نه دوست خوبم داریوش جان ایشون منظورشون قدرت گوشیه نه کیفیت صفحه.
نه دوست خوبم داریوش جان ایشون منظورشون قدرت گوشیه نه کیفیت صفحه.
وای خدا!!!!!!!!! شرمنده ام!
تازه دوزاریم افتاد! فکر کردم داره صفحه نمایش رو مقایسه می کنه... تقصیر خودمه که خیلی ظاهر بین شدم!!!
علی - بلو بوی من رو ببخش... همین جا جلوی همه ازت پوزش می خوام! حرفم رو شدیدا پس می گیرم![]()
با سلام خدمت دوستان گلم...
یه سوال..
میخواستم ببینم این مشکل شایع تو ان 82 ها که واسه منم گرفتارش شده یعنی قطع شدن صدای یه بلندگو فقط مشکل سخت افزاریه یا امکان نرم افزاریشم هست؟؟؟
یعنی میشه با یه اپدیت درستش کرد؟؟؟
ممنون
منظورت اسپیکره یا بلندگوی گوشی ؟
من بلندگوی گوشیم سوخت و کلی خرج رو دستم گذاشت ولی اسپیکرهاش تا حالا مشکلی نداشتن . . .
دوستان یه مشکل عجیب....
من وقتی فلاشر رو روی کاهش قرمزی چشم تنظیم می کنم، انگار که نه انگار! دوباره مردمک رو قرمز می اندازه!
برای نمونه این عکس منه! تازه با تنظیم روی کاهش قرمزی چشم...!!!!!
با این وضع می شم مانند خون آشا م ها...
حالا چی کار کنم؟![]()
عزیز بهتره که تنظمیاتت رو رو اتو بزاری بعدش با کامپیوتر یا ادیتور خود گوشی رد آی رو درس کنی .
(اون رد ایی که توی تنظیمات دوربین هم هست کار میکنه . اما کامل کم نمیکنه ، باطریم خیلی بیشتر مصرف میشه )
موفق باشی
خوبه... پس باس همیشه یا آویزون فتوشاپ در کامپیوتر یا ویرایش عکس در خود گوشی باشم!!!![]()
نه بابا نمیخواد با فوتوشاپ درستش کنی ،
اون قسمت رو که روی کاهش قرمزی چشم گذاشتی ، حتما Scene Modes رو اول باید روی Night (حالت شب) بذاری ،
تا کاهش قرمزی چشم عمل کنه ، تو حالت معمولی (Auto)این گزینه زیاد جواب نمیده...............![]()
دستت درد نکنه.
الآن که گوشیم شارژ نداره؛ فلاش نزده خاموش می شه!. در اسرع وقت آزمایش می کنم و پاسخ رو می گم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)