کسی جوا ب من رو نمیدونه ؟یه سوال داشتم. یکم تخصصی:
یه سری نرم افزار و وب سایت هستن که یه سری اطلاعات اضافی در مورد ای دی طرف میدن. مثل اینویسیبل بودن، عکس و .... آیا نرم افزاری هست که جلوی اینکار رو بگیره ؟ یا به عبارتی امنیت مسنجر رو بالا ببره ؟
کسی جوا ب من رو نمیدونه ؟یه سوال داشتم. یکم تخصصی:
یه سری نرم افزار و وب سایت هستن که یه سری اطلاعات اضافی در مورد ای دی طرف میدن. مثل اینویسیبل بودن، عکس و .... آیا نرم افزاری هست که جلوی اینکار رو بگیره ؟ یا به عبارتی امنیت مسنجر رو بالا ببره ؟
خود یاهو هر چند وقت یه بار اینکارو انجام میده! ینی شما بری تو سایتهای قدیمی یا نرم افزارهای قدیمی .... دیگه این قابلیتهارو ندارن!
ولــی ... همیشه یه سری حفره وجود داره که میــشه ازشون استفاده کرد. فکر نکنم راهی باشه برای جلوگیــری ازش!
با سلام
مدتیه که مسنجر من مشکلی براش پیش امده که گاهی خودبخود یا وقتی که برام افلاین امده به محض باز شدن پنجره یا وقتایی که یه متن رو شیر میکنم پیغام میده و کلا برنامه مسنجر بسته میشه
چندین مرتبه با ورژنهای مختلف مسنجر رو نصب کردم ولی بازم بی فایده بود برنامه جاوا و فلش پلیر رو هم همینطور دوباره نصب کردم بازم مشکل وجود داره دیگه کلافم کرده
ویندوز من 7 و این مشکل از مسنجر ورژن 10 به بالا هستش قبلا که 9 داشتم این مشکل نبودش لطفا در این مورد راهنمایی کنید
با تشکر
كلا اين پيغام رو يراي همه بعضي موقع ميده![]()
Last edited by shahin_mp3; 09-10-2011 at 17:29.
بعضا این مشکل بر روی برخی سیستم ها بوجود میاد
همین امروز منم با یاهو مسنجر 11 به مشکل برخوردم و ورژن پایین تر رو نصب کردم مشکل حل شد
این مشکلات گاه گداری حل شدنی هست ولی بیشتر بر میگرده به ویندوز و مسکلات از اونجا بوجود میاد و با تعویض اون در اکثر موارد مشکل برطرف میشه
سلام.
یه سوال در مورد یاهو مسنجر دارم.
وقتی با مسنجر چت میکنیم - آیا نوشته ها و مکالمات در جایی از کامپیوتر ثبت میشه یا نه و آیا دیگران میتونن بهش دسترسی داشته باشن. اگه هست لطفا راهه از بین بردنش رو هم بفرمایید.
ممنون.
مسنجر 11 دارم.
در ورژن 11 جایی ذخیره نمیشه و آرشیو چت ها بصورت آنلاین هست و روی سرور خود یاهو قرار میگیره
یاهو مسنجرم پیغام برای دانلود میده ولی وقتی میرم تو سایتش و دانلود رو میزنم ارور forbbiden میده ؟ یعنی یاهو هم تحریممون کرده![]()
ممنون از راهنمایی شما.
میشه لطفا بفرمایید آیا تو بقیه ورزن ها هم همینطوره.
یعنی اگر مکالمات رو از آرشیو مسنجر پاک کنیم دیگه جایی وجود نداره که برگرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)