استفاده از پروکسیفایر و اگر مشکل حل نشد کمبود پهنای باند چنین مشکلی را ایجاد کرده است
استفاده از پروکسیفایر و اگر مشکل حل نشد کمبود پهنای باند چنین مشکلی را ایجاد کرده است
سرعت دانلودت از شاتل لند چطوره ؟ shatelland.com
اینو یادم رفت بگم چون سرویسی که گرفتی 512 هست پارس باید سرعت 64رو برای شما تضمین کنه نه 500چون قرارداد شما 512 هست و اگر از فردا هم 64 به شما بده اعتراضی نمی تونی انجام بدی طبق قراردادت
می تونه مشکل زیرساختی خود پارس باشه
یه سری موارد باهات چک می کنه اینو بگو که حتما برات ثبت خرابی انجام بده تا توسط بچه های فنی خط و مرکز مخابراتی شما چک بشه تا بهه جواب دقیقی برسی
منظور همون چیز پی ان هست؟
خوب اونجوری که سرعت داغون میشه
من نهواز پارس دارم و نه داشتم فقط خاستم اینو بگم آهای اونایی که تمدید کردین و الان از خوشحالی دارین بال در میارین اصلا شما 1 ساله تمدید کردی بعدش چی ?به بعدش فک کردی ,این طور که بوش میاد بزودی همه شرکتا به نوعی این کارو میکنن منتها با. روش های متفاوت ، اینم به کنار اون دوستایی هم که رفتن کار بسیار خوبی کردن اگه رفتن اونا نبود شما همین الان یا داشتی به پارس فهش میدادی یا این که میسوختی و میساختی یا این که جمع میکردی اینم بدونین در هر حالت باید اتحاد میداشتین و به کم راضی نمیشدین اینجوری پارس الان سود کرد عجیب !
به هرحال همگی موفق باشین![]()
خیر با پروکسیفایر چندین ip و port امتحان کنید ببینید مشکل حل میشود یا نه(proxifier)
میشه بیشتر توضیح بدین ip پورت رو از کجا بیارم؟
تو این سایت بازم نوسان بین 100 تا 220 داشتم ولی دیگه اینجا سرعتم مثل سافت 98 زیر 10 نمیامد یهویی
یه سوال تو یه قسمت از سیم کشی داخل منزل از سیم تلفن استفاده نشده و به جاش سیم برق استفاده شده این میتونه علت باشه؟
مشکل از خود پارسه عزیز من
وقتی هم جاده خراب باشه شما لاستیکتو عوض نمی کنی مشکل از خود زیرساخت جاده ست...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)