با سلام
من که تنظیمات رو نمی تونم انجام بدم اولش یه پیام اومد که ok کرد و حالا این تنظیمات رو دارم یه پیامی مثل همین ibus
با تشکر
با سلام
من که تنظیمات رو نمی تونم انجام بدم اولش یه پیام اومد که ok کرد و حالا این تنظیمات رو دارم یه پیامی مثل همین ibus
با تشکر
الان اوبونتو ندارم که بهتون درست بگم ولی نباید به ibus ربطی داشته باشه. شما تنظیمات keyboard (به همین اسم) رو پیدا کن.
بهتره که یکی از دوستان که دقیق میدونه بگه ولی فکر کنم شما ibus رو اجرا کردی ولی فکر نمیکنم نیازی باشه. باید ببندیش فکر کنم. بازم مطمئن نیستم یکی که میدونه بگه بهتره.
توی ترمینال بزن gnome-keyboard-properties
با سلام و تشکر
حق باشما است درست شد
فقط مونده فونتها . دیروز که اینترنت داشتم یک سری فونت گذاشتم نصب بشه اما توی صفحات اینترنتی فونتهام زیاد جالب نبود برای نصب فونت و یا فونتهای ویندوزم چطور باید عمل کنم ؟
با تشکر
جستجو فراموش نشه
سوالیست که بیش از 10 بار توضیح گرفته.
در فولدر home خودتون، فولدری به نام fonts. وجود داره (یا اگر نداره بسازید) و بعد تمام اون فونت های ویندوزی رو (که می تونید از ویندوز کپی کنید) در این فولدر بریزید و بعد سیستم رو یکبار ریستارت کنید. یا هم از دستور زیر استفاده کنید:
در ضمن توجه کنید فولدر fonts. مخفی هست، برای دیدنش باید فولدرهای مخفی را نمایش بدید که کافیست کلید های ctrl + H رو بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور ميشه مخازن مورد نياز براي نصب يه نرم افزار روشناسايي كرد تا اون رو برد تو ويندوز و از اونجا دانلود كنيم .بعد از دانلود اونارو بايد چه جايي كپي يا نصب كنيم؟
چند وقت پیش در مورد همین موضوع بحث شد و در فهرست قرار داده شد
حالا این بار رو میگم ولی اگه میگشتین قبلا جواب داده شده.
شما اینترنت رو قطع کن. حالا برو تو synaptics برنامه هایی که میخوای رو تیک بزن بعد هم apply کن. دانلود نمیشه عوضش یه خطا میده که آدرس دانلود همه ی فایل ها توش هست. اونها رو بگیر دانلود کن.
تو ویندوز که دانلود کردی بیار تو اوبونتو بریز تو پوشه ی /var/cache/apt/archives بعد هم دوباره تو synaptics برو و بزار برنامه نصب بشه. دیگه دانلود نمیشه و از اونایی که دانلود کردی استفاده میشه
سلام
آقا یه سوال:
ubuntu 11.04 به جای GNOME از یه محیط کاری جدید به اسم unity استفاده می کنه، درسته؟
خب حالا من اینجا به یه مشکل کوچک بر بخوردم، ubuntu که من از خود سایت ubuntu دانلود کردم، از دسکتاپ GNOME استفاده می کنه! در صورتی که تمام راهنمای هاش بر مبنای unity توضیح داده شده. ورژن خاصی از ubuntu 11.04 از دسکتاپ unity استفاده می کنه؟ تا اونجایی که من یادم هست توی سایت آپشن متفاوتی نداشت... .
کسی می تونه راهنمایی کنه...؟
نه دوست عزیز اشتباه نکن! فعلا یونیتی فقط یه پوسته برای گنوم هست. یعنی هنوز هم گنوم وجود داره ولی با شکل یونیتی!
اینکه شما هنوز گنوم میبینی شاید به این دلیل باشه که کارت گرافیکت شناخته نشده یا توانایی اجرای یونیتی رو نداره، البته احتمال اولی خیلی بیشتره. الان یادم نیست چجوری میشه فهمید، فعلا هم اوبونتو ندارم، ولی شما تو نسخه های قبلی گرافیکت شناخته میشد؟ مشکلی نداشت؟ مدلش رو بگو شاید دوستان چیزی بدونن.
برای دانلود هم واسه دسکتاپ، درسته یه نسخه بیشتر نداریم(البته منظورم 32بیتی 64بیتی نبود، نتبوک دیگه نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)