تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 3195 اولاول ... 3363864264324334344354364374384394404464865369361436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان یکی از دوستانم با ایکس باکسش دو تا مشکل داره
    1-خیلی زود داغ میکنه یعنی حدودا بعد از 1 ساعت شاید هم کمتر
    2-گاهی اوقات وقتی داره دو نفره بازی میکنه یکی از دسته ها خود به خود خاموش میشه
    راستی یه چیز عجیب
    وقتی ایکس باکس رو خاموش میکنه تلوزیون هم بعد از 1 دقیقه خاموش میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یه سوال دارم راجع به اکانت Live

این 1 ماه اشتراک مجانی Live چجوری حساب میشه ؟ از همون لحظه ای که باهاش به شبکه وصل شدیم محاسبه میشه تا 1 ماه ؟
    تو جعبه XBox من کارت اشتراک و از اینجور چیزا نبود !!! باید میبود ؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام دوستان یکی از دوستانم با ایکس باکسش دو تا مشکل داره
    1-خیلی زود داغ میکنه یعنی حدودا بعد از 1 ساعت شاید هم کمتر
    2-گاهی اوقات وقتی داره دو نفره بازی میکنه یکی از دسته ها خود به خود خاموش میشه
    راستی یه چیز عجیب
    وقتی ایکس باکس رو خاموش میکنه تلوزیون هم بعد از 1 دقیقه خاموش میشه
    البته اینا در مقایسه با مشکلات عدیده ای که این کنسول داره، خیلی مشکل به حساب نمیان!
    سخت افزار این کنسول از ریشه دارای مشکل هست و متاسفانه در یک فضای بسیار کوچک فرصت نفس کشیدن به قطعات هم داده نمیشه! بنابریان در صورت نبود یک تهویه ی مناسب ، کنسول به شدت داغ میکنه و 3 چراغ و ... . در مورد دسته هم من تا به حال چنین چیزی ندیدم؛ چون تا زمانیکه کنسول روشنه، دسته هم روشن میمونه و به محض خاموش شدن کنسول دسته هم خاموش میشه که در مورد تلویزیون هم همینطور هست.
    یه سوال دارم راجع به اکانت live

این 1 ماه اشتراک مجانی live چجوری حساب میشه ؟ از همون لحظه ای که باهاش به شبکه وصل شدیم محاسبه میشه تا 1 ماه ؟
    تو جعبه xbox من کارت اشتراک و از اینجور چیزا نبود !!! باید میبود ؟
    بله، بله.
    خیر، به صورت کارت نیست و مایکروسافت خودش بعد از اولین اتصال تشخیص میده این مساله رو.
    موفق باشید.

4. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت behrad_samet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام اگه می شه کمک کنید
    بعضی از بازیها رو میذارم تو کنسول گیر می کنه یعنی از دمو جلوتر نمیره یا می گه سی دی کثیفه ولی تو کنسول دوستم میاد بالا البته 2 بار اینطور شد یه بار اومد بالا می خوام بدونم اشکال از کنسول یا از دی وی دی؟ اگه می شه راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام اگه می شه کمک کنید
    بعضی از بازیها رو میذارم تو کنسول گیر می کنه یعنی از دمو جلوتر نمیره یا می گه سی دی کثیفه ولی تو کنسول دوستم میاد بالا البته 2 بار اینطور شد یه بار اومد بالا می خوام بدونم اشکال از کنسول یا از دی وی دی؟ اگه می شه راهنمایی کنید
    اگه تو کنسول دوستتون میاد بالا مشکل احتمال زیاد از lens درایو شماست
    چند تا بازی دیگه رو هم امتحان کن اگه باز هم اینجوری شد 100 درصد lens ضعیف شده با توجه به این که رو کنسول دوستتون میخونه

7. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان میخواستم چند تا سوال بپرسم.من میخوام حدود یک هفته دیگه xbox 360 بخرم در نتیجه تحقیقاتمو شروع کردم:
    1-من ساکن تبریز هستم و تو تبریز قیمت elite و premium به ترتیب 480 و 380 هستن میخواستم بدونم قیمت خوبی هستش و کلا شما خرید از تبریز رو توصیه میکنین یا بیام تهران؟؟؟؟؟
    2-من elite بخرم یا premium قیمت واسم فرقی نمی کنه فقط یه مشکلی که هست بعضی ها میگن elite با کابل HDMI که داره تو LCD ها کیفیتش بهتره(این درسته و چقدر کیفیتش فرق میکنه؟؟؟)
    3-واسه مدل های جدید 12 ولتی کردن لازمه یا نه؟؟؟در فضای باز گذاشتن لازمه یا نه؟؟؟
    4-کلا بازیهای xbox360 در چه محدوده قیمتی هستن؟؟واگه بشه فرق pal با j رو هم بگین و بگین کدوم بهتره؟؟؟؟
    5-شنیدم مدل premium با کابل HDMI هم اومده درسته؟

خوب خیلی سوال پرسیدم ولی مجبورم چون اینجا تنهاترین و بهترین جا واسه پرسش بود
    منتظر جواب دوستان عزیز هستم

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان میخواستم چند تا سوال بپرسم.من میخوام حدود یک هفته دیگه xbox 360 بخرم در نتیجه تحقیقاتمو شروع کردم:
    1-من ساکن تبریز هستم و تو تبریز قیمت elite و premium به ترتیب 480 و 380 هستن میخواستم بدونم قیمت خوبی هستش و کلا شما خرید از تبریز رو توصیه میکنین یا بیام تهران؟؟؟؟؟
    2-من elite بخرم یا premium قیمت واسم فرقی نمی کنه فقط یه مشکلی که هست بعضی ها میگن elite با کابل HDMI که داره تو LCD ها کیفیتش بهتره(این درسته و چقدر کیفیتش فرق میکنه؟؟؟)
    3-واسه مدل های جدید 12 ولتی کردن لازمه یا نه؟؟؟در فضای باز گذاشتن لازمه یا نه؟؟؟
    4-کلا بازیهای xbox360 در چه محدوده قیمتی هستن؟؟واگه بشه فرق pal با j رو هم بگین و بگین کدوم بهتره؟؟؟؟
    5-شنیدم مدل premium با کابل HDMI هم اومده درسته؟

خوب خیلی سوال پرسیدم ولی مجبورم چون اینجا تنهاترین و بهترین جا واسه پرسش بود
    منتظر جواب دوستان عزیز هستم
    1- قیمتهای که تو تبریز داده خوب هست.. تهران هم تقریبا همین قیمت هست...شما فقط دقت کن که دستگاه نو و تاریخ ساختشم جدید باشه..

2- کابل hdmi برای TV های به درد میخوره که تا 1080P تصویر میدن.. وگرنه کابل ها 6 فیشی هم تا 1080I میتونن تصویر بدن و فرق خاصی نمیکنن (باید ببینی TV شما تا چه اندازه تصویر میده) کال HDMI هم بیرون 20 تومن هست..

3- 12 ولت تقزیباً میشه گفت لازم نیست و فقط برای اطمینان بیشتر این کارو میکنند. اما فضای باز رو باید بگزاری..

4- قیمت باز ها بین 3 -4 تومن هست (کپی) پال بهتر هست.. هم احتیاج به ترانس نداری هم 90 درصد بازی ها اول برای پال میاد..

5- نه

10. 4 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت eamir90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-شنیدم مدل premium با کابل hdmi هم اومده درسته؟
    قبلا چند پک داشتند ولی الان را نمی دونم.

چون من قبلا پرمیوم داشتم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه بعضی میگن بازیهای playbox به لنز دستگاه صدمه وارد میکنه درسته؟؟و play box ها چه فرقی با بقیه بازیها دارن؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بعضی میگن بازی های playbox به لنز دستگاه صدمه وارد میکنه.بازیهای playbox چه فرقی دارن و این حرف درسته؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •