افت شدید سرعت هست
۸ مگ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من خودم اصفهانم و از شاتل سرویس دارم،طبق قراردادی که به من دادند تک تک این قوانین توش ذکر شده.این بنده خدا می خواد بی دقتی و بی توجهی خودش در زمان عقد قرارداد رو می خواد با این حرف ها توجیح کنه
من تماس گرفتم سر موضوع 6مگ محدود که شبانه اش 16کیلوبایت شده با تنظیم مقررات.
جالبه بدونید هیچ مصوبه و بند و قانونی وجود نداره. همش ظاهری و دروغ است.
تنها چیزی که مسئول تنظیم مقررات بهش استناد کرد اینه که این شرکت نگفته و تضمین نکرده دانلود شبانه رایگانه و بصورت هدیه داره به مشترکانش ارائه میکنه.
و اگر شما 16کیلوبایت شدید همه چیز درسته باید همین باشه.
شما قرار داد رو امضا کردید و توی قرار داد میگه 1/8 رو ارائه میدن....
خلاصه دو زار هم استدلال ها و سوالات ما رو بحساب نیاوردن که:
1. روی سرویس های 128~512کیلوبیت برای دانلود شبانه پول میگیرن و سرویس های گرانتر جداگانه نمیگیرن چون روی تعرفه حساب شده.
2. مگر نه اینکه مصوبه تنظیم مقررات میگه 1/8 سرعت فروخته شده. 1/8 6مگ میشه 16کیلو؟ خب شبانه 1~2مگابیت گفتند خود 1/8 فلسفه اش تضمین حداقل هاست. نمیشه یکبار 1مگ رو حساب کرد که حداقل اون چیزی است که ارائه میشه در شب و برای بار دوم هم 1/8 و حداقلش رو حساب کرد.
3. این نشد که سرویس ارزون قیمت وقتی محدود میشه 16کیلوبایت میشه و تا گرانترین سرویس.
4. و غیره...
تنها به همین قراردادهای یکسویه استناد میشه پاشو امضا زدید دیگه دنبال شکایت و شکوه و اینها نروید کسی با این مصوبات کاری نداره...
خلاصه بگم یه عده دزد هستند که راه دزدی رو برای دیگران نیز باز گذاشتند.
تنظیم مقررات وظیفشه قرارداد ها رو چک کنه یکسویه نباشه و تنها کاری که نمیکنه همین "تنظیم مقررات" است.
Last edited by Alone-Star; 14-01-2014 at 11:32.
128 کیلوبایت تا 30 گیگ
من که دارم میگم چند روزه سرعت ها اومده پایین به خصوص شبانه ولی کو گوش شنوا؟! البته امروز وضعیتش خیلی بدتر شده با کریو و ... هم اذیت میکنه ولی پینگ خیلی خوب شده! داشته باشین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب پینگی داره این شاتلدوستان این تست هایی ک تو امضاشون هست.الان هم همون طوری خوبه.یا بد شده
یه تست از پینگ بذارین ببینیم چجوریه ممنون میشم.اگ خوب باشه بیاییم شاتل از دست های وب راحت شیم :|
![]()
اره پینگ اومده پایین و خوب شده
ولی سرعت دانلود هم 80kb کمتر شده و اومده پایین .
پینگ من بر عکس شما از 170 به بالای 400 تغییر کرده!!
علتش هم تغییر مسیر ها هست...مسیر اذربایجان و ایتالیا رو ازم گرفتن و بجاش مسیر هند و انگلیس رو دادن که پینگش فوق العاده بالاست![]()
خداییش شاتل تا اینجای که من تحقیق کردم بهتر از شرکتها دیگه است.الان من از اول برج تا حالا 25گیگ دانلود شبانه داشتم که اگه گیگی 1000هم حساب کنی 25تومن میشه در حالی که من تنها 10تومن(6گیگ سه ماهه 128) ماهانه هزینه کردم.البته از این برج به بعد 3500به هر ماه اضافه شده ولی باز هم میصرفه!
حالا اگه کسی از دوستان شرکتی با شرایط بهتر سراغ داره بگه.
منم قبول دارم. شرکت خوب دیگه ای نیس. کلا باید قبول کرد وضعیت اینترنت ایران بده. البته شرکت های خصوصی بزرگ دیگه ای هم توی بعضی خصوصیاتشون خوبن به نظرم مثل صبانت و آسیاتک
ولی در کل من حاضرم به شاتل و مبین نت که واقعا گرونتر میگیرن پول بیشتر بدم ولی سرویسی که میگیرم کیفیت داشته باشه، سرعتش زیاد باشه، هی قطع نشه، از حجم آدم ندزدن
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)