آقا درباره ی چیزی بحث کنین که ما هم بتونیم پست بدیم !!
علی اوضاعت توی 41 چطوره ؟
آقا درباره ی چیزی بحث کنین که ما هم بتونیم پست بدیم !!
علی اوضاعت توی 41 چطوره ؟
چی شده ؟ کمکی از دستم بر میاد بگو
نه.
خودمون هم نمی دونیم داریم چی کار می کنیم.
To 41 oza acc jadid man kheili khobe
gol midam be zoodi rank 1 continent sham
یک ساعت دیگه مد لعنتی تموم میشه. مستر آماده باش.شما حدود نیم ساعت بعد از من تموم میشه...
این سیستم سکه ای آمادکمی چجوره؟ آموزش رو خوندم. اما الان من یه سکه خریدم. کجا باید نوبلمن رو آموزش بدم؟
برای آموزش نوبلمن ریسورس میخواد! پس هم باید سکه بخرم هم ریسورس خرج کنم؟
سلام!
نمی دونم قضیه چیه؟! یه یارو با من 64 ساعت فاصله داره بهم حمله داده !!! : دی
میگین حالش خوبه؟! : دی
این سیستم سکه ای خیلی حرص در بیاره توی چند تا ویلیج اول .یک ساعت دیگه مد لعنتی تموم میشه. مستر آماده باش.شما حدود نیم ساعت بعد از من تموم میشه...
این سیستم سکه ای آمادکمی چجوره؟ آموزش رو خوندم. اما الان من یه سکه خریدم. کجا باید نوبلمن رو آموزش بدم؟
برای آموزش نوبلمن ریسورس میخواد! پس هم باید سکه بخرم هم ریسورس خرج کنم؟
آره ... واسه دفعه بعد دو تا سکه می خواد + پول نوبل من ... واسه بعدی فکر کنم 3 تا + پول یه نوبل من ، نمی دونم دقیقا روند رشد تعداد سکه ها چجوریه ... نسبت به سیستم پکیجی یه خوبیایی داره ، ولی به نظر من خیلی مزخرف تره ...
عجـــــب !سلام!
نمی دونم قضیه چیه؟! یه یارو با من 64 ساعت فاصله داره بهم حمله داده !!! : دی
میگین حالش خوبه؟! : دی
تحلیل می کنیم ... امکان اینکه حمله واقعی باشه به نظر من زیر صفر درصده ... شاید هم می خواد ببینه در چه سطحی هستی ... مثلا ده تا اکس فرستاده ببینه نیرو آوردی یا نه ... یا مثلا در آینده خطرناک میشی واسش یا نه ... در کل به نظر من یارو شوت میزنه :30:
Haji alan nemitonam bA mobile on shodam.emshabam lotfan baraye 3 4 saat zahmatesh ro bekesh
rasti emshab acc man ro az 12 shab ta 10:30 be vagte iran ro sleep mode bezar. Mer30
میگم شما خیلی آشنا میزنی ها : دیعجـــــب !
تحلیل می کنیم ... امکان اینکه حمله واقعی باشه به نظر من زیر صفر درصده ... شاید هم می خواد ببینه در چه سطحی هستی ... مثلا ده تا اکس فرستاده ببینه نیرو آوردی یا نه ... یا مثلا در آینده خطرناک میشی واسش یا نه ... در کل به نظر من یارو شوت میزنه :30:
آره منم همینطور فکر میکنم!
راستی اگه یکی واسه من ساپورت بفرسته نیروهاش واسه من میشه؟
یعنی میشه با اونا به روستا های دیگه حمله کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)