بلند ملت ایران بخندید-- تیم طراحی تیبا 2 و وانت پراید که کلا از مریخ اومده بودن، آریسان فکر کردن منتها مغزا پوک بوده، حاضرم شرط ببندم

- - - Updated - - -

درود
    1- باگ چراغ ایربگ راننده چیه هی روشن و خاموش میشه؟ با دیاگ حل میشه یا باید ایربگ عوض بشه؟ (لعنط بر این دزدای عوضی که جنس آشغال چینی و بی کیفیت ایرانی انداختن بهم)
    2- یک مشکل جالب عقربه دور موتور اومده روی 2 ایستاده حتی وقتی ماشین هم خاموشه روی دو وایمیسته، یا میاد روی 1.5 خلاصه از پتانسیومتر نیست چون دور آروم یا همون حدود 850 رو حس میکنم، به نظر شما از کجاشه، ICN مرخصه؟؟؟ (لعنط بهت هاشم یکه زارع بعد از دو بار تعویض ICN فکر کنم یک بار دیگه مهمونشون شدم) لعنطیا
    3- صندلی رو گارانتی عوض میکنه؟ داره دیوانم میکنه، ترمز می زنم میره جلو صدا میده، گاز میدم میره عقب صدا میده، چنده خودم یک با کیفیت بخرم؟
    4- گیرباکس هم به نظرم نیاز به تعویض داره چطوری حریف این نمایندگی های کوفتی باید بشم هاشم یکه زارع و وزیر محترم صنعت می دونن
    پ.ن1: الان اصلا درک درستی بین پدال گاز و عقربه دریچه گاز ندارم شرایط خیلی باحالیه!!! حدود 1500 تا 2000 تا بیشتر از دور موتور نشون میده!!!
    پ.ن2: این آریسان واقعا تیم طراحیش به چیزی موقع طراحی فکر کرده؟؟ عقب ماشین خیلی خنده داره چیزی ازش نمیگم فقط با دقت نگاه کنید و به اقبال بلند ملت ایران بخندید-- تیم طراحی تیبا 2 و وانت پراید که کلا از مریخ اومده بودن، آریسان فکر کردن منتها مغزا پوک بوده، حاضرم شرط ببندم

6. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

- - - Updated - - -

درود
    طراحی ! عقب آریسان بسیار مزحک هست . عرض عقب ماشین ۲۵ سانت بیشتر از جلو هس . یعنی راننده جلو ماشین دستشه ٬ عقبش دست خداست . فاصله چراغ های عقب اونقدر زیاده که با یک تریلی برابری میکنه .
    صندلی هم باز کنید ریل هاش رو عوض کنید درست میشه .
    گیرباکس سورن من زوزه میکشه از سرعت ۱۲۰ به بالا صدای وحشتناکی توی اتاق میاد . کولرش افتضاحه الان یکم خنک میکنه توی تابستون هیچ ! دلیلشم کانال کشی اشتباه کولر هست که از کنار موتور رد میشه و کانال داغ میشه ٬ حالا کولر هرچی زور میزنه خنک بکنه توی این کانال با طراحی محشر ایران خودرو داغ میشه میاد تو کابین . برای تست هم میتونید تهویه رو روشن کنید . در حالت عادی و سرد باد گرم میده .
    کلا مفتش گرونه اتاقش هم اینقد صدا میده دیونه شدم .
    Last edited by Pourya-pc; 06-10-2015 at 18:51.

8. 5 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

صندلی ماشین من هم واقعا آشغال به تمام معناست
    من موندم که چطوری سر هم شده
    صدای غرت و غرتش به نظر من سایش فنر با ابر هست
    صدای دلینگش هم تا جایی که من فهمیدم لغی ریل صندلی هست
    فعلا مشکل صدای گیربکس را حلش کردم همینطور شتاب ماشین را ولی اصلا بهش اعتماد ندارم
    ----------------------------
    خبر جدید اینکه دیتا شیت موتور توربوشارژ هم بدستم رسید
    در مورد تغییرات نسبت به مدل بدون توربو به سختی میشه نظر داد
    اولین تغییر مهم تغییر در واشر سر سیلندر هست هر چند بسیار مشکوک ولی اینطوری تعبیر می کنم که دنبال رفع مشکل روغن ریزی و آب و روغن قاطی کردن هستند
    دومین تغییر هم دوباره پیاده سازی مجموعه و سنسورهای CVVT هست که ظاهرا مشکلات نسل قبلی باعث این تصمیم شده
    مورد مهم بعدی طراحی جدید اویل ماژول هست به این امید که ظاهرا دیگه نشت روغن نداشته باشه
    و اما طراحی مجدد دریچه و مانیفولد هوا
    موتور فاقد اینترکولر مجزاست و مجموعه بوسیله آب رادیاتور خنک میشه و همچنین از روغن موتور برای روانکاری توربو استفاده شده
    یک نکته مثبت کاهش ضریب تراکم از 1 به 11 و رسیدن به 1 به 9.5 هست که این امید را میده که ناک و حساسیت به بنزین بی کیفیت حدعقل بشه
    در مورد گشتاور هم متاسفانه من امید این را داشتم که روی 2000 یا 2500 فلت بشه اما متاسفانه نمودار روی 3500 فلت میشه که خیلی امیدوار کننده نیست
    ضمنا حجم موتور به دلیل تغییر طراحی پیستون های 70 سی سی بیشتر شده
    مورد دیکه حجم روغن موتور هست که به 5.7 تا 6.2 لیتر تغییر کرده و میزان تبخیر روغن در هر 1000 کیلومتر هم 0.2 لیتر عنوان شده
    به این محصول هم امیدی نیست
    فایلش را به زودی همینجا قرار میدم

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فعلا مشکل صدای گیربکس را حلش کردم همینطور شتاب ماشین را ولی اصلا بهش اعتماد ندارم
    سلام
    میشه بگید دقیقا صدای گیرباکس چه شکلی هست!!!؟من هم توی سرعت بالا صدای قور قوری میده ماشین!!!نمی دونم از کجاست!!؟
    بعدش میشه بگید کجای شیراز بردید مشکلتون حل شد!!؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    میشه بگید دقیقا صدای گیرباکس چه شکلی هست!!!؟من هم توی سرعت بالا صدای قور قوری میده ماشین!!!نمی دونم از کجاست!!؟
    بعدش میشه بگید کجای شیراز بردید مشکلتون حل شد!!؟
    صدای گیربکس خیلی اتفاقی با تغییر نوع واسکازین با توتال bv (به ظاهر تولید امارات) حل شد

13. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان رفتم مسافرت گيلان و اردبيل تو مسير برگشت وقتي گاز هنوز يك خط داشت هي چراغ سبز سي ان جي خاموش ميشه ميره رو بنزين باز روشن ميشه مي ياد رو گاز
    گفتم شايد يه مدت بگذره خوب شه ولي الان 10 روزه اين مشكل ادامه داره
    وقتي گاز به اندازه يك خونه مي رسه هي مي ره رو بنزين و هي بر مي گرده

- - - Updated - - -
    ماشين اي اف سون دوگانه مدل 91 با 60 هزار تا كاركرد

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

صدای گیربکس خیلی اتفاقی با تغییر نوع واسکازین با توتال bv (به ظاهر تولید امارات) حل شد
    خوب این صدای گیرباکس دقیقا چه شکلی هست!!!؟
    قیمت واسکازین چقدر دراومد!!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •