من 7-8 ماهی میشه که خریدم تا این لحظه هم که هیچ مشکلی نداشته اصلا تا حالا هنگ نکرده. دوبار هم از دستم افتاد یکبار با کیفش و یکبار هم بدون کیفش ولی مشکلی پیش نیامد. حساسیت گوشی هم هیچ تغییری نکرده.
من 7-8 ماهی میشه که خریدم تا این لحظه هم که هیچ مشکلی نداشته اصلا تا حالا هنگ نکرده. دوبار هم از دستم افتاد یکبار با کیفش و یکبار هم بدون کیفش ولی مشکلی پیش نیامد. حساسیت گوشی هم هیچ تغییری نکرده.
در رابطه با برنامه گارمین
روی 5800 نصب کردم ولی این گزینه هایی که در نهایت باید تو قسمت settings بیاد نیومده مثله remote GPS
نقشه هم اصلا نمیتونه به ماهواره وصل بشه و محل رو پیدا کنه....
دلیلش چیه؟
احوال دوستای گل چطوره.....
میگم من یه آفیس و PDF reader دانلود کردم ولی ارور certificate میده...شما چیزی ندارین لینک کنین واسم که راحت نصب بشه مشکل نداشته باشه....
ممنون میشم.....
خوب باید ساین بشه.فایل های cer ,key گوشیت رو گرفتی یا نه؟؟؟اگه نه اینجا درخواست بده
این نسخه نامحدود pdf readerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزيزان
من يك آفيس ميخواستم كه رو گوشي نصب كنم و فارسي رو ساپورت كنه و فايل هايه DOC,PPT,...رو باز كنه
و همچنين چرا 5800 بعضي از صفحات وب(فارسي هارو) رو كه با كامپيوتر سيو كرديم رو به صورت نا مفهوم باز ميكنه؟
ميشه براش تعريف كرد كه به جايه بروزر خودش فايل ها رو با OPERA باز كنه؟يا حداقل آپديتش كرد؟
ورژن نرم افزاريه گوشيم:CUSTOM VERION:21.0.025.C01.01
SOFTWARE VERSION 21.0.025
سلام عزيزان
من يك آفيس ميخواستم كه رو گوشي نصب كنم و فارسي رو ساپورت كنه و فايل هايه DOC,PPT,...رو باز كنه
و همچنين چرا 5800 بعضي از صفحات وب(فارسي هارو) رو كه با كامپيوتر سيو كرديم رو به صورت نا مفهوم باز ميكنه؟
ميشه براش تعريف كرد كه به جايه بروزر خودش فايل ها رو با OPERA باز كنه؟يا حداقل آپديتش كرد؟
ورژن نرم افزاريه گوشيم:CUSTOM VERION:21.0.025.C01.01
SOFTWARE VERSION 21.0.025
آقا من چندجا خواستم آپدیت کنم اما به محض اینکه دانلود آپدیت ها تموم میشه یه ارور میده که گوشی شما آپدیت نمیشه.
ورژن خودش 21 هست و من خواستم به 31 ارتقا بدم اما نشد
توضیح اینکه پروداکت کد رو تغییر دادم همون اولش
البته خودش فارسی رو داشت
چه میشه کرد؟
چرا از طریق فونیکس یا جف آپدیت نمیکنی؟؟اونطوری هم راحت تره هم خطرش کمتره
سلام
یه دفعه در برخی از ساعات خاص گوشیم ال سی دیش روشن میشه ...مثلاا الان ساعت 12:07 یه دفه روشن شد بدون اینکه زنگی داشته باشم یا اس ام اسی یا چیزی....
قبلا هم اینطوری میشد...
دلیلش چیه؟
دوستان این قسمت app update به درد بخور هست ؟ من دیروز آپدیت کردم اما نفهمیدم چی شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)