سلام . معلوم نیست .. زمانی رو نمیشه عنوان کرد .ممنون میشم مدیران یا ناظرای این بخش یه اطلاعاتی در مورد تاریخ بازگشاییش بدن![]()
سلام . معلوم نیست .. زمانی رو نمیشه عنوان کرد .ممنون میشم مدیران یا ناظرای این بخش یه اطلاعاتی در مورد تاریخ بازگشاییش بدن![]()
این سوال رو باید در این تاپیک بپرسیدسلام دوستان خوبم کجا میتونم درباره یه سوال (معاشرت اجتماعی) سوال کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اما بعضی موقعا حواس آدم نیس ... : دیدیگه الان با مرورگرهای پیشرفتهای مثل اپرا و فایرفاکس، با نگه داشتن یه دکمه لینک در تب جدید باز میشه دیگه، فکر نکنم خیلی مسألهی حادی باشه
سلام سوالتون رو باید اینجا بپرسین :
جای بهتری براش نیست ، مگر اینکه داخل بخش متفرقه یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسین
Take Care![]()
چطوری میشه یه عکس رو گذاشت که سایز کوچیک اش نشون داده بشه بعد روش کلیک کنی بزرگ اش باز بشه؟؟
فک کنم این گزینه نیست ولی اگه عکست گنده باشه بزاری اینجا موقعی که داره لود میشه همش لود میشه و وقتی رو عکس بالاش نوشته "سایز اصلی" کلیک کنی بزرگشو نشون میده.
سلام
میتونی از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنی ==> بخش :پیش نمایش برای انجمن ها
یا
اول عکس کوچیک آپلود کن
بعد از طریقلینک عکس اصلی وارد کن.
چیزی مثل این که در بخش عکسها هم فکر کنم دیدید
Last edited by AliSub; 01-01-2012 at 22:59.
شما باید thumbnail اون عکس رو بذاری و بعد لینک عکس رو روش بذاری.
سایتهای آپلود عکس معمولا این امکان رو در اختیار قرار میدن.
مثل up.download.ir
سلام وقتی میخوام آواتارم رو ویرایش کنم این پیغامو میده :
Upload failed due to failure writing temporary file.
Unable to move/copy file
Last edited by Mehran-King; 01-01-2012 at 23:05.
شاید مشکل از فرمت فایله شاید اواتارت مشکل داره D:
نمیدونم مهندسا باید بگن :د
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)