تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4356 از 4751 اولاول ... 33563856425643064346435243534354435543564357435843594360436644064456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,551 به 43,560 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

وای به روزی که نمک بگندد
    وقتی مخابرات بپوکه بقیه هم باهاش میپوکن

2. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sadas1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان شاتل بهم پیشنهاد داده چون بسته ات تمومه میتونی تو این دوره از 200مگ ترافیک هدیه استفاده کنی منظورش از این دوره دقیقا چیه؟ینی من سه ماهم تموم شده،سه ماه بعدی هم داره این200مگ را برا خودش جدا.
    با این هدیه که شبانه مشکل پیدا نمیکنه.اگه شبانه نداره بگید همین حالا شارژ کنمش.
    اگه یه گیگ شارژ کنی یه گیگ هدیه می ده تا 3 بهمن.بعد این طرز خاصی نداره که بعد بگه فلان جور باید شارژ می کردی..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان شاتل بهم پیشنهاد داده چون بسته ات تمومه میتونی تو این دوره از 200مگ ترافیک هدیه استفاده کنی منظورش از این دوره دقیقا چیه؟ینی من سه ماهم تموم شده،سه ماه بعدی هم داره این200مگ را برا خودش جدا.
    اگه یه گیگ شارژ کنی یه گیگ هدیه می ده تا 3 بهمن.بعد این طرز خاصی نداره که بعد بگه فلان جور باید شارژ می کردی..
    200مگو بعد از پایان 6گیگ ترافیکت به صورت هدیه بهت میده و هیچ مشکلی برات ایجاد نمی کنه اما فقط 1 بار میتونی تو دورت از این 200مگ استفاده کنی(در کل مفته بگیری ضرر نمی کنی )
    و برای خرید اون 1 گیگ راحت برو یه بسته 1گیگی رو انتخاب کنو بخر همین (فقط به جای 1 گیگ برات2 گیگ شارژ میشه)و این بسته رو هر تعداد که خواستی میتونی بخری و قابل انتقال به دوره 3ماهه بعد هم هست

5. 2 کاربر از sajjad72a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام دوست من

تو هر دوره ای میتونی بعد از اتمام ترافیکت از این 200 مگ استفاده کنی .. نه اشکالی نداره همچنان از شبانه میتونی استفاده کنی

بله سه ماه بعدی هم بعد از اتمام ترافیک دوباره میتونی ... نه من یع دف 6 گیگ خریدم که 6 گیگ دیگه هم هدیه داد که همش هم به دور بعد انتقال پیدا کرد

7. 4 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

عزیز سرویس شما چیه؟
    snr در قبل و بعد از فعالسازی سرویس گیم چند شده؟
    یه تریس از 8.8.8.8 بی زحمت برام بگیر.
    زگ بزن پشتیبانی درخواست بده برات غیر فعال میکنن...اگر هم قبول نکردن سرویستو عوض کنی خود به خود غیر فعال میشه.

شاتلو با مخابرات خودم مقایسه کردم متوجه شدم شاتل خیلی وضعش بهتره

قبلش آپ و دان بین بیست و بیست و یک نوسان داشت ولی الان دا نشده هیجده و آپ استریم هم نویزش روی هفت هستش :|
    حالا از ما انکار که بابا کل خونه رو چک کردم از اون نبوده از اونا اصرار که از توی خونس عملا به گردن نمیگیرن ولی از وقتی سرویس گیم فعال شده سرعت کم شده کیفیت کم شده نویز هم که قربونش برم دو تا دیگه زیاد بشه باید با نت خداحافظی کنم :(
    سرویسمم 128 اکو هستش توی شهر ما فعلا بعد از گفت و گویی که با شاتل کردم بالاترین سرعتی که داده میشه همین 128 هستش که روی دو مگ بستس :/ چون میخواستم چهار مگ بگیرم که گفت نمیشه و مشکل از اصفهانه و از این حرفا

Sent from my HTC One X using Tapatalk

9. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

ببین شاتل دانلود از سرورهای وطنی که داخل ایران هستن هیچ محدودیتی نمیزاره یه مثلا خیلی کم یعنی اگه دانلودت نجومی باشه محدود میکنه.ولی خارجی منظورم سرور خارجی هست سرعتش کمتر ار داخلی هست.فرض کن سرور داخلی 400 باشه خارجی اگه بهت حال بده 200 هم بره ولی پایین تر هست یه مدت که دانلود کنی محدودیتش شدیدتر هم میشه.
    سایت iranfilm *یلتر نیست...خب از این سایت هر چقدر دانلود کنی شاتل محدودت نمی کنه!؟...چون طبق گفته ی شما محدودیتی برای سایتای داخلی در کار نیست؟!؟

*تا الان حول حوش 27گیگ ازین سایت دانلود داشتم.
    *طرحم آرت3
    Last edited by M O H A MM A D; 13-01-2014 at 00:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سایت iranfilm *یلتر نیست...خب از این سایت هر چقدر دانلود کنی شاتل محدودت نمی کنه!؟...چون طبق گفته ی شما محدودیتی برای سایتای داخلی در کار نیست؟!؟

*تا الان حول حوش 27گیگ ازین سایت دانلود داشتم.
    *طرحم آرت3
    32 گیگ رو رد کنی سرعتت میشه 64
    40 گیگ رو رد کنی میشی دیال آپ
    ماه پیش منم این سرویس آرت 3 رو داشتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من سر این موضوع با شاتل خیلی صحبت کردم...تا وقتی که سازمان تنظیم بهشون ابلاغ نکنه اینترنت ملی رو ارایه نمیدن!! من موندم سازمان تنظیم این تعرفه ها رو برای کی گذاشته؟!
    حتی مخابرات ما که اینترنت ملی جدیدا داره میده تعرفه هاشون زمین تا اسمون با این تعرفه سازمان تنظیم مقررات فرق میکنه!!
    حتی میشه گفت با قیمت اینترنت هم فرقی نداره !! 512 یه ماهه با حجم 2گیگ 12600 تومن!!! قیمت هر گیگ هم 2000تومن!
    آخه صحبت اینجاست که هیچکدوم از بندهای اون مصوبه رو عمل نمیکنن حالا نمیدونم به قول شاتل اون هم باید بهشون ابلاغ بشه یا نه؟!

این در مورد مصوبه برای اینترانت هست و بحث اینترنت جدا هست.
    اون گیگی که شما 2500 میخری مربوط به اینترنت هست
    بعدشم مصوبه باید ابلاغ بشه تا شرکت ها مستلزم به اجرا بشن و توی این کشور بعید می دونم به این زودیا ابلاغ بشه

این قیمتی که شما زدی برای اینترنته یا اینترانت؟
    طی چیزی که من متوجه شدم توی این مصوبه میگه که اگه فقط اینترانت بخوای 10 تومن میدی برای 10 گیگ،هر گیگ اضافه هم 400 تومن
    اگه هم اینترنت بخوای هم اینترانت،5 هزارتومن بیشتر نسبت به هزینه اینترنتت ازت می گیرن و 10 گیگ حجم اینترانتی بهت میدن،هر گیگ اضافه اینترانت هم 400 تومن برات محاسبه می کنن
    پینگ منم خیلی خرابه
    چیزی که خیلی جالبه اینه که این مصوبه ISP هارو مجبور به راه اندازی اینترانت نمی کنه...و خیلی راحت ISP ها می تونند بگند ما اینترانت ارائه نمی دیم(مثل کاری که شاتل الان می کنه و دیگه از سرعت های نجومی در سرور های داخلی خبری نیست)
    این یعنی اینکه اگه فردا این مصوبه ابلاغ هم بشه،شاتل خیلی راحت می تونه اجراش نکنه
    از یکی از کاربران فعال اینجا درخواست می کنم اقداماتی در راستای معرفی پشتیبان برای کاربران اینجا توسط شاتل انجام بده...باور کنید خیلی به نفعمونه

ظاهرا اینا منتظرن تا همه شرکت ها اینترنت رو از اینترانت تفکیک کنن بعد ابلاغ کنند که اگر بخوان اینطوری پیش برن احتمالا یک چند سالی طول بکشه و اعتبار اون مصوبه هم باطل میشه!! ولی الان برای شرکت هایی مثل شاتل که تفکیک کردند باید این قانون اجرا بشه. تا جاییکه من میدونم اینها پهنای باند اینترانت رو به قیمت بسیار اندکی میخرن و بعد به مشتری میفروشن 5000 تومن! در حالیکه اینترانت رو باید بدن 400 تومن. حالا حساب کنید این وسط چه سود هنگفتی میبرن. البته ما قطعا مخالف سود ISP ها نیستیم ولی خودشون هم باید انصاف داشته باشند مگر حتما باید زور بالای سرشون باشه تا عادلانه رفتار کنند؟

13. 2 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینترانت متاسفانه.
    من حساب کردم قیمتش از اینترنتی که خودم دارم بیشتره....

من طرح دانجشویی 3ماهه 2مگ با 9گیگ رو 25 تومن میگیرم. ولی این اینترانت حساب کردم بخوام مثل همین سرویس رو داشته باشم قیمتش بیشتره.(اینترانت 2مگ 2گیگ 1ماهه 18 تومن!!!!!!!!!!)
    راستی این طرح 3 ماهه 9 گیگ 25 تومان مال شاتله یا مخابرات؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان من اینترنت اسیاتک دارم میخام شاتل بگیرم میخام بدونم حجم دانلود شبانه سرویسهای مختلفش چقدره وتو مرکز مخابراتی ما هم سرعت از 250 بالاتر نمیره جواب بدین ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •