اگه مطلب بود میشد اپدیت کرد و مطالب قبلی رو پاک کرد تا شلوغ نشه ولی کیتو پچو فیسو از این چیزا رو نمی شه چون هر روز یه کاربر جدید میاد و می خواد از اینا استفاده کنه
اگه مطلب بود میشد اپدیت کرد و مطالب قبلی رو پاک کرد تا شلوغ نشه ولی کیتو پچو فیسو از این چیزا رو نمی شه چون هر روز یه کاربر جدید میاد و می خواد از اینا استفاده کنه
خوب شما تو پست اول لینک این فیس و پچ و .... چیزایی که اضافه میکنی رو بزار که سر درگم نشن بچه ها
مثل تاپیک حل مشکلات gta iv![]()
تاپیک رو می تونید توی تالار ادیت بازیها ایجاد کنید. البته من قصد داشتم بعد اومدن بازی چنین تاپیکی رو ایجاد کنم ولی اگه یکی دیگه ایجاد کنه کار ما هم راحت میشه
من چند روز پیش یه آماری از بازیهام به حسین دادم که به این شکل بود:
از 10 مسابقه با تمام تیمها بصورت رندوم: 4 برد--4 باخت--2 مساوی (11 گل زده و 10 تا گل خورده)
با مرور زمان گیم پلی بازی کاملا دستم اومده و با تسلط کامل همه فنون بازی اشنا شدم .
دوباره امروز هم 10 تا بازی انجام دادم: 5 برد-- 2 باخت -- 3 مساوی ( 11 گل زده و 8 تا گل خورده)
این یعنی اینکه بازی خیلی سخت تر از قبل شده.
منم نظرم همینه .
....
مهدی جان اگه اجازه دادن تاپیک جدید باز کنی باید بعضی از مطالب این تاپیک رو هم توی اون پستت لینک بدی .
همونطوریکه پدرام میگه باید لینک بدی .
اجازه بده من یک شمای کلی از ایدم بدم ببین چطوره :
اول از همه کسی که اون تاپیکو میخواد باز کنه باید سعی کنه هر روز به اون سر بزنه تا مطالب اونو همیشه به روز نگه داره .
اما در مورد طرح اون تاپیک بنظر من شما پست اولو به عنوان پست مرجع در نظر بگیر که فقط لینک اطلاعات در اون باشه و بقیه پستها شرح اون اطلاعات .پست اولو میتونی طبقه بندی کنی به این شکل که با تیترهای درشت تر عناوینو از هم جدا کنی و در زیر تیترها زیر شاخه های اونو وارد کنی بعنوان نمونه میتونی تیترها رو به این شکل طبقه بندی کنی :
- آموزشهای داخل بازی شامل :
- آموزشها :
آموزش دریبلها و حرکات بازی و..
لینک آموزش : .......
.
- آموزش منوها و مسائل داخل بازی مثل تاکتیک ها , کارتها و غیره
لینک آموزش : .......
.
- آموزش برنامه ها و نرم افزار های جانبی بازی مثل GGS و....
لینک آموزش فلان برنامه : .......
.
.
.
الی آخر
عنوان پچ :
- پچها :
لینک :
.
.
عنوان :
- کیتها :
لینک:
.
.
.
عنوان :
- آپشنها :
لینک:
.
.
.
لینک اخبارمهم
- اخبار مهم بازی :
لینک ..
- نقد های بازی
لینک ...
و به همین شکل ... الخ
Last edited by 4039; 07-10-2009 at 21:55.
چشم با کمک همه
نظر برای اسم تاپیک ؟
این تالار ادیت بازیها کجاس من که پیدا نمی کنم
Last edited by Mehdi.ss; 07-10-2009 at 22:09.
من که منتظرم خود بازی بیاد. خوش به حال شما بچه های تهران که همه چیز سری جور میشه واستون. من که از رفسنجان هستم. احتمالا 2 ماهی باید صبر کنم تا بازی بیاد. اخه اگه هم بخوام از جایی بخرم. از کجا معلوم که همون نسخه دموی بازی نباشه ؟ حتی اگه تهران هم بودم مطمئن نبودم که 2 هفته دیگه بازی رو در اختیار دارم. چون نسخه دمو رو هم بازی نکردم متوجه تغییرات بشم.
شما ها 2 هفته دیگه باید صبر کنید . من 2 ماه دیگه. فعلا که دارم با همین 2009 روزگار طی میکنیم. امروز توی مستر لیگ با یووه. توی 10 دقیقه. 9 تا به بارسلونا زدم. دیگه خسته شدم . اینجور هم که شما ها دارین تعریف میکنید. از سختی بازی 2010. دیگه دپرس شدم از انتظار !!!
بچه ها من طرفدار FIFA هستم
و الان هم دارم رو PS3 فیفا 10 رو بازی می کنم و بسیار بازی بی نظیر و عالی ای هست(بر عکس نسخه PC)
من از وقتی فهمیدم PES2010 نکست هس خیلی مشتاق شدم تا این بازی رو واس اولین بار تجربه کنم
لطفا بگید تاریخ عرضه بازی واس PC کی هس؟
مرسی
اینو امروز کونامی توی سایت بازی تحت عنوان PES 2010 TV AD منتشر کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام خدمت همه دوستان
یکی از مشکلاتی که تو سری های قبل pes ، خیلی به چشم می خورد و توی pes09 نمود بیشتری پیدا کرد و به عنوان یه باگ و معضل بزرگ مطرح شد، به این ترتیب بود که با بازیکنانی مثل مسی ،رونالدو و کاکا و خیلی های دیگه میشد با تو سر توپ زدن ها و چپ و راست کردن بازیکن ،کل تیم حریف رو به راحتی دریبل زد و بهترین و راحت ترین راه برای رسیدن به گل بود که حرکات تاکتیکی برای رسیدن به دروازه کم رنگ جلوه داده میشد.
سوال من اینه آیا تو محصول جدید کونامی pes 2010 این معضل برطرف شده یا خیر ، فکر می کنم این یه سوال اساسی در مورد گیمه بازی باشه.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)