تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 1211 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

چرا پاک کنن ؟؟!!!!!!!!!
    شما فقط سعی کن تمام آپدیت تاپیک رو توی پست اول داشته باشی که هم شلوغ نشه تاپیکتون وهم اسپم بازار نشه
    هر پچ یا کیت که میخاید اضافه کنید بزارید تو همون پست اول تاپیک
    اگه مطلب بود میشد اپدیت کرد و مطالب قبلی رو پاک کرد تا شلوغ نشه ولی کیتو پچو فیسو از این چیزا رو نمی شه چون هر روز یه کاربر جدید میاد و می خواد از اینا استفاده کنه

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه مطلب بود میشد اپدیت کرد و مطالب قبلی رو پاک کرد تا شلوغ نشه ولی کیتو پچو فیسو از این چیزا رو نمی شه چون هر روز یه کاربر جدید میاد و می خواد از اینا استفاده کنه
    خوب شما تو پست اول لینک این فیس و پچ و .... چیزایی که اضافه میکنی رو بزار که سر درگم نشن بچه ها
    مثل تاپیک حل مشکلات gta iv

3. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاپیک رو می تونید توی تالار ادیت بازیها ایجاد کنید. البته من قصد داشتم بعد اومدن بازی چنین تاپیکی رو ایجاد کنم ولی اگه یکی دیگه ایجاد کنه کار ما هم راحت میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خطابم به گیمرهای حرفه ای این بازیه : ممکنه 10 تا بازی 10 دقیقه ای با تیمهای مختلف و در درجه سختی تاپ پلیر انجام بدین و نتیجشو توی تاپیک بزارین .
    راستش با گذشت دو هفته از زمان انتشار بازی و با وجود اینکه کاملا گیم پلی بازی دستم اومده بازم فقط یک سوم از بازیها رو میبرم در صورتیکه توی سری های این بازی چندان هم آماتور نیستم نشون به این نشون که توی نسخه قبلی به هر تیم دست کم 3 و یا حتی 4 تا رو میزدم . حالا اگه ممکنه شما هم نتایج بازیهاتو مکتوب کنید ( به همراه تعداد گل زده و خورده ) تا یک ارزیابی کلی از این بازی با هم داشته باشیم .
    من چند روز پیش یه آماری از بازیهام به حسین دادم که به این شکل بود:
    از 10 مسابقه با تمام تیمها بصورت رندوم: 4 برد--4 باخت--2 مساوی (11 گل زده و 10 تا گل خورده)
    با مرور زمان گیم پلی بازی کاملا دستم اومده و با تسلط کامل همه فنون بازی اشنا شدم .
    دوباره امروز هم 10 تا بازی انجام دادم: 5 برد-- 2 باخت -- 3 مساوی ( 11 گل زده و 8 تا گل خورده)
    این یعنی اینکه بازی خیلی سخت تر از قبل شده.

6. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب شما تو پست اول لینک این فیس و پچ و .... چیزایی که اضافه میکنی رو بزار که سر درگم نشن بچه ها
    مثل تاپیک حل مشکلات gta iv
    منم نظرم همینه .

....

مهدی جان اگه اجازه دادن تاپیک جدید باز کنی باید بعضی از مطالب این تاپیک رو هم توی اون پستت لینک بدی .
    همونطوریکه پدرام میگه باید لینک بدی .

اجازه بده من یک شمای کلی از ایدم بدم ببین چطوره :

اول از همه کسی که اون تاپیکو میخواد باز کنه باید سعی کنه هر روز به اون سر بزنه تا مطالب اونو همیشه به روز نگه داره .
    اما در مورد طرح اون تاپیک بنظر من شما پست اولو به عنوان پست مرجع در نظر بگیر که فقط لینک اطلاعات در اون باشه و بقیه پستها شرح اون اطلاعات .پست اولو میتونی طبقه بندی کنی به این شکل که با تیترهای درشت تر عناوینو از هم جدا کنی و در زیر تیترها زیر شاخه های اونو وارد کنی بعنوان نمونه میتونی تیترها رو به این شکل طبقه بندی کنی :

• آموزشها :
    - آموزشهای داخل بازی شامل :

آموزش دریبلها و حرکات بازی و..

لینک آموزش : .......
    .

- آموزش منوها و مسائل داخل بازی مثل تاکتیک ها , کارتها و غیره

لینک آموزش : .......
    .

- آموزش برنامه ها و نرم افزار های جانبی بازی مثل GGS و....

لینک آموزش فلان برنامه : .......
    .
    .
    .

الی آخر

• پچها :
    عنوان پچ :
    لینک :
    .

.
    • کیتها :
    عنوان :
    لینک:
    .
    .

.
    • آپشنها :
    عنوان :
    لینک:
    .
    .

.
    • اخبار مهم بازی :
    لینک اخبارمهم

• نقد های بازی
    لینک ..
    لینک ...

و به همین شکل ... الخ
    Last edited by 4039; 07-10-2009 at 21:55.

8. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

چشم با کمک همه
    نظر برای اسم تاپیک ؟
    تاپیک رو می تونید توی تالار ادیت بازیها ایجاد کنید. البته من قصد داشتم بعد اومدن بازی چنین تاپیکی رو ایجاد کنم ولی اگه یکی دیگه ایجاد کنه کار ما هم راحت میشه
    این تالار ادیت بازیها کجاس من که پیدا نمی کنم
    Last edited by Mehdi.ss; 07-10-2009 at 22:09.

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

من که منتظرم خود بازی بیاد. خوش به حال شما بچه های تهران که همه چیز سری جور میشه واستون. من که از رفسنجان هستم. احتمالا 2 ماهی باید صبر کنم تا بازی بیاد. اخه اگه هم بخوام از جایی بخرم. از کجا معلوم که همون نسخه دموی بازی نباشه ؟ حتی اگه تهران هم بودم مطمئن نبودم که 2 هفته دیگه بازی رو در اختیار دارم. چون نسخه دمو رو هم بازی نکردم متوجه تغییرات بشم.
    شما ها 2 هفته دیگه باید صبر کنید . من 2 ماه دیگه. فعلا که دارم با همین 2009 روزگار طی میکنیم. امروز توی مستر لیگ با یووه. توی 10 دقیقه. 9 تا به بارسلونا زدم. دیگه خسته شدم . اینجور هم که شما ها دارین تعریف میکنید. از سختی بازی 2010. دیگه دپرس شدم از انتظار !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بچه ها من طرفدار FIFA هستم
    و الان هم دارم رو PS3 فیفا 10 رو بازی می کنم و بسیار بازی بی نظیر و عالی ای هست(بر عکس نسخه PC)
    من از وقتی فهمیدم PES2010 نکست هس خیلی مشتاق شدم تا این بازی رو واس اولین بار تجربه کنم
    لطفا بگید تاریخ عرضه بازی واس PC کی هس؟
    مرسی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینو امروز کونامی توی سایت بازی تحت عنوان PES 2010 TV AD منتشر کرد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان

یکی از مشکلاتی که تو سری های قبل pes ، خیلی به چشم می خورد و توی pes09 نمود بیشتری پیدا کرد و به عنوان یه باگ و معضل بزرگ مطرح شد، به این ترتیب بود که با بازیکنانی مثل مسی ،رونالدو و کاکا و خیلی های دیگه میشد با تو سر توپ زدن ها و چپ و راست کردن بازیکن ،کل تیم حریف رو به راحتی دریبل زد و بهترین و راحت ترین راه برای رسیدن به گل بود که حرکات تاکتیکی برای رسیدن به دروازه کم رنگ جلوه داده میشد.
    سوال من اینه آیا تو محصول جدید کونامی pes 2010 این معضل برطرف شده یا خیر ، فکر می کنم این یه سوال اساسی در مورد گیمه بازی باشه.

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •