من پيشگامان دارم عزيز. فقط چند وقتي دانلود شبانه نداشتم. نمي دونم الان 1 تا 7 هست هنوز يا برگشته به 2 تا 6.
ولي برا خونه جديدم adsl ميخوام. مودم هم دارم. برام هم فقط نداشتن قطعي و سرعت مطلوب دانلود در شب ملاكه. ميگي ندا بگيرم؟ قطعي نداره؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من پيشگامان دارم عزيز. فقط چند وقتي دانلود شبانه نداشتم. نمي دونم الان 1 تا 7 هست هنوز يا برگشته به 2 تا 6.
ولي برا خونه جديدم adsl ميخوام. مودم هم دارم. برام هم فقط نداشتن قطعي و سرعت مطلوب دانلود در شب ملاكه. ميگي ندا بگيرم؟ قطعي نداره؟
با ور کنید من برای هر کی پیشنهاد کردم یا گرفتم نگفته خوب نبود یا ناراضیم که دعا کرده
به هر حال قطعی که چرا داره تا صبح از هر سه شب یک شب دو بار رو قطع میشه اما دم و دقیقه نه
سرعت هم جون به غیر از دیشب که افتضاح بود تو این چند وقته که عالی بوده البته بعضی بچه های اصفهان میگن مرکز تا مرکز فرق میکنه اما برای حدود در واز شیراز و سپا هان شهر و تا امیر حمزه و تا آپادانا که من به هرکی گفتم بد نگفته کلا راضی هستن
ضمن اینکه من فکر میکردم شبکیه چون پورت خاص اینتر نت ما×هو×)(×وار×ه ای باز میکنه به خاطر همین شبانه نداره
شاتل هم که همه میدونن فقط روزانه نا محدودش عالیه بقیه سرویس هاش افتضاحه (یه ضرب المثل هست که میگه شاتل این جوری نبود این جوری شد)
شبانه ندا رو هم که میدونید 3 تا 7
اما اگه 6:45 یه بار دی سی بشی و دوبباره کانکت بشی می تونی تا 7:45 شبانه رایگان استفاده کنی
در ضمن مثلا برای من که 128 دارم از 6 تا 7:45 سرعت دان 260 دقیقا
سرعت کم نا محدود و قیمت بالا که میشه همون دایل آپ !!!
درسته که الان محدودیت داره ولی من دیگه به این سرعت صفحه باز کردن و ...(خیلی زیاد نیست اما سرعت روزا که 100برابر دایل آپه خدابیامرزه) عادت کردم اگه قرار باشه سرعت برگرده به قبل که همه موهامون سفید میشه .
ولی اگه نا محدود بشه با همین سرعتا و مدم هم از خودشون ظرفیت نشون بدن و IDM رو کوک نکنن از ساعت 12 شب تا 12 شب فردامن با طرحشون موافقم .
من فکر می کنم ساعت دانلود از 2 تا 6 باشه (حداقل شروعش که ساعت 2 باشه درسته ) چون اون ساعت 2 یه دفعه سرعتا افت می کنه
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها یه سوال : این پیشگامان ساعت 2 خودش یه دفعه سرعتو کم می کنه میاره روی 30-40 یا چون ترافیک بالاست اینجوری میشه ؟
احتمالا قراره قابلیت دستبردهای اساسی نیز حذف بشه
البته هنوز کسی این مطلب را تایید نکرده است ولی تکذیب هم نشده است
این قابلیتها چین؟
سرعت کم نا محدود و قیمت بالا که میشه همون دایل آپ !!!
درسته که الان محدودیت داره ولی من دیگه به این سرعت صفحه باز کردن و ...(خیلی زیاد نیست اما سرعت روزا که 100برابر دایل آپه خدابیامرزه) عادت کردم اگه قرار باشه سرعت برگرده به قبل که همه موهامون سفید میشه .
ولی اگه نا محدود بشه با همین سرعتا و مدم هم از خودشون ظرفیت نشون بدن و IDM رو کوک نکنن از ساعت 12 شب تا 12 شب فردامن با طرحشون موافقم .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز همچين حرفي كه شما ميگيد عمرا نميشه مثل اينكه فراموش كرديد ما تو ايران زندگي ميكنيم
Last edited by MARSHAL_AOL; 02-09-2011 at 12:55.
از دو روز پیش که سرویس 1مگ شبکیه رو تمدید کردم تا الان از شارژم چیزی کم نمیشه.روز اول دانلود نکردم.دیروز دید هنوز کم نمیکنه دانلود رو شروع کردم فکر کردم از طرف خود شبکیه یا آسیاتک هدیه دادند.اما امروز که رفتم تو سایتهاشون چیزی ندیدم!!
واسه بقیه هم همینجوره؟
الان عذاب وجدان گرفتم!
تا الان حدود 12 گیگ گرفتم.سرعتم هم ثابت روی 240 هست(هم شب هم روز).
به نظرتون دانلود کنم؟
من 1 مگ ویژه دارم شب رو 512 بسته شده واسم ولی روزانه حدود 1.5 مگ
دیشب هم که گذاشنم دانلود 150 مگ ازم کم کرد
چرا دانلود نکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)