تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4359 از 4428 اولاول ... 3359385942594309434943554356435743584359436043614362436343694409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,581 به 43,590 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مخابرات شدیدا به مرکز مخابراتی بستگی داره
    مثلا خود من یه خط هم از مخابرات دارم مشکلی نداره و 2مگی که گرفتم سرعت 250تا260رو راحت و در هر ساعتی از شبان هروز میده ولی دوستانی هم هستند که به شدت از مخابراتشون شاکی هستند
    ولی شاتل میشه گفت کیفت قابل قبولی داره عیبی که داره شما رو محدود میکنه بیش از یه حد استفاده کنی (ساعات دانلود شبانه)
    از دوستان من تعریف فن آوا هم شنیدم که خوبه

ولی این ماجرا کلای آزمون خطای خود فرده چون تجربه ها با هم خیلی تفات داره
    مخابرات یکم عقلشو به کار بندازه و شبانه 10مگو اضافه کنه میتونه بهترین شرکت باشه ولی متاسفانه شبانشو حذف کرد با اینکه مشکل پهنای باند نداشت و به راحتی میتونست 10مگ با شبانه رایگان بده نمیدونم دلیلش چی بود که شبانه 5و 10مگو برداشت اینا که اینترنتو نامحدود میگیرن تازه باید از خداشون باشه و با این کار مشتری جذب کنن ولی رفتن دنبال چیزایی که اصلا ربطی به اینترنت(موضوع اصلی) نداره مثلا سیم کارت و فلش و .... خوب اگه بجای اینا شبانه 10مگو اضافه کنن خیلی بیشتر میتونن مشتری جذب کنن
    Last edited by farshad0123; 02-12-2014 at 00:16.

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از کجا بفهمیم شب حجم کم میکنه یا نه؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کجا بفهمیم شب حجم کم میکنه یا نه؟
    یادداشت حجم قبل از ساعات رایگان (از پنل کاربری) و چک کردن حجمدر اولین ساعات اتمام بازه رایگان

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کابل فشار قوی بکشه چطوره؟ اینترنت زیاد تر براش میاد
    اون سیم های تلفن رو کش دار و چند لایه آلومینیومی برای خنثی کردن نویز موثرند ولی در شرایطی که از کنار کابل برق رد نشه و چیزی روش نویز نندازه فکر نمیکنم تفاوتی بین سیم معمولی برق و سیم تلفن باشه البته باز هم سیم با هسته مسی بهتر از سیم افشانه فکر کنم

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اون سیم های تلفن رو کش دار و چند لایه آلومینیومی برای خنثی کردن نویز موثرند ولی در شرایطی که از کنار کابل برق رد نشه و چیزی روش نویز نندازه فکر نمیکنم تفاوتی بین سیم معمولی برق و سیم تلفن باشه البته باز هم سیم با هسته مسی بهتر از سیم افشانه فکر کنم
    نه باو یه وقتی سیم برق نذاریدا..... سیم تلفن twisted pair هستش (فارسیشو خدایی نمیدونم... جفت پیچ پیچی؟؟؟ ) یعنی دو تا سیمه که دور هم پیچیده شده به خاطر همین میدان مغناطیسی خارجی روش اثر نمیذاره در نتیجه نویز نمیگیره.... ولی سیم برق اینجوری نیست!
    Last edited by netstat; 02-12-2014 at 00:44.

6. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه باو یه وقتی سیم برق نذاریدا..... سیم تلفن twisted pair هستش (فارسیشو خدایی نمیدونم... جفت پیچ پیچی؟؟؟ ) به خاطر همین میدان مغناطیسی خارجی روش اثر نمیذاره در نتیجه نویز نمیگیره.... ولی سیم برق اینجوری نیست!
    من شنیدم اون زوج سیم های تابیده شده ( حال کردی ترجمه رو ) واسه جلوگیری از خط رو خط شدن استفاده میشه و البته خنثی کردن نویز ولی اگه کسی مثل من مستقیم از دم در سیم بیاره بالا و کنار کابل برق هم نباشه مشکلی پیش نمیاد !
    اگه مودم رو ببرم دم در دقیقا همین SNR رو میگیرم شاید در حد چند دهم بیشتر

8. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

منم وقتي آسانسور حركت ميكنه snr 10-12تا مياد پايين و باعث ميشه لينك بپره

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من شنیدم اون زوج سیم های تابیده شده ( حال کردی ترجمه رو ) واسه جلوگیری از خط رو خط شدن استفاده میشه و البته خنثی کردن نویز ولی اگه کسی مثل من مستقیم از دم در سیم بیاره بالا و کنار کابل برق هم نباشه مشکلی پیش نمیاد !
    اگه مودم رو ببرم دم در دقیقا همین SNR رو میگیرم شاید در حد چند دهم بیشتر
    نه بابا خط رو خطو فکر کنم بدتر کنه آخه سیما بدتر تو هم تو هم میشه!!!
    کلا منم درست بلد نیستم ولی میدونم که سیم برق معمولی از میدان مغناطیسی خارجی تاثیر میگیره... ولی سیم تلفن اینجوری نیست(چون اثری که روی دو تا سیم گذاشته میشه متقارنه )....
    حالا شاید یه چیزی بیاد رو سیم نویز بندازه... بعد از کجا معلوم اون نویز رو مودم نشون بده؟ چون ممکنه مدت زمانش خیلی کوتاه باشه....

11. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پارسی بی زحمت 2به بعد یه پینگ بگیرید با command prompt ببینید وضعیت پینگ و تایم اوت چطور؟ شاتل امشب ترکیده در تماس با پشتیبانی هم گفت زیرساخته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تو این سایت بازم نوسان بین 100 تا 220 داشتم ولی دیگه اینجا سرعتم مثل سافت 98 زیر 10 نمیامد یهویی
    حدود یه ماهی هست از وقتی که سرعت شبانه اسمی شد پارس تغییراتی از جمله شیلترینگ هوشمند راه انداخت
    روی سرعت سرورهای داخلی بین 0 تا max نوسان شدید انداخت که میانگین سرعت حدود 30-40% سرعت max شد
    راه درست کردنش هم استفاده از قندشکن بود اما با بلک لیست کردن سرورها این امکان هم بعد چند دقیقه از بین می رفت مگه اینکه مورم ریبوت بشه
    پس این مشکل عجیب نیست. ما که رفتیم بقیه بمونند و قراردادهای بلند مدتشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •