تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 577 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من که تنظیمات رو نمی تونم انجام بدم اولش یه پیام اومد که ok کرد و حالا این تنظیمات رو دارم یه پیامی مثل همین ibus

با تشکر

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان اوبونتو ندارم که بهتون درست بگم ولی نباید به ibus ربطی داشته باشه. شما تنظیمات keyboard (به همین اسم) رو پیدا کن.
    بهتره که یکی از دوستان که دقیق میدونه بگه ولی فکر کنم شما ibus رو اجرا کردی ولی فکر نمیکنم نیازی باشه. باید ببندیش فکر کنم. بازم مطمئن نیستم یکی که میدونه بگه بهتره.

3. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی ترمینال بزن gnome-keyboard-properties

5. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

الان اوبونتو ندارم که بهتون درست بگم ولی نباید به ibus ربطی داشته باشه. شما تنظیمات keyboard (به همین اسم) رو پیدا کن.
    بهتره که یکی از دوستان که دقیق میدونه بگه ولی فکر کنم شما ibus رو اجرا کردی ولی فکر نمیکنم نیازی باشه. باید ببندیش فکر کنم. بازم مطمئن نیستم یکی که میدونه بگه بهتره.
    با سلام و تشکر
    حق باشما است درست شد
    فقط مونده فونتها . دیروز که اینترنت داشتم یک سری فونت گذاشتم نصب بشه اما توی صفحات اینترنتی فونتهام زیاد جالب نبود برای نصب فونت و یا فونتهای ویندوزم چطور باید عمل کنم ؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با سلام و تشکر
    حق باشما است درست شد
    فقط مونده فونتها . دیروز که اینترنت داشتم یک سری فونت گذاشتم نصب بشه اما توی صفحات اینترنتی فونتهام زیاد جالب نبود برای نصب فونت و یا فونتهای ویندوزم چطور باید عمل کنم ؟
    با تشکر
    جستجو فراموش نشه
    سوالیست که بیش از 10 بار توضیح گرفته.
    در فولدر home خودتون، فولدری به نام fonts. وجود داره (یا اگر نداره بسازید) و بعد تمام اون فونت های ویندوزی رو (که می تونید از ویندوز کپی کنید) در این فولدر بریزید و بعد سیستم رو یکبار ریستارت کنید. یا هم از دستور زیر استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن توجه کنید فولدر fonts. مخفی هست، برای دیدنش باید فولدرهای مخفی را نمایش بدید که کافیست کلید های ctrl + H رو بزنید.

8. 3 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چطور ميشه مخازن مورد نياز براي نصب يه نرم افزار روشناسايي كرد تا اون رو برد تو ويندوز و از اونجا دانلود كنيم .بعد از دانلود اونارو بايد چه جايي كپي يا نصب كنيم؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند وقت پیش در مورد همین موضوع بحث شد و در فهرست قرار داده شد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور ميشه مخازن مورد نياز براي نصب يه نرم افزار روشناسايي كرد تا اون رو برد تو ويندوز و از اونجا دانلود كنيم .بعد از دانلود اونارو بايد چه جايي كپي يا نصب كنيم؟
    حالا این بار رو میگم ولی اگه میگشتین قبلا جواب داده شده.
    شما اینترنت رو قطع کن. حالا برو تو synaptics برنامه هایی که میخوای رو تیک بزن بعد هم apply کن. دانلود نمیشه عوضش یه خطا میده که آدرس دانلود همه ی فایل ها توش هست. اونها رو بگیر دانلود کن.
    تو ویندوز که دانلود کردی بیار تو اوبونتو بریز تو پوشه ی /var/cache/apt/archives بعد هم دوباره تو synaptics برو و بزار برنامه نصب بشه. دیگه دانلود نمیشه و از اونایی که دانلود کردی استفاده میشه

12. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

14 ubuntu 11.04 ؟

سلام
    آقا یه سوال:
    ubuntu 11.04 به جای GNOME از یه محیط کاری جدید به اسم unity استفاده می کنه، درسته؟
    خب حالا من اینجا به یه مشکل کوچک بر بخوردم، ubuntu که من از خود سایت ubuntu دانلود کردم، از دسکتاپ GNOME استفاده می کنه! در صورتی که تمام راهنمای هاش بر مبنای unity توضیح داده شده. ورژن خاصی از ubuntu 11.04 از دسکتاپ unity استفاده می کنه؟ تا اونجایی که من یادم هست توی سایت آپشن متفاوتی نداشت... .
    کسی می تونه راهنمایی کنه...؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز اشتباه نکن! فعلا یونیتی فقط یه پوسته برای گنوم هست. یعنی هنوز هم گنوم وجود داره ولی با شکل یونیتی!
    اینکه شما هنوز گنوم میبینی شاید به این دلیل باشه که کارت گرافیکت شناخته نشده یا توانایی اجرای یونیتی رو نداره، البته احتمال اولی خیلی بیشتره. الان یادم نیست چجوری میشه فهمید، فعلا هم اوبونتو ندارم، ولی شما تو نسخه های قبلی گرافیکت شناخته میشد؟ مشکلی نداشت؟ مدلش رو بگو شاید دوستان چیزی بدونن.
    برای دانلود هم واسه دسکتاپ، درسته یه نسخه بیشتر نداریم(البته منظورم 32بیتی 64بیتی نبود، نتبوک دیگه نیست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •