کرکش رو ریختین
دوست عزیز 2 روش وجود داره برای حل مشکل :
1. نصب DirectX داخل سیدی بازی
2. دانلود فایل مورد نیاز که براتون توضیح میدم :
اول برید سایت زیر :
بعد فایلی که در پیغام نوشته رو جستجو و دانلود کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد فایل دانلود شده رو در مسیر زیر بریزید ( البته اگه ویندوزتون در درایو C نصبه )
C:/Windows/System 32
و از بازی لذت ببرید .
اگه باز هم به مشکلی برخوردید بگید تا کمکتون کنیم .![]()
سلام
[/quote]حمید عزیز ببین توی اونی که شما دانلود کردی فایلی به اسم Update وجود داره ؟
من قبلا همین مشکل رو با FEAR Extraction Point داشتم . توی سیدیش یه فایل نصبی بود که نصب کردم و مشکل حل شد ( همون Update )
نه هیچی نیست
حالا چه کار کنم؟
(از پاسخ ها ممنون)
Last edited by حمید جان; 09-11-2007 at 07:56.
خيلي ممنون.درست شد.دستت دردنكنه.
بعد از اینکه بازی pes2008 رو نصب می کنم و وارد بازی میشم، بازی روان نیست. یعنی بصورت تکه تکه بازیکنان حرکت می کنن.
توی قسمت setting همونجایی که بازی نصب شده خواستم کیفیت رو بالا ببرم ولی ارور داد :
اینهمه انتظار کشیدم تا این بازی بیاد. حالا هم که اومد و نصب کردم اینجوری شد. از شانس من. البته اینم بگم کارت گرافیکم 256 هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس اونی که دانلود کردی کامل نیست .نه هیچی نیست
حالا چه کار کنم؟
(از پاسخ ها ممنون)
توی اینترنت بگرد دنبال آپدیتی که نیاز داره.
ولی میرفتی میخریدی خیلی راحت تر بودی . این همه دردسر نداشتی .
فکر کنم فروشگاه همینجا داشته باشه .
خواهش میکنم . موفق باشی .خيلي ممنون.درست شد.دستت دردنكنه.
دوست عزیز سیستم شما بازی رو نمیتونه خوب و روون اجرا کنه .بعد از اینکه بازی pes2008 رو نصب می کنم و وارد بازی میشم، بازی روان نیست. یعنی بصورت تکه تکه بازیکنان حرکت می کنن.
توی قسمت setting همونجایی که بازی نصب شده خواستم کیفیت رو بالا ببرم ولی ارور داد :
لطفا مشخصات سیستمتو بزار .
Last edited by Oracle_Eldorado; 09-11-2007 at 13:43.
مشخصاتی رو که میدونم میذارم :
CPU :AMD 64 Proccesor 3000+
Ram : 512
Graphic : nVidia Geforce FX 5500
دوست عزیز توصیه میکنم یه ارتقای کارت گرافیک بدی چون برای این بازی کارت گرافیکتون واقعا ضعیفه .مشخصاتی رو که میدونم میذارم :
CPU :AMD 64 Proccesor 3000+
Ram : 512
Graphic : nVidia Geforce FX 5500
رمتون هم کمه . یدونه 512 دیگه لازم دارید .
ببخشید من با بازی HellGate مشکل دارم :
وقتی که Single Player رو میزنم یه ارور میده که هم Service Pack ویندوزتو نصب کن و هم درایور کارت گرافیکتو به روز کن .
کارت گرافیکم به روز هست .
وقتی هم میخوام آپدیت ویندوز رو نصب کنم با این ارور مواجه میشم :
خواهشا کمک کنید . خیلی لازمش دارم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)