سرالكس فرگوسن باز هم از آينده كريستيانو رونالدو سخن گفت. اين مربي اسكاتلندي چند روز پيش به صراحت اعلام كرده بود مهاجم پرتغالياش را راهي رئال مادريد نخواهد كرد.
جنجالها و خبرها درمورد رفتن يا نرفتن كريستيانو رونالدو از اولدترافورد تا پايان ماه اوت يعني پايان زمان جابهجايي بازيكنان در فوتبال اروپا تمامي نخواهد داشت.
فرگوسن چند روز پيش گفته بود:«ميتوانم تاييد كنم كه كريس فصل بعد بازيكن منچستريونايتد ميماند.»
با اين حال بازيكن شياطين سرخ پس از اين اظهارنظر قطعي فرگوسن به طور شفاف چيزي نگفته است.
او هفتههاست كه دربارهي آيندهاش موضوع خاصي را به زبان نياورده است. با اين حال او در مقابل ماندن در منچستريونايتد هم، حرف نزده است.
او دو روز پيش به "espn" گفته بود: «نميدانم آيندهام چگونه خواهد بود. تنها خدا ميداند. بيشتر از اين نميتوانم چيزي بگويم. شما ميخواهيد چه چيزي از من بشنويد؟ اين كه ميمانم، يا اينكه ميروم؟»
سرآلكس فرگوسن در واكنش به اين گفتوگوي بازيكنش به حرف آمد و گفت: «اگر فرزندي كمك بخواهد، بايد به او بهترين پيشنهاد ممكن را ارايه كرد. بدترين كاري كه رونالدو در 23 سالگي ميتواند انجام دهد آن است كه به رئال مادريد برود.»
سرمربي منچستريونايتد در نشستي خبري در "دوربان" آفريقاي جنوبي، جايي كه شياطين سرخ اردوي آمادهسازي خود را برپا كردهاند، اين مطلب را بيان كرد.
او ادامه داد: «او در حال حاضر در بهترين و يكي از روياييترين باشگاههاي فوتبال بازي ميكند. درمورد آينده هم اينگونه است كه او قراردادي پنج ساله به امضا رسانده كه هنوز چهار سال آن باقي مانده است. حقيقت آن است كه من امضايش را ميبينم.»
بديهي است كه فرگوسن پس از اظهارنظر قطعي چند روز پيش خود اكنون سعي در متقاعد كردن بازيكنش به ماندن در انگليس دارد.
اين اسكاتلندي افزود: «با داشتن بازيكنان جوان در تيم همواره بهترينها براي آنها خواسته ميشود. ايمان دارم كه ميدانم كدام باشگاه براي او بهترين است و آن هم منچستريونايتد است.»
بايد ديد رونالدو به ماندن متقاعد خواهد شد يا خير.
عجب رویی داره این فرگوسن ! واقعا خودش از این حرفهای بی ربطی که می زنه خجالت نمی کشه ؟!
دیده دیگه زورش نمیرسه زده تو خط پدرانه و این تریپ ها !