منم p1 دارم ماله منم با کلیدام بالای دوربین 3g 2-3 تا خط کوچیک افتاده ولی مشکلی نیست
منم p1 دارم ماله منم با کلیدام بالای دوربین 3g 2-3 تا خط کوچیک افتاده ولی مشکلی نیست
اگر ممكنه بروزرهائي كه ميشود نصب كرد را برايم معرفي و يا آدرس آنها را برايم بفرستيد. مخصوصا اگر ie باشد بهتر است.
متشكرم![]()
منم موقع ای که گوشیم از دستم افتاد کلی ناراحت شدم.اخه ماله منم رو اسفالت افتاد
sis:اگر ممكنه بروزرهائي كه ميشود نصب كرد را برايم معرفي و يا آدرس آنها را برايم بفرستيد. مخصوصا اگر ie باشد بهتر است.
متشكرم
opera
Ozone-0.9
java:
opera mini
UCweb 6.01
آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم بد ترین حالت همین باشه.منم موقع ای که گوشیم از دستم افتاد کلی ناراحت شدم.اخه ماله منم رو اسفالت افتاد
به خاطر بندش اینطور شد واسه من.البته همین بد تا حالا چندین بار جونش رو نجات داده بود ولی این بار دوم بود که باعث شد از دستم بیافته.
من به خاطره جواب دادن یک تماس در شلوقی این طوری شد....وای که چقدر ناراحت شدم........
من هرچی فکر میکنم اصلا نمیفهمم چی شد که اینطور شد.
فقط یادمه بندش گیر کرد به دستم زمانی که داشتم در ماشین رو باز میکردم.
گوشیه منم یه بار از طبقه نیمه ساخته ساختمون که برای نظارتش رفته بودم افتاد روی شن های پایین ساختمان هیچیش نشد ، 1 بار هم مثل موردهای دوستان موقعی که داشتم حرف میزدم گوشی از دستم ول شد افتاد روی اسفالت چشمامو بستم وقتی باز کردم فکر کردم فقط لیبلش مونده اما با کمال تعجب فقط 1 خش کوچیک جای محل inferared روی قاب قسمت نقره ای افتاد!! به نظرتون گوشیه دیگیه ی بود چطور میشد؟
منم این گوشیو روی پر قو میذاشتماون روزی که افتاد خیلی ناراحت شدم اما بعد از چند مدت برام عادی شد اون خش ها و اصلا توی چشم نیستن
![]()
برای رفیقم پیش تر خش افتاده بود مثل اینکه رو یه اهن با اهن خش بندازی ولی رنگ رفتگی نداشت و فکر هم نمیکنم رنگش بره ولی بجای رنگ رفته کی پبشتر خش میوفته روش همون طور که دوستان کفتن
سلام ببخشید چه فرقهایی با نسخه قبلی که همراه گوشی هست کرده؟ می ارزه دانلود کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)