اون انیمیشن اویل رو دیدید ؟
شماره 6 در حقیقت مکمل اون داستانه .
اون انیمیشن اویل رو دیدید ؟
شماره 6 در حقیقت مکمل اون داستانه .
والا انیمشن منیمیشن_شرو که نمی دونم ولی چیزیه که توسط خود کپکام گفته شده
![]()
اونم کپکام گفته بود دیگه . همون زامبی خل و چل ها میان ، تی ویروس بر میگرده و با جک و جانور های اویل 2 طرف میشیم . خیلی خوبه . انیمیشنشو بگیر ببین حتمن ، گلوری دوبلش هم کرده .
ملالی نیست مهدی جان ما دو نفر تا بریم برگردیم اونم اومده..می دونی که...خبر خوش درباره قسمت بعدی اینه که قراره برگرده به حال وهوای کلاسیک این بازی و حتی گفته شده ممکنه بعضی از شخصیتهای اون زمان دوباره مشاهده بشن( من یکی که دلم لک زده واسه nemesis
)
ولی خبر بد اینکه از قرار معلوم به این زودیا ازش خبری نیست![]()
انمیشن رو هم بگیر ببین جالبه.
ولی اگه Nemesis بازم باشه من نمی خوام.
من خیلی دوست دارم که همین ماجینی ها و لاس پلاگاس ها و زامبی ها همه با هم بیان ، مثل متال گیر 4 که همه با هم اومدن و بازی رو به یه شاهکار تبدیل کرد![]()
اره ..مخصوصا این بار با لیون باشیم ...و کلیر...که محشرتر...
متال گیر نگو که باز اشکمون در اومد...![]()
نمسيسو كه باهات هستم اين تنها BOSS هست كه دوست دارم ولي فكر كنم جيل كارشو تموم كرد بعدا با هليكوپتر با كارلوس از شهر خارج شدند دقيقا يادم نيست من با PS1 اين بازيو تموم كردم يادش بخير و يادش گرامي![]()
نمسیس که وسکر نیست
نمسیس یک پرژه بوده برای از بین بردن اعضای استارز ، در حقیقت یک روبوت بوده . پس میشه لنگشو توی شماره های بعدی درست کرد .
برای درک داستان اویل باید تمام نسخه هاشو + کتابهاش + فیلم هاش + انیمیشن هاش ببینید و بخونید ، داستانش درست مثل داستان متال گیر پیچیده هستش ، البته من هنوز ربط سری Out Break رو نفهمیدم![]()
باباحامد داغ دل ما رو تازه کردیا![]()
بابا ما اگه برسیم همین فیلمای ماهواره وصدا و سیمای خودمون رو ببینیم شاهکار کردیم
صبح تا شب که پای این pc تکون نمیخوریمبابام میگه وقتی بری دو روزه روانی میشی برت میگردونن
بابا evile خور
شما که از ما توی بازی فعال تری چرا هنوز مدیرت نکردن![]()
Last edited by mehdy.z; 22-12-2009 at 04:06.
من کجام فعاله ؟ یه نگاهی به تاریخ عضویت بنداز یه نگاهی به پست ها دوزاریت میوفته
ولی اولین باری که اویل بازی کردم تازه PSX اومده بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)