تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 1126 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر هاردی یک درایوش سرعتش خوب باشه ولی درایوهای دیگش مشکل سرعت داشته باشن نشونه چیه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله.بعداز حداثر 3 دقیقه بعداز روشن کردن اینجوری میشه
    یعنی در حین کار کردن هم صدا میده یا نه ؟

اگر هاردی یک درایوش سرعتش خوب باشه ولی درایوهای دیگش مشکل سرعت داشته باشن نشونه چیه؟
    این مشکل یا با دیفرگمنت حل میشه
    یا از ویندوزه
    یا ویروس
    یا از بدسکتور
    تعداد درایوهاتون زیاده ؟
    چند تا هارد دارین ؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

دوست من شما برید تو بایوس برید تو standard cmos featuets ببینید اسم درایو های اپتیک تو هارد است یا نه
    چون دوتا درایو ide است این مشکل نمیتونه از تنظمیات بایوس باشه یا از اتصالات درایو است یا کانکتور برق یا پاور یا خود درایو جامپرها رو هم که چک کردید
    اون مورد تو بایوس رو چک کنید و جوابشو بدین
    آقا من تو standard cmos featuets رفتم و ديدم تمام تنظيمات رو Auto هست ! بعد گفته بود اگه F3 رو بزنم ديوايس جديد رو براي بوت پيدا ميكنه كه زدم و همينطور هم شد . هارد و دي وي دي و سي دي رايتر رو شناخت . سيو كردم و ريستارت شد امـــــــــــــــا :
    بوق اول بوت رو زد . بعد براي بار دوم دوتا بوق زد و با يه زره مكس يه بوق ديگه !!!! و نوشته بود f1 رو بزن براي ادامه ! كه زدم و بالا اومد ويندوز و ديدم سي دي رايتر رو شناخته . ولي هروقت ريستارت كردم همين روش تكرار ميشد !! و فاصله زماني كه ويندوز بياد بالا طولاني شده !!!!!!! تا اينكه دوباره تنظيمات رو به حالت Auto برگردوندم و دوباره همون آش و كاسه و درايو سي دي رايتر محو شد !!!!!!!!
    تنها راهي كه الان به فكرم مياد اينه كه يه بار ويندوز رو استفاده كنم . چون بادم مياد يه بار از برنامه acronis cd boot استفاده كردم ولي بك آپ نگرفتم و فكر ميكنم اون تاثير گذاشته باشه روي تنظيمات !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آقا من تو standard cmos featuets رفتم و ديدم تمام تنظيمات رو Auto هست ! بعد گفته بود اگه F3 رو بزنم ديوايس جديد رو براي بوت پيدا ميكنه كه زدم و همينطور هم شد . هارد و دي وي دي و سي دي رايتر رو شناخت . سيو كردم و ريستارت شد امـــــــــــــــا :
    بوق اول بوت رو زد . بعد براي بار دوم دوتا بوق زد و با يه زره مكس يه بوق ديگه !!!! و نوشته بود f1 رو بزن براي ادامه ! كه زدم و بالا اومد ويندوز و ديدم سي دي رايتر رو شناخته . ولي هروقت ريستارت كردم همين روش تكرار ميشد !! و فاصله زماني كه ويندوز بياد بالا طولاني شده !!!!!!! تا اينكه دوباره تنظيمات رو به حالت Auto برگردوندم و دوباره همون آش و كاسه و درايو سي دي رايتر محو شد !!!!!!!!
    تنها راهي كه الان به فكرم مياد اينه كه يه بار ويندوز رو استفاده كنم . چون بادم مياد يه بار از برنامه acronis cd boot استفاده كردم ولي بك آپ نگرفتم و فكر ميكنم اون تاثير گذاشته باشه روي تنظيمات !!!
    یکم از این پست گذشته و من زیاد یادم نیست شما الان یک هارد ساتا داشتین و دو تا درایو اپتیک ide درسته ؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

ممنون ولی مدلش Barracuda 7200.12 ــه

مدلش اینه Barracuda 7200.12 بازم امکان داره این اشکالش اینی که شما میگی باشه؟

مال منم گاهی اوقات این صدا رو میده و مشکل شما رو داشت تا این که ویندوز رو یه هارد دیگه نصب کردم والان فقط درایور های هارد پاک میشه!

--------------------------------

دوستان راه حل چیه؟
    گارانتی شامل میشه؟
    لطفا یخورده وسیع تر راهنمایی کنید

کسی نبود؟

داره خودمونی میشه Mahdiimm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیر در حین کار صدا نمیده(البته قبلنا میداد چون جاشو عوض کردم دیگه نمیده)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیر در حین کار صدا نمیده(البته قبلنا میداد چون جاشو عوض کردم دیگه نمیده)
    پس مشکلی نداره هاردتون به احتمال زیاد

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این مشکل یا با دیفرگمنت حل میشه
    یا از ویندوزه
    یا ویروس
    یا از بدسکتور
    تعداد درایوهاتون زیاده ؟
    چند تا هارد دارین ؟
    البته مشکلمو قبلا هم مطرح کردم حتی سیستم رو هم عوض کردم و فرمت سطح پایین هم کردم و کابل های ساتا هم عوض کردم با HDD Regenerator هم چیزی نشون نداد هارد 2 تا اینترنال دارم و یه اکسترنال و قبلا هم اینجوری نبود سرعت کار کردن باهاش خوبه حتی روش ویندوز هم نصب میکنم و مشکلی نداره و بازی هم حتی روش میریزم و لگ نمیندازه اما فقط وقتی روش چیزی کپی کنم سرعتش خیلی پایینه 4 تا 10
    تعداد درایو هم که قبلا 2 تا بود الان به 6تا تقسیم کردم و فایلی هم توش ندارم
    Last edited by SevenCity; 08-05-2012 at 15:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

البته مشکلمو قبلا هم مطرح کردم حتی سیستم رو هم عوض کردم و فرمت سطح پایین هم کردم و کابل های ساتا هم عوض کردم با HDD Regenerator هم چیزی نشون نداد هارد 2 تا اینترنال دارم و یه اکسترنال و قبلا هم اینجوری نبود سرعت کار کردن باهاش خوبه حتی روش ویندوز هم نصب میکنم و مشکلی نداره و بازی هم حتی روش میریزم و لگ نمیندازه اما فقط وقتی روش چیزی کپی کنم سرعتش خیلی پایینه 4 تا 10
    تعداد درایو هم که قبلا 2 تا بود الان به 6تا تقسیم کردم و فایلی هم توش ندارم
    ویروس چطور تست کردین ؟
    دیفرگمنت چی گردین ؟
    بعد یک مدت بیکاری سیستم میخواین عملیات کپی رو انجام بدین این موضوع تشدید پیدا نمیکنه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیفرگ شد مگه هارد خالی هم به دیفرگ نیاز داره؟ ویروس هم که انتی ویروس اخرین ورژن با اخرین اپدیت فول اسکن
    عملیات کپی هم همیشه یه جوره در هر ساعتی که بخوام انجام بدم اول با سرعت بالاست که 60 تا 120 رو نشون میده بعد از وسط کپی میشه 5 تا 10 و خیلی کپی وقت گیر میشه توی اون یکی سیستم هم که وصل کردم همینجوری بود ولی اون یکی هاردهام اینجوری نیستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •