تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 641 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

آيا ميشه p990 را فارسي كرد بطور كامل؟
    دوست عزيز هنوز كه نمي شه كاملا" فارسي كرد ولي خوب چه كاريه كه بخواهيم همچين گوشي رو فارسي كنيم . همون بهتر كه نميشه . اينطوري لااقل مجبور ميشيم براي فهميدن قسمتهايي كه نمي دونيم ( از روي اجبار هم شده ) به ديكشنري مراجعه كنيم و تازه زبانمونم پيشرفت مي كنه . من كه اكه اينطوري بود هم ترجيح نمي دادم فارسيش كنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

در جواب اون دوستمون هم كه گفتن مشكل دارن تو استفاده از جاق دايل بايد بگم كه احتمالا" تو آپديتشون مشكلي بوده و فكر كنم راهي به جز آپديت دوباره نيست . مگر اگه خواستين يه بار مستر ريست كنين ببينين درست ميشه يا نه . گوشي رو يه ريستارتي هم بكنين .
    Last edited by J.Damon; 20-02-2008 at 19:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    NY

پيش فرض

من تا 100 درصد براي p990 دانلود آبديت كردم اما وقتي مي خواهد فايل ها را در گوشي بريزد تا 10 درصد ميرود و ديگر جلو نميرود و ارور ابديت فيلد را ميدهد چكار كنم؟

داره خودمونی میشه h@med110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من چند روز پیش روی گوشی یه تم نصب کردم گوشی قفل کرد و دیگه بالا نیومد.5 تومن دادم فلش کردنش.ورژن فریم ورش عوض شد و صدای گوشی از نصف هم کمتر شد.واقعا صدای گوشی کم شد و کلی حالم گرفته شد ولی به جاش صدای تق تق که هنگام گوش کردن آهنگ از تو هندزفری میومد رفع شد.
    میخواستم بدونم خودم نمیتونم گوشی رو فلش یا آپدیت کنم بدون باکس؟اگه میشه لطف کنید لینک آموزش رو بدید...................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

من تا 100 درصد براي p990 دانلود آبديت كردم اما وقتي مي خواهد فايل ها را در گوشي بريزد تا 10 درصد ميرود و ديگر جلو نميرود و ارور ابديت فيلد را ميدهد چكار كنم؟
    دوست عزيز بهتر نيست يه كافي نت ADSL پيدا كني و بيرون اين كار رو هم امتحان كني . اگه باز هم اين اتفاق افتاد شايد مشكل از يه جاي ديگست كه نمي خواهم فعلا" فكرت رو بهش مشغول كنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

من چند روز پیش روی گوشی یه تم نصب کردم گوشی قفل کرد و دیگه بالا نیومد.5 تومن دادم فلش کردنش.ورژن فریم ورش عوض شد و صدای گوشی از نصف هم کمتر شد.واقعا صدای گوشی کم شد و کلی حالم گرفته شد ولی به جاش صدای تق تق که هنگام گوش کردن آهنگ از تو هندزفری میومد رفع شد.
    میخواستم بدونم خودم نمیتونم گوشی رو فلش یا آپدیت کنم بدون باکس؟اگه میشه لطف کنید لینک آموزش رو بدید...................
    دوست عزيز اگه از كم شدن صداي گوشيت ناراحتي و مي خواهي كه به حالت اولش برگرده تو يكي از سورپرايزها افزايش صداي P990 هم هست . يه جستجوي بكني تو همين جا مي توني گيرش بياري . يه امتحاني بكن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    NY

پيش فرض

دوست عزيز بهتر نيست يه كافي نت ADSL پيدا كني و بيرون اين كار رو هم امتحان كني . اگه باز هم اين اتفاق افتاد شايد مشكل از يه جاي ديگست كه نمي خواهم فعلا" فكرت رو بهش مشغول كنم .
    سرعت اينترنتم بالاست يعني واير لس است چند بار ديگر هم امتحان كردم اما باز همان طور بود و گوشيم اصل است كمك!

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوباره برنامه آپدیت رو پاک و سپس نصب کن و دوباره آپدیت کن.(شارژ گوشی رو فول نگه دار موقع آپدیت)

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

در جواب اون دوستمون هم كه گفتن مشكل دارن تو استفاده از جاق دايل بايد بگم كه احتمالا" تو آپديتشون مشكلي بوده و فكر كنم راهي به جز آپديت دوباره نيست . مگر اگه خواستين يه بار مستر ريست كنين ببينين درست ميشه يا نه . گوشي رو يه ريستارتي هم بكنين .
    سلم دوست من می شه در مورد مست ریسیت یکم بیشتر توضیح بدین.
    واینکه من هنوز پیامی دریافت نکردم

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

باز هم مشکل من همین الان 1:03 دوباره آپ دیت کردم ولی باز همه مونجور شد.
    لطفا کمک کنید.درضمن مستر ریسیت نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •