عالیه من 32. 0 رو داشتم کامل نبود این خیلی خوبه با یکم تغییرات و اضافه کردن ادبورد و منو و...... خیلی توپ شد
![]()
عالیه من 32. 0 رو داشتم کامل نبود این خیلی خوبه با یکم تغییرات و اضافه کردن ادبورد و منو و...... خیلی توپ شد
![]()
Last edited by Google Spider; 22-11-2008 at 07:36.
اقا با 3120 تا رفتم بارسلون فصل سوم . اینجا تو بندر بارسلون چه خبره بازی اول منو 69 اورد تو 2 تا گل زدم 1 پاس گل هم دادم چه بازیکنایی داره بارسلون.
تو تاپ پلير كمي سخته
نميدونم شايد هم راست ميگين
ولي به نظر خودم هد زني به دروازبان در حالت تك به تكل منظور بدون دفاع هم احتمال گل شدنش كمتر از 90 درصده حالا بيخيال
اخه چه فايده اي داره .؟
آقا من اون هفت تا تیم کلاسیک رو آنلاک کردم فقط مشکل اسامی عصابمو خراب میکنه یه با مرام هست اسامی صحیح بازیکنان عضو تیم های کلاسیک رو لطف کنه فقط مال تیم های کلاسیک رو می خوام بازیکنان کلاسیک بدون تیم رو نه. فقط حاضرین تیم های کلاسیک ببینیم کی از همه با مرام تره. اگه پرینت اسکرین بذارید هم میشه خلاصه یه جوری برسونید دیگه مخلص همه تون منتظرم
با سلام دوباره خدمت برا بچه های گل اینم از PES EDITOR که دیگه خیال همه راحت بشه و از شر کیت سرور و پچ و مچ و ... راحت بشید... (تاریخ انتشار : 22 نوامبر 2008)
لینک دانلود با حجم 1.61 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز،
تو این برنامه باید یه فایلی رو باز کینم که من نمیدونم چه فایلیه. اگه شما طرز استفادش رو می دونید ممنون میشم بگید.
یکی میتونه تیمای پرسپولیسو استقلالو بزاره؟
اگه میشه آموزش نصبشونو با این برنامه بالایی بدید
سلام دوست عزیز
این سیو رو بگیر با برنامه ی pes editor بازش کن میتونی اسم واقعی بازیکنین رو از اونجا ببینی میدونم منظورت چیه نمی خوای سیوت عوض بشه این رو باز کن بعد تیم های کلاسیک رو بیار از روی این اسامی سیو خودت رو درست کن ما رو هم دعا کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون دوستمون هم که گفتن کدوم فایل رو با pes editor باید باز کنه باید یگم که توی
Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
فایل PES2009_EDIT01 رو باز کن.
من با کدوم برنامه میتونم محتویات داخل این فایل های که میریزیم توی kit server رو ببینم
اخه خیلی لازم دارم حتما کمک کنید.
من پچ برگوم 5 رو نصب كردم بعد فايل pes2009.exe اوليه خودم رو كپي كردم لباس بعضي تيمها سياه شد همون مشكلي كه ميگفتم
بنابر اين فايل pes2009.exe تاثير داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)