من جای تو بودم مایه های 1تومن : dell vostro 1510 یا vostro 1500 بر می داشتم (البته کانفیگیش که به این قیمت بخوره!) کی میشه: سی پی یو 2 ، 2مگ کش، رم 2، هارد 160....
مایه های 500 تومن هم 100 تومن بذار روش یه دونه dell inspiron 500 بخر
مبارکت باشه
من جای تو بودم مایه های 1تومن : dell vostro 1510 یا vostro 1500 بر می داشتم (البته کانفیگیش که به این قیمت بخوره!) کی میشه: سی پی یو 2 ، 2مگ کش، رم 2، هارد 160....
مایه های 500 تومن هم 100 تومن بذار روش یه دونه dell inspiron 500 بخر
مبارکت باشه
سلام دوستان!!!!
من بین دو برند hp و vaio موندم!
از hp مدل dv4 1070 رو پسندیدمولی در مورد دوامش و کاراییش هیچ اطلاعی ندارم!
از یه طرف دیگه سری sz vaio هم به نظر بد نمیاد، ولی یکم کانفیگش پایینتر میشه (با توجه به بودجم) !
کسی که تو لپ تاپ پروفشنال هستو سر از این کارا در میاره یه راهنمایی بکنه و خیال من رو راحت کنه که برم طرف hp یا نه!
![]()
سلام
در مورد گارانتی نظر دوستان چیه؟
لطفاً تجربیات و نظرات مستند خودتون رو بیان کنید!
ممنون
اینجا چون برخلاف قوانینه درباره گارانتی ها صحبت نمیشه مگه با اجازه مدیر انجمن
سلام
من میخوام این لپ تاپ رو بخرم
Dell Vosro 1310
این مشخصات
پردازنده: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz - Cache 2 MB - Bus 667 MHz
هارد ديسك: 160 گيگابايت
حافظه رم : 3073 مگابايت
كارت گرافيكي: 358 مگابايت - Intel X3100
صفحه نمايش: 13.3 اينچ - WXGA Bright
سيستم عامل : Dos
به نظره شما خوبه؟
کارت گرافیکش به درد بازی میخوره یا نه؟
1- به نظر من فقط Xps دل 1330 توی 13.3 اینچی ها ارزش خرید داره ... مشخص شده دل در کیفیت تولیدات ارزانش از هر سری گند زده ... اگر دنبال 13.3 اینچی هستید زیر 1 میلیون این لپ تاپ پشنهاد میشه
2- خیر بدرد بازی نمیخوره و فوق العاده ضعیفه ... فقط بدرد کارهای دسکتاپ میخوره مثل فتوشاپی ، کرلی و ...
توی صفحه اول انجمن گارانتی ها بررسی شده و معتبرترین ها بیان شدهسلام
در مورد گارانتی نظر دوستان چیه؟
لطفاً تجربیات و نظرات مستند خودتون رو بیان کنید!
ممنون
خوب ببینید من قبلا هم گفتم خرید سونی باید واقعا طرفدارش باشید تا بتونید از قدرت متوسط و پایین ترش نسبت به سایر لپ تاپ ها در کنار قیمت بالاش چشم پوشی کنیدسلام دوستان!!!!
من بین دو برند hp و vaio موندم!
از hp مدل dv4 1070 رو پسندیدم ولی در مورد دوامش و کاراییش هیچ اطلاعی ندارم!
از یه طرف دیگه سری sz vaio هم به نظر بد نمیاد ، ولی یکم کانفیگش پایینتر میشه (با توجه به بودجم) !
کسی که تو لپ تاپ پروفشنال هست و سر از این کارا در میاره یه راهنمایی بکنه و خیال من رو راحت کنه که برم طرف hp یا نه!
سری DV4 لپ تاپ های خوبی هستند و برادر کوچکتر سری DV5 ... اینجا را کامل بخون تمام سوالات و مشکلاتت حل میشه:
مشکل شما با HP سری مولتی مدیا و DV حل میشه ... به نظر من سری SZ بدرد اونها میخوره که :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- یودجه زیاد دارند
2- عمر و کیفیت فوق العاده ای از لپ تاپ انتظار دارند
3- کارشان بازی و مولتی مدیا نیست ولی کیفیت صفحه تمایش را نیاز دارند
4- ابزارها و lan و سنسورهای پیشرفته نیاز دارند و سیکی و جمع و جوری برایشان اهمیت داره
به نظرم من قابلیت های ویژه HP DV4 هم هم ارز سری SZ هست مثل طراحی شیک و دقیق و سبک ، باتری نسبتا خوب و LCD high def ، سنسورهای محافظ عارد و accelerometer ، اسکنر پیشرفته اثر انگشت و ...
خوب فروش لپ تاپ های تبلت اچ پی توی ایران بسیار خوبه ... تقریبا میشه گفت هر کی تبلت میخواد فقط اچ پی ... چرا ؟دوستان در مورد تبلت پی سی های اچ پی نظری ندارن!!؟!
1- پردازنده های پرقدرت X2 Amd داره ولی بقیه اینتل سلرون هستند
2- طراحی بسیار شیک و محکمی داره و وزنش یا یاتری 6 سلولی مناسب هست
3- Lcd با کیفیتی داره و همچنین وقتی درش رو بر میگردونی یه کلی کلید کاربردی همراهشه
4- قیمت و ساپورت خوبی داره
ممنون
یعنی گرافیک 1330 از 3550 بهتره؟ بالای 1میلیون چی؟
اقا رجیستر ممنون بابت راهنمایی!!!
من اون فروم رو خیلی وقت تعقیب می کنم ، تنها چیزی که اونجا گفته نشده دوام این لپ تاپ و کلا لپ تاپای hp ی !
می خوام بدونم hp ( مخصوصا مدلdv4) یه لپ تاپی هست که بشه 2-3 سال استفاده کرد؟
چون من حداقل روزی4-5 ساعت با این لپ تاپ کار دارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)