دوستانی که از مخابرات هستن اگه نتشون قطع شده مودم رو رو بریچ ست کنن
دوستانی که از مخابرات هستن اگه نتشون قطع شده مودم رو رو بریچ ست کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر مقداری که ISP ها می تونن قیمت رو افزایش بدن 6% هست در غیر این صورت می تونید شکایت کنید .
VPI : 0
VCI : 35
مخابرات ارومیه
مطمئنید افزایش قیمت قطعیه ؟اگر قطعیه برم 6 ماهه بخرم
![]()
مقایسه پهنای باند دانلود ما با کشور لیتوانی:
Last edited by hadi.EST; 12-12-2012 at 18:33.
چرا وصل کردم ..می گن شاید خراب شده یکی دیگه باید بگیرم ... راستی مارک خوب .. چیز خوب چی بگیرم ؟مگه اصلا اسپلیتر وصل نکردی ؟ خوب معلومه که اینجوری نویز می افته !
حتی میتونه باعث قطع و وصلی هم بشه ، مودم حتما باید به اسپلیتر وصل باشه.
منم از پارس آنلاین کلافه شدم جالبه که بدونین دوستان مشکلاتی که چند روز پیش بهش اشاره کردم برگشته ... فقط واسه یه روز سرعتم خوب شد ! واقعا کلافه ام ... جایی هست که بشه از این احمق ها شکایت کرد؟از مخابرات ارومیه سرویس نگیرید که من کلافه شدم از قطع و وصلی !
دستت درد نکنه . راستی شما میتونی به این ادرس که مشخصات جزئی تری از اکانت رو میداد بری من که حدود یک هفته هست نمیتونم به این صفحه برم نمیدونم موقتا تعلیق
شده یا دائمی هست . ادرس صفحه اش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و عکسش هم این هست :
![]()
دوست عزیز دو نوع اسپلیتر داریم (اسپلیتر تلفن و اسپلیتر دیتا)اسپلیترهای موجود در بازاد صرفا" سیگنالهای تلفن رو از خط اصلی جدا میکنه . در نتیجه شما باز هم مقداری نویز در خطتتون خواهید داشت مگر اینکه از یک اسپلیتر دیتا که برای نویز زدایی خط دی اس ال بکار میره بهره بگیرید.
هادی جان دستت درد نکنه وقتی نتایج رو دیدم واقعا خشکم زد !!!!!پهنای باند یک کشور شوروی سابق باید حداکثر 55 مگابیت بر ثانیه باشه اما پهنای باند ایران حداکثر
تا7 مگابیت بر ثانیه باید باشه واقعا چی میشه گفت![]()
ببینید دوست عزیز در اسپلیتر دو تا خروجی داریم یکی برای دی اس ال و یکی برای تلفن. شما خروجی تلفن رو به خط تلفن خونه وصل کنید سپس از خط اصلی یک خط جدا (قبل از اسپلیتر و بدون دخالت آن) بیارید برای مودم میبینید که کیفیت بهتری میگیرید.اون خروجی دی اس ال در اسپلیتر عملا" هیچ تغییری در کیفیت خط ایجاد نمیکنه بلکه بدتر هم میشه علت هم بیشتر شدن نقاط اتصال هست.در ضمن هر چه قدر سیم خطتتون کلفت تر و نقاط اتصال کوتاهتر و کمتر باشه در کیفیت خطتون تاثیر داره.
Last edited by hadi.EST; 12-12-2012 at 21:13.
رفتم 3 ماهه تو ماکس نت تمدید کنم دیدم 20 درصد رو فوری اعمال کردناگه کاهش قیمت بود یکی دو ماهی طول میکشید تا قیمت های فروش رو اصلاح کنن الان که 20 درصد افزایشه به یه روز هم طولش ندادن
![]()
خاک تو سرشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)