عزیز میشه لطف کنی بگی مشکل این سری چی هست .آخه هرچی تو نت گشتم جایی نبود که بگه ایراد یا عیبی داشته باشن و سایت های معرفی کننده هم کلی تعریف کرده بودن .ممنون میشم راهنمایی کنی.ضمنا شما تا300 تومن چه پیشنهادی دارید
عزیز میشه لطف کنی بگی مشکل این سری چی هست .آخه هرچی تو نت گشتم جایی نبود که بگه ایراد یا عیبی داشته باشن و سایت های معرفی کننده هم کلی تعریف کرده بودن .ممنون میشم راهنمایی کنی.ضمنا شما تا300 تومن چه پیشنهادی دارید
ببین من هیچ عکسی در ایزوی بالاتر از 100 ! نگرفتم که نویز نداشته باشه !!!
فقط ایزوی 80 و 100 قابل قبوله
فلاششم ضعیفه ( البته این مشکل عمومی اغلب کامپکتهاس )
ولی اون اولی غیرقابل بخششه . یعنی ایزو شد 200 ، دون دونا میان و دیگه 400 به بالا رو اصلا صحبتشو نکن
به سایتهای معرفی کننده هم زیاد توجه نکن ( اگرچه مثلا CNET به W290 امتیاز بیشتری داده )
اونا فقط امکانات یک دوربین رو توضیح می دن
یه سر برو amazon.com ببین که چند درصد یوزرها از شارپ نبودن عکسهای سری sd شکایت کردن
من می گم راحت 30-40%
البته حرف من اینه که یکم دندون روی جگر بذار ببین مشکل من حل میشه یا نه
بعد برو بخر . شایدم دوربین خوبی باشه اما توقع من بالاست یا بلد نیستم باهاش کار کنم ! نمی دونم واقعا
می تونی اینجا نمونه عکس من رو که ازش شکایت دارم دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز شرمنده كه اين سوال رو مي پرسم . شما موقع عكس گرفتن لرزش دست نداري ؟ اگه برات امكان داره دوربين رو يه جايي ثابت كن و بعد عكس بگير ببين نتيجه فرق داره يا نه . اگه سه پايه داشته باشي كه چه بهتر .
همونطور كه بارها در اين تاپيك گفته شده سري T از دوربينهاي سوني كيفيت چندان مطلوبي نداره . اگه قصد داري سوني بگيري بهتره بري سراغ مدلهاي ديگه اون مثل سري W .
دوست خوبم Pmax .
يه سري به اين سايت بزن . اينجا چند نمونه از عكسهاي Ixus 120 هست كه براي مقايسه با عكسهايي كه خودت گرفتي خوبه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده دوست عزیز اینترنت ما که ذغالیه باید سر فرصت عکسات رو دانلود کنم. اما این طور که از عکس هایی که ثمین جان لینکشون رو دادن حرف شما تایید میشه. (البته من با اوپرا دارم میرم رو سایتها و اینم که تصاویر رو واضح نشون نمیده ).به هر حال نظرت بین این دو تا دوربین چیه
Canon PowerShot SX200 IS
Panasonic Lumix DMC-FX48
نه اتفاقا سوال خوبی کردی
برای خودمم سوال پیش اومده بود
یه پایه خیلی کوچیک دارم ( ارتفاعش مثل 30 سانته ) امروز اونو برداشتم و عکس داخلی گرفتم
با ISO 100 عکس بازهم دون دون داشت اما قابل قبول بود
با ISO 80 برای اولین بار من شارپ بودن این دوربین رو هم دیدم بلاخره ( زیارتم قبول )
اما حالا یا من سنم بالاس / پیرم / دست و پا گیرم / ...
یا اعصاب معصاب واسه آدم نمیذارن
خلاصه من عکس با ISO 80 اگر بگیرم از هر 10 تا 3-4 تاش ممکنه صاف باشه الباقی لرزیده
با ایزو 100 و 200 می تونم عکس بگیرم عمدتا
این عکسها کوچیکه . من روش کلیک کردم و بزرگ هم نمی شد مثکه
اما یادمه توی یک سایتی عکسها با سایز اصلی بودند اونجا هم من این شارپ نبودن رو دیدم . حتی یادمه توی نوشته هام موقعی که داشتم تحقیق می کردم به این نکته اشاره کردم اما خب آخرش خودمم افتادم توی کوزه !
البته باید بگردم اون سایتها رو دوباره پیدا کنم . کار سختی هم نیست . کافیه سرچ کنید مثلا SD940 سمپل فوتو یا سمپل ایمیج
باید بگردم سمپل W290 رو ببینم . البته سمپل WX1 رو دیدم قبلا . فوق العاده س عکساش بلحاظ شارپ بودن فقط بی روح و بی رنگ و روئه
در مورد SX200 هم راستش من بارها دیدم از این دوربین سوپر زوم بد تعریف شده . چیز زیادی ازش نمی دونم چون کلا شاید یک نصفه روز می خواستم بخرمش و بعد منصرف شدم از تحقیق درباره اش اما پاناسونیک ها ( حالا این مدلش رو نمی دونم ) کلا مثکه دوربینهای بهتری هستن
من اصلا سمت پاناسونیک نرفتم بدبختانه
فقط بین سونی و کانن چرخیدم و به معنی کلمه باختم ( تفو بر تو ای چرخ گردون تفو)
راستش من نمی دونم چی باید بخرید . فقط می دونم چی نباید بخرید !
خلاصه هرچی می خوای بخرین بخرین فقط دنا نخرینیعنی وایسید من 3-4 روز دیگه ور برم به این دوربینه بعد برید سراغ SD یا لااقل مدلی از SD رو بگیرید که سنسورهای بزرگتری داره
من دستم به این خالق IXUS برسه ...
پیدا کردم
این سایت دیدن عکسهای W290 در سایز واقعی
اینم سایز دیدن عکسهای SD940 در سایز واقعیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این عکس از سونی رو دانلود کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این عکس از کانن
خدا رو شکر در سافت بودن لبه ها هیچ باجی به هم نمی دن و هر دوشون یه یک اندازه ناجورن . البته از حق نگذریم توی این عکسها کانن بهتره اوضاعش . W290 فاجعه اس رسما
اما اگر عکس کانن رو دانلود کنید و تیر برق و لبه ی سمت راست آجری ساختمون و لبه جدول رو نگاه کنید . متوجه می شید که من از چی شکایت دارم . دقیقا مشکل من همین هست که من از بیگانگان هرگز ننالم / که هرچه با من کرد این IXUS120 کرد ...
البته ظاهرا این مشکل همه کامپکتهاس مگر اینکه سنسور بزرگتری داشته باشند ( الان یکم آرومترم تا برم عکسهای WX1 و SD980 رو هم چک کنم بعدش به آرامش برسم)
دوست من از راهنماییات ممنونم اگه تونستی از دوربین sx200 هم چند تا عکس برا مقایسه پیدا کن چون با صحبتهای شما دیگه دلم رو Ixus 120 و Ixus 100 .... زد
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)