تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 524 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

سلام

من نوار فرمول بارم غیر فعاله
    چی کاز کنم ؟
    چه ورژنی؟؟؟
    مثلا تو 2007 و 2010 :

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فایلهای اکسل که میخوام ذخیره کنم البته درر شبکه داخلی شرکت
    Microsoft Office Excel Error: Your changes could not be saved to ‘filename.xls’ because of a sharing violation. Try saving to a different file.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من متوجه نشدم .. اگه یکبار میخوای اینکارو بکنی که وقتی نمی بره و یا ارزشش رو داره ولی اگه بخوای دائم ستونای دلخواهت رو تغییر بدی که دیگه از هر راهی حساب کنی بلاخره زحمت داره..!
    اگه میخوای فایلتو بفرست شماره و یا عنوان ستونا رو هم بگو تا برات درست ش کنم..!! ..
    آره من میخوام روزی چند بار و هر با چند تا ستون رو انتخاب کنمو بعدش پرینت بگیرم (که با روش شما زمان بره) من دنبال راهیم که بشه ستون های دلخواهو انتخاب کرد، مثل تیک زدن، و بعد فقط ستون های انتخاب شده نمایش داده بشه و بتونم پرینت بگیرم. خیلی واسم جالبه که مایکروسافت همچین امکانی رو واسه اکسل نذاشته! واقعا عجیبه!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

آره من میخوام روزی چند بار و هر با چند تا ستون رو انتخاب کنمو بعدش پرینت بگیرم (که با روش شما زمان بره) من دنبال راهیم که بشه ستون های دلخواهو انتخاب کرد، مثل تیک زدن، و بعد فقط ستون های انتخاب شده نمایش داده بشه و بتونم پرینت بگیرم. خیلی واسم جالبه که مایکروسافت همچین امکانی رو واسه اکسل نذاشته! واقعا عجیبه!
    نه داداش بعد از خدا این مایکروسافته که برای هر چیزی یه فکری داره ...!!! ... مشکل از ماست ..!
    مثلا با vba خیلی راحت میشه همه کار کرد که البته من تو کدنویسی قوی نیستم.. ولی بازم وقت کنم دنبالش هستم ببینم چی میشه..!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

فایلهای اکسل که میخوام ذخیره کنم البته درر شبکه داخلی شرکت
    Microsoft Office Excel Error: Your changes could not be saved to ‘filename.xls’ because of a sharing violation. Try saving to a different file.
    این پیغام معمولا به چند علته:
    1 - یه باگ موقتی که با ریست درست میشه
    2 - باز بودن فایل توسط یک یوزر دیگه که باعث قفل شدن موقتی اون و در نتیجه رد شدن درخواست ذخیره از بقیه یوزرها
    3 - یک یوزر داشته با فایل کار میکرده که ارتباطش رو با شبکه از دست میده و نتیجتا فایل بصورت صحیح بسته نمیشه
    3 - توسط آنتی ویروس موقتا ( یا دائمی) قفل شده بوده

در هر صورت مسئول شبکه باید رسیدگی کنه..

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

سلام دوستان یکسری فایل اکسل داشت که خراب شدند و باز نیمشن موقع باز کردن با اکسل این ارور رو میده :

و موقع باز مردن با نرم افزار Repair My Excel هم این ارور رو :

کاری میشه کرد براشون؟
    احتمال بسیار زیاد کاری نمیشه کرد البته باید ببینی مشکل از کجا بوده.. مثلا اکسل تو هندل کردن فایلهای حجیم خیلی ضعیف عمل می کنه و

-اگه فایل حجیمه و خیلی وقته مکانش تغییر نکرده و قابل کپی شدن به جای دیگه نیست احتمال زیاد مشکل در سکتوریه که فایل روش ذخیره بوده
    - یا اگه بعد از پروتکت و آنپروتکت کردن شیت این اتفاق افتاده مشکل از باگ اکسله
    - ... اگه فایل از سیستم دیگه ای جابجا شده باید دوباره تو همون سیستمی که درست شده باز بشه و بعد save as بشه
    - ... اگه قبل از این اتفاق هارد فعالیت غیرمعمول داشته مثل اسکن آنتی ویروس یا دیفرگ شدن بازم اوضاع ریکاوری خوب نیست..!
    ببین میتونی با یه برنامه دیگه مثل open office یا برنامه های ریز و درشتی که " صفحه گسترده " هستند باز کنی..
    یا حتی با word یا wordpad یا notepad باز میشن یا حتی تغییر پسوند؟

خلاصه فرایند ریکاوری خیلی کار می بره و بیشتر هم شانس لازمه .. چون تنها راه علاج ، قبل از وقوعه .. یعنی گرفتن بک آپ ..!!

7. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دو فایل اکسل دارم که یکی از ستونهاشون مثل هم است اگه بخوام مقدار هرسلول در ستون فایل اول را با همان سلول ستون در فایل دوم تطبیق بدم تا یکسان باشد و اگر فرق کند
    نشان دهد باید چکار کنم ؟
    توضیح اینکه یه فایل برای واریزی پول افراد دارم که نام و مبلغ واریزی در دو ستون است و درفایل دوم یه فایل برای مبالغ واریز شده برای همان افراد را دارم که می خوام
    چک کنم انچه باید واریزمی کردم انجام شده یا نه(می خوام ستونهای مبلغ را در دو فایل چک کنم)

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

دو فایل اکسل دارم که یکی از ستونهاشون مثل هم است اگه بخوام مقدار هرسلول در ستون فایل اول را با همان سلول ستون در فایل دوم تطبیق بدم تا یکسان باشد و اگر فرق کند
    نشان دهد باید چکار کنم ؟
    توضیح اینکه یه فایل برای واریزی پول افراد دارم که نام و مبلغ واریزی در دو ستون است و درفایل دوم یه فایل برای مبالغ واریز شده برای همان افراد را دارم که می خوام
    چک کنم انچه باید واریزمی کردم انجام شده یا نه(می خوام ستونهای مبلغ را در دو فایل چک کنم)
    ستون اول رو منهای ستون دوم کن اگه حاصل صفر شد کامل تسویه کرده و اگر مانده داد یعنی همون مقدار بدهکاره و باید واریز کنه

10. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

نوشته شده توسط robat43 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو فایل اکسل دارم که یکی از ستونهاشون مثل هم است اگه بخوام مقدار هرسلول در ستون فایل اول را با همان سلول ستون در فایل دوم تطبیق بدم تا یکسان باشد و اگر فرق کند
    نشان دهد باید چکار کنم ؟
    ستون اول رو منهای ستون دوم کن اگه حاصل صفر شد کامل تسویه کرده و اگر مانده داد یعنی همون مقدار بدهکاره و باید واریز کنه
    و بعدشم میتونی با استفاده از conditional formatting سلولهایی که فرق دارند رو رنگی کنی یا آیکون بذاری تا در یک نگاه تشخیص داده بشن...!

12. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

درود بر اساتيد
    من هم مشكلي مشابه دوست قبلي دارم ميخواستم بدونم
    1- راهي هست كه يك سري داده در يك ستون را با يك سري داده در ستون ديگري از فايل ديگر يا شيت ديگر مقايسه و تكراريها رو مشخص كرد ؟
    اگر با conditional formating اگر ميشه كامل توضيح دهبد .

2- در يك index تعداد زيادي تگ كابل كه در مقابل هر تگ مشخصات كابل نوشته شده وجود داره و در فابل ديگري هم چنين ليستي داريم اگر بخواهيم اكسل تمامي تگ ها رو يك به يك در جدول دوم چك كرده و موارد مشابه را در يك ستون ديگر يا در شيت ديگر ثبت نمايد چه بايد كرد .

با سپاس فراوان
    Last edited by sohrab6749; 19-02-2014 at 11:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •