کسی نیست کمک کنه؟
هر kis رو میزنم میگه دو تا یوزر تازه یک دو تا بود یک یوزره بود باز گفت کلید نامعتبر هست
کسی نیست کمک کنه؟
هر kis رو میزنم میگه دو تا یوزر تازه یک دو تا بود یک یوزره بود باز گفت کلید نامعتبر هست
Last edited by mh.attari; 01-07-2011 at 10:03.
کسی نیست کمک کنه؟
سلام
دوست من صفحه زیر رو ببینید اونجا بطور مشروح و تصویری توضیحات لازم ارائه شدن و همچنین لینک دانلود تریالها وجود داره
بازم امری بود در حد توان در خدمتیم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من می خوام آپدیتهای کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی رو به یه کامپیترم دیگه ام با همین ورژن آنتی ویروس منتقل کنم ولی وقتی تو مسیر D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP11\Update distribution میرم فولدر خالیه کل فولدر رو هم که کپی می کنم تو فلش یا شبکه می کنم باز وقع آپدیت آفلاین ارور مبده (حتی فولدر های AVP11 و Kaspersky Lab رو هم امتحان کردم ) ولی میگه فایلهای آپدیت خراب شده هستن .چه راه حلی پیشنهاد میدید ؟
آیا نرم افزاری سراغ دارین که بشه فایلهای آپدیت رو از یه کامپیوتر بگیره و با اجرا در کامپیوتر دیگه اونو آپدیت کنه ؟
سلام
من می خوام آپدیتهای کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی رو به یه کامپیترم دیگه ام با همین ورژن آنتی ویروس منتقل کنم ولی وقتی تو مسیر D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP11\Update distribution میرم فولدر خالیه کل فولدر رو هم که کپی می کنم تو فلش یا شبکه می کنم باز وقع آپدیت آفلاین ارور مبده (حتی فولدر های AVP11 و Kaspersky Lab رو هم امتحان کردم ) ولی میگه فایلهای آپدیت خراب شده هستن .چه راه حلی پیشنهاد میدید ؟
آیا نرم افزاری سراغ دارین که بشه فایلهای آپدیت رو از یه کامپیوتر بگیره و با اجرا در کامپیوتر دیگه اونو آپدیت کنه ؟
سلام
دوست من یکبار هم در حالت سیف مد سیستم رو بوت کن و کپی رو در حالت سیف مد انجام بده ، شاید اینطوری درست شه .
نمی شه به جای ریستر از کی استفاده کرد
اخه هی میگه دو نفر از این کی استفاده می کنند ولی 91 روز اعتبار داره بعد میرم توش میگه غیر معتبر هست
نمی شه به جای ریستر از کی استفاده کرد
اخه هی میگه دو نفر از این کی استفاده می کنند ولی 91 روز اعتبار داره بعد میرم توش میگه غیر معتبر هست
شما ریست کنید و هر وقت که خواستید بهش کلید بدید ، هیچ مشکلی نداره .
امتحان کردم ولی باز جواب نداد همه کارای قبلی رو هم کردم ولی باز هموم ایراد قبلی رو میگیره .
یعنی نمیشه بی رسیتر کسپر رو اکتیو کرد
ابا این اکتیو هم نمیشه اخه
همه کسا میگه با موفقیت وارد شد ولی قبول نمی کنه میگه 2 تا کامپیوتر هست
عجب ورژن ... شده اه
دوست من در زمان اکتیو کردن برنامه شما به اینترنت وصل باشید و گزینه اکتیو تریال رو بزنید و بدون هیچ مشکلی به مدت 30 روز فعالیعنی نمیشه بی رسیتر کسپر رو اکتیو کرد
ابا این اکتیو هم نمیشه اخه
همه کسا میگه با موفقیت وارد شد ولی قبول نمی کنه میگه 2 تا کامپیوتر هست
عجب ورژن ... شده اه
باشید ، بعدا میتونید با کلید و یا همون ریستر ازش استفاده کنید ، فعلا به صورت اکتیو تریال استفاده کنید .
حتما من بد توضیح میدم بگذار با عکس بگم
من کسپر جدید رو دان کردم ولی اکتیو نشد رفتم دیدم این شکلی هست
در ضمن کسپر خاموش هست و روشن نشده
اپدیتم که عکساش در زیر هست
الانم به نت وصل بود بازم فعال نشد
![]()
Last edited by mh.attari; 01-07-2011 at 12:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)