تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4354 از 4428 اولاول ... 3354385442544304434443504351435243534354435543564357435843644404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,531 به 43,540 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من یه فرصت طلب هستم که یک روز قبل سرویس ام سوزوندم و 6 ماهه گرفتم
    وقتی برای مشترکین جدید نداره یعنی حذف کرده دیگه
    اما منکر این نیستم که فعلا پارس از صبانت با شرفتر
    یکی اعلامیه اش
    دومی اینکه برای کاربرهای قدیمی شبانه رو نگه داشت
    توی این وضعی که شرکتها شب میخوابن صبح بیدار میشن یه خواب جدید برای کاربر میبینن اون از صبانت که یه شبه شبانه رایگان رو حذف کرد اونم از های وب که جدیدا یه بازی راه انداخته که کاربرا برای سرعت بالای 128 مدرک بدن پارس آنلاین از یه ماه پیش اعلام کرد که سیاست از 10 آذر عوض میشه . تغییر سیاست رو هم برای کاربرهای جدید در نظر گرفت و هوای کاربرای قدیم رو نگه داشت. جدای از کیفیت سرویس همین احترام به مشتری مهمترین وجه تمایز شرکتها میشه

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاری ندارم پارس آنلاین خوبه یا بده ولی مثل این که بعضیا قبل از تبصره پارس تخلیه کردن بد دارن میسوزن
    دقیقا همینطوره . جمعه و شنبه که خبر تبصره اعلام شده بود این تاپیک شده بود شلوغ ترین تاپیک فروم که اون دسته از کاربرای تخلیه کرده جلز ولز میکردن که بقیه تمدید نکنن
    واقعا فقط یه ذهن معیوب می توه این فکر رو کنه

طرف جلز و ولز کنه که اون یکی هم تخلیه کنه که چی بشه دقیقاً؟! جایزه میدن بهش؟
    در ضمن اینجا هم هرکس اختیار داره و از هر شرکتی که دوست داره و بهتر می بینه نسبت به شرایط از اون سرویس تهیه می کنه

بهتره به جای این بحث های خاله زنک بازی به مباحث فنی در تاپیک پرداخته بشه تا اینکه

بنده هم چون کارم با نت هست و نباید قطعی برای سیستم و سرور پیش بیاد 2تا خط استفاده می کنم پس می بینید که هرکس شرایط خاص خودشو داره و استفاده ای که شما از اینترنت انجام میدی شخص دیگه کار دیگه انجام میده با اون

3. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

يه سوال
    من که هنوز مهلت قرار دادم تموم نشده اگه صبح ها دانلود کنم برا منم 1/3 حساب مي شه يا برا افراد جديده اين قضيه؟!
    128 k دارم و تا عيد مهلت داده
    ممنون
    Last edited by a6543210; 01-12-2014 at 21:53.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

يه سوال
    من که هنوز مهلت قرار دادم تموم نشده اگه صبح ها دانلود کنم برا منم 1/3 حساب مي شه يا برا افراد جديده اين قضيه؟!
    ممنون
    تا پایان مهلت قرار دادت شبانه کاملا رایگان داری

6. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سوال
    ممنون
    اگر قرارداد شما قبل از 10آذر بسته شده باشه تا پایان مهلت قرارداد فعلی از دانلود رایگان بهرمند هستید.

8. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شبا اینموقع بشدت افت سرعت دارم با اینکه ساعت رایگان نیست تا ساعت 6 با 1 مگ دانلود میکنم از ساعت 6 تا ساعت 12 با 40 کیلو
    زنگ زدم پشتیبانی با تیم ویور اومد بررسی کرد سرعت دانلود از سایت های معروف و مایکروسافت 30 کیلو بود تیم ویور هم قطع و وصل می شد وقتی میذاشت دانلود میگفت سیستمت چرا هنگ میکنه!!!
    قبول نکرد که تو مرکز ما پهنا کم میارن گفت سرعت 30 کیلو بسه 256 داری تازه زیاده باید 25 بده
    واقعا وضع اسفباره دوستان بخاطر دانلود شبانه جمع میکنن ولی من بخاطر وضع نامناسب در اوایل شب

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شبا اینموقع بشدت افت سرعت دارم با اینکه ساعت رایگان نیست تا ساعت 6 با 1 مگ دانلود میکنم از ساعت 6 تا ساعت 12 با 40 کیلو
    زنگ زدم پشتیبانی با تیم ویور اومد بررسی کرد سرعت دانلود از سایت های معروف و مایکروسافت 30 کیلو بود تیم ویور هم قطع و وصل می شد وقتی میذاشت دانلود میگفت سیستمت چرا هنگ میکنه!!!
    قبول نکرد که تو مرکز ما پهنا کم میارن گفت سرعت 30 کیلو بسه 256 داری تازه زیاده باید 25 بده
    واقعا وضع اسفباره دوستان بخاطر دانلود شبانه جمع میکنن ولی من بخاطر وضع نامناسب در اوایل شب
    اگه پارس توی منطقه ی شما پهنای باند کم داشته باشه بیچارت میکنه.... به این راحتی ها هم پهنای باند اضافه نمیکنن و معمولا مشترکها خیلی اذیت میشن.... به نظر منم بهترین کار اینه که تخلیه کنی بری از یه شرکت دیگه بگیری...

11. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من داستانهایی هست که فقط به کمبود پهنای باند مربوط نمیشه...
    خوب گاهی اوقات اختلال داره اینترنت که معمولا چند ساعته رفع میشه
    ولی پارس به جای اینکه بیاد زیرساخت ایجاد کنه مشخص نیست این پولها کجا داره خرج میشه البته تحقیق کنه آدم ته همش در میاد...
    بعد یه قانونی هست به اسم اشتراک گذاری 1به8 که شرکتهای خدمات دهنده اینترنت موظف هستند قانون اشتراک 1به 8 رعایت کنند به گفته خود آقایون تا 1سال پیش این عدد حتی در بعضی موارد 1به 32 هم بوده بعد حساب کن کیفیت خط شما چی میخواد بشه خدا عالمه....
    ولی شما می تونید شکایت خودتونو از پارس آنلاین در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کنی چون حقت داره خورده میشه و پولی که دادی به هیچ وجه بهت برگردونده نمیشه
    این در حالی که باید سطح خدمات SLA توسط شرکتها رعایت بشه و به شما خسارت پرداخت بشه
    Last edited by dj77; 01-12-2014 at 22:44.

13. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان میشه در مورد خط بنده نظر بدین که تو چه وضعیه؟
    این دو عکس تو 10 ثانیه اختلاف گرفته شدن
    سرعت اینترنتم بعضا خوبه ولی افت زیادی دارم و یهویی سرعت کم میشه
    و بعضی وقتا هم کلا قطع میشه برا دقایقی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام دوستان میشه در مورد خط بنده نظر بدین که تو چه وضعیه؟
    این دو عکس تو 10 ثانیه اختلاف گرفته شدن
    سرعت اینترنتم بعضا خوبه ولی افت زیادی دارم و یهویی سرعت کم میشه
    و بعضی وقتا هم کلا قطع میشه برا دقایقی

نویژ خطت بالاست ... مودم رو ببر ورودی ساختمان امتحان کن اگه snr بالاتر رفت که سیم کشی داخلی رو عوض کن درست میشه

16. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •