والا ما که ۱۶۰۰۰ کارکرد داره تیپ دو مدل ۹۱ چند ماه پیش حدودا صدی ۶ الی ۶.۵ می سوزوند. پس خیلی کمه!
والا ما که ۱۶۰۰۰ کارکرد داره تیپ دو مدل ۹۱ چند ماه پیش حدودا صدی ۶ الی ۶.۵ می سوزوند. پس خیلی کمه!
سلام تيپ 2 مدل 89 و 30 تا بيشتر كار نكرده رو چند ميخرن ؟ ميخوام برم ELX بخرم
آقا نظرتون راجبه 206+ یا همون 207 خودمون چیه؟
سلام اتفاقا برا منم اینجوری بود دادم شمع ها رو عوض کردن و تنظیم موتور و یکسری شتشو قطعات کاملا افزایش مصرف برطرف شد بهم گفتن چرا گاز رو بیش از 3 نمیدی به اصطلاح دخترونه راه میبری نمیدونم ارتباط علمیش با این قضیه چطور بود
منظورت پارس elx هست یا سورن elx ???سلام تيپ 2 مدل 89 و 30 تا بيشتر كار نكرده رو چند ميخرن ؟ ميخوام برم ELX بخرم
من سورن رو داشتم پیشنهاد میکنم قبل از فروش یک دوری با سورن بزنی که بد جور تو ذوقت میخوره کیفت ساخت واقعا افتصاح هس
از نظر فنی که همون تیپ 5 هست ولی کیفیت ساختش خیلی بالاست مخصوصا داخل اتقاق ...داشبوردش هم که بسبار زیبا تر از 206 هست ..ولی بنظ من چراغاش خیلی تو ذوق میزننآقا نظرتون راجبه 206+ یا همون 207 خودمون چیه؟..در کل به به تیپ 5 ترجیش میدم..
سلام بعد مدتها وقت کردم برم یه 0-100 همینجوری بگیرم دیدم بنزینی که زدم خوبه 0-100 زدم ببینم چند چندیم
حالا جالب هم نیست ولی بدم نبود
با stop watch شد حدود 10.23 - 10.29 ولی استارت خیلی بد بود شیفت 1 به 2 هم خوب نبود با یه دست یه کتلتی مثل نوت 2 دستم بود با یه دستم هم فرمون باید میدادم هم دنده کلا مخم رو اور کلاک کرده بودم که بتونم همه رو باهم انجام بدم![]()
ولی خوب نتیجه شد این دنده 1 که روی این نقاشی های کنار جاده ای واستاده بودم ( آسفالت نبود ) که همش هرز گردی شد و نتونست خودشو خوب جدا کنه از زمین و جیییق میکشید فقط تو شیفت 2 به 3 هم اگر رو همون دور 6 دنده داده بودم برد بیشتری کرده بودم و چند صدمی شاید میامد پایین
ولی تو شمالم باید یه تست بگیرم حتما اونجا زیر 10 باید بیاد دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روغن موتور 10w40 بعد از چند کیلومتر باید تعویض بشه؟
سلام
روي 33 هزار تا كه ميخوام روغن موتور عوض كنم ، روغن گيربكس هم بريزم ؟
چي خوبه برا روغن گيربكس؟
نه لزومی نداره روغن عوض کنید ، هر 80 هزارتا یکبار عوض کنید بد نیست .
دوستان سویچ ریموت رو چطوری میشه شارژ کرد یا باطریشو تعویض کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)