جرا 512 من سرعت دانلودش از 30 بیشتر نمیشه چه کار کنم؟![]()
جرا 512 من سرعت دانلودش از 30 بیشتر نمیشه چه کار کنم؟![]()
دوستان من خودم با نرم اقزار NetLimiter سرعت متغیر 256 و 512 مخابراتو مشاهده کردم:
256 ---> 29 الی 29.90
215 ---> 58.50 الی 59.60
من فقط سرعت 1 مگ رو در اختیار نداشتم.
لطفا یکی از دوستان که 1 مگ داره با نرم اقزار NetLimiter سرعت متغیر 1 مگ رو بگه ...
اینترنت من چرا اینطوریه باسرعت 512 سرعت دانلودم به زور به20 میرسه.با پشتیبانی هم که زنگ میزنی یا مزخرف میگن یا اشغاله
با سلام
بستگی به منطقتون هم داره
موفق باشید.
مشکل شما با صفحات فلش حل شد؟؟
سلام .
قابل توجه کسایی که ار مخابرات نت دارن جدیدا برای شارژ اینترنتی نیاز به وارد کردن شناسه پرداخت دارین البته تازه این طوری شده من یکسال بیشتره که دارم اینترنتی شارژ میکنم اما امروز که میخواستم شارژ کنم یک گزینه جدید به نام شناسه پرداخت کننده اضافه شده !
البته من بعد از چند تماس تلفنی موفق شدم این شناسه رو گیر بیارم جالب اینه که پشتیبانی یعنی 7230000 اصلا از این موضوع خبر نداشت و گفت باید از بانک بگیرید !!!!!!
نکته جالب دیگه هم اینه که در اصل هر مشترکی باید یک شناسه پرداخت مجزا داشته باشه در صورتی که شناسه ای که که به من دادن اختصاصی نیست !
البته من مرکز استقلال هستم نمیدونم این شناسه واسه همه مراکز جواب میده یا نه ! اما به احتمال زیاد واسه همه جواب میده .
شناسه پرداخت کننده : 190008094191
نمي دونم واقعا از منطقه يا مخابرات
من تازگيا 512 گرفتم خوشحال كه اين روزا ديگه با سرعت حداقل 50kb/s ميتونم دان كنم
ولي 256 كه داشتم بهتر از اين بود سرعتش 32kb/s اين 512 مخابرات 20kb/s شده
فكر ميكنين مشكل از كجاست؟؟؟؟؟![]()
شما حتما حضوري برو به مخابرات. مطمئنا اشتباهي خط شما رو روي 128 بستن يا يه مشكل ديگه اي وجود داره كه مربوط به مخابرات ميشه. كاملا مشخصه وقتي 256 سرعتش 32 باشه و 512 يهو بشه20،ايراد از طرف مخابراته
با سلام الان بهترین سرویس رو با قیمت پایین کدوم شرکت میده و شبانه رایگان داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)