این SHSH که گفتین چیه؟
کلا یه تاپیک آموزشی ندارین برای این موضوع؟
این SHSH که گفتین چیه؟
کلا یه تاپیک آموزشی ندارین برای این موضوع؟
از داخل Cydia و یا برنامه tinyumbrella میتونید shsh هر فریموری رو برای رستور کردن به همون ورژن وقتی اپل ورژن جدید رو ارائه کرد .شفاف سازی: وقتی اپل فریمور جدیدی رو میده بیرون مثل 4.2.1 و در صورتی که فریمور دستگاه شما آخرین ورژن نباشه مثل 4.1 اجازه ریستور رو به 4.1 نمیده ولی با گرفتن shsh اپل رو دور میزنین.![]()
سلام....
دوستان اینجا کسی هست اکانت Developer اپل داشته باشه ؟
من رفته بودم 4.2.1 بعد که با اولین نسخه redsnow که آنتترد میزد و به SHSH و فریمور 4.2b3 نیاز داشت جیلبریک کردم و این از خدا بی خبر آیپاد ما رو کرده بود 4.2b3 که مخصوص Developer هاست.... من امروز اومدم ریستور کنم به 4.2 بعد که تموم شد گفت ززکی تو که Developer نیستی نمیشه اکتیو کنی !!!!
اگر دوستان عزیز زحمت بکشن UDID ما رو تو اکانت خودشون ثبت کنن که ما بتونیم اکتیو کنیم این آیپاد رو ممنون میشه ! الان همینجوری مونده تو ریکاوری مونده رو دستم :(
با تشکر.
بنظر من پست اول این تاپیک خیلی قدیمی شده . اگه آقای huti_421 هنوزم تواناییش رو دارن یه فکری بحالش بکنن ! واسه همچین انجمنی افت کلاس داره تاپیکاش بهترین تاپیک های موجود در اون زمینه نباشن !
منظورم اینه تاپیک طوری کامل بشه که واسه جیلبریک و ... به سایت های دیگه نیازی نباشه با همین تاپیک بشه همه چیزو یادگرفت !
شما ببر توی 4.2.1 اصلی
مگه فریمورشو نداری؟ رستور کن به اصلی بعدش با برنامه greenpois0n RC5 راحت جیلبریک کن برای مک اومده فقط
//www.greenpois0n.com/
شما هم مک داری دیگه نیازی به shsh نداره
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
شما باید اپدیت برنامه هارو بگیری
کسی نرم افزاری سراغ داره که اسم دارو رو بهش بدی کاربرد و مشخصاتش رو بگه ؟
جیلبریک کردین!؟ AppSync رو از سیدیا گرفتین!؟
ببخشید آدرس تاپیک جیلبریک 4.2.1 با مک رو میشه بدید .
تازه یه مک بوک اومده دستم.
سلام...شما ببر توی 4.2.1 اصلی
مگه فریمورشو نداری؟ رستور کن به اصلی بعدش با برنامه greenpois0n RC5 راحت جیلبریک کن برای مک اومده فقط
//www.greenpois0n.com/
شما هم مک داری دیگه نیازی به shsh نداره
نگرفتی چی شد کلا![]()
من 4.2 اصلی بودم ( آلفا ) بعد که با redsnow 9.6 b4 جیلبریک کردم ( که فریمور 4.2b3 لازم داشت ) این نمیدونم چجوری شده بود در کل به جای فریمور 4.2 ALphA برام 4.2.1b3 ریخته بود ! ( از روی کد های فریمور ها چک کردم !! ) بعد که
دیرووز ریستور کردم به 4.2 آلفا ( نمیدونستم 4.2.1 بتا بودم ! ) بعد از ریستور گفت که اکتیو نمیشه و We are sorry ! گفت UDID شما ثبت نشده و چون فقط کسانی که UDID دیوایسشون ثبت شده میتونن از بتا ها استفاده کنن ما رو گرفتن و دیگه نشد اکتیو بشه...
بعد دیگه نمیتونم با Greenpois0n هم جیل کنم دیگه !!!!
( فعلاً رفتم همون بتا3 ولی اذیت میکنه! ) الان نمیتونم بک آپم رو ریستور کنم + تترد هست جیلبریک ( نمیشه آنتترد چون بتا3 هستم ) + سینک نمیشه ! تو بک آپ گیری گیر میکنه ! میتونم با ifunbox نصب کنم بازی ها رو ؟
اکانت دولوپر هم داشتیم هاااا تا اومدم بزنم تموم شد محلتش !!!!!!!!!!!!
بازم اگر کسی دولوپر داره حتماً خبر بده .... ممنون.
ای بابا عجب چیزی شد....بله با ifunbox میتونی.
جیل انتردد تا دو روز دیگه برای ویندوز میاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)