تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4353 از 4751 اولاول ... 33533853425343034343434943504351435243534354435543564357436344034453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,521 به 43,530 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پینگ کسی در این چند ساعته بالا رفته؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گیگ 400 تومنی رو دارن 2500 میدن یک منتی هم سر مشتری میگذارن!

راستی امین سرعت تو از سرورهای داخلی پایین نیومده (بدون اون روش)؟
    بله درسته ولی
    1-اینجا ایرانه
    2-به نسبت مخابرات دزد خیلیم عالیه
    3-دیگه کاچی بهتر از هیچی

والا من خیلی وقته دانلودو بوسیدم گزاشتم کنار

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گیگ 400 تومنی رو دارن 2500 میدن یک منتی هم سر مشتری میگذارن!

راستی امین سرعت تو از سرورهای داخلی پایین نیومده (بدون اون روش)؟
    گیگ 400 تومنی دیگه چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله درسته ولی
    1-اینجا ایرانه
    2-به نسبت مخابرات دزد خیلیم عالیه
    3-دیگه کاچی بهتر از هیچی

والا من خیلی وقته دانلودو بوسیدم گزاشتم کنار
    منم شاید بعد از یک ماه اولین باره که دانلود اینجوری داشتم. یک فایل 6.5 گیگی رو دو شب قبل زدم دانلود بشه الان فقط 20 درصدش مونده که از دیشب سرعت ها به هم ریخته! حالا معلوم نیست برای این 20 درصد باقیمانده تا کی باید صبر کنیم! رفتم توی اون سایته به شاتل رای دادم احتمالا دارن برای همون مجازاتم میکنن!

مگه شما خبر نداری؟ مدتی قبل هم توی تاپیک مخابرات خراسان این موضوع مطرح شد. این فایل رو ببین، یکی از مصوبات کمیسیون تنظیم مقرراته:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مگه شما خبر نداری؟ مدتی قبل هم توی تاپیک مخابرات خراسان این موضوع مطرح شد. این فایل رو ببین، یکی از مصوبات کمیسیون تنظیم مقرراته:

کد:
    من سر این موضوع با شاتل خیلی صحبت کردم...تا وقتی که سازمان تنظیم بهشون ابلاغ نکنه اینترنت ملی رو ارایه نمیدن!! من موندم سازمان تنظیم این تعرفه ها رو برای کی گذاشته؟!
    حتی مخابرات ما که اینترنت ملی جدیدا داره میده تعرفه هاشون زمین تا اسمون با این تعرفه سازمان تنظیم مقررات فرق میکنه!!
    حتی میشه گفت با قیمت اینترنت هم فرقی نداره !! 512 یه ماهه با حجم 2گیگ 12600 تومن!!! قیمت هر گیگ هم 2000تومن!
    =====

وضع پینگ همه نرماله یا فقط من مشکل دارم؟

7. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پینگ من حول و حوش 200-250ه.

9. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم شاید بعد از یک ماه اولین باره که دانلود اینجوری داشتم. یک فایل 6.5 گیگی رو دو شب قبل زدم دانلود بشه الان فقط 20 درصدش مونده که از دیشب سرعت ها به هم ریخته! حالا معلوم نیست برای این 20 درصد باقیمانده تا کی باید صبر کنیم! رفتم توی اون سایته به شاتل رای دادم احتمالا دارن برای همون مجازاتم میکنن!

کد:
    این در مورد مصوبه برای اینترانت هست و بحث اینترنت جدا هست.
    اون گیگی که شما 2500 میخری مربوط به اینترنت هست
    بعدشم مصوبه باید ابلاغ بشه تا شرکت ها مستلزم به اجرا بشن و توی این کشور بعید می دونم به این زودیا ابلاغ بشه
    من سر این موضوع با شاتل خیلی صحبت کردم...تا وقتی که سازمان تنظیم بهشون ابلاغ نکنه اینترنت ملی رو ارایه نمیدن!! من موندم سازمان تنظیم این تعرفه ها رو برای کی گذاشته؟!
    حتی مخابرات ما که اینترنت ملی جدیدا داره میده تعرفه هاشون زمین تا اسمون با این تعرفه سازمان تنظیم مقررات فرق میکنه!!
    حتی میشه گفت با قیمت اینترنت هم فرقی نداره !! 512 یه ماهه با حجم 2گیگ 12600 تومن!!! قیمت هر گیگ هم 2000تومن!
    =====

این قیمتی که شما زدی برای اینترنته یا اینترانت؟
    طی چیزی که من متوجه شدم توی این مصوبه میگه که اگه فقط اینترانت بخوای 10 تومن میدی برای 10 گیگ،هر گیگ اضافه هم 400 تومن
    اگه هم اینترنت بخوای هم اینترانت،5 هزارتومن بیشتر نسبت به هزینه اینترنتت ازت می گیرن و 10 گیگ حجم اینترانتی بهت میدن،هر گیگ اضافه اینترانت هم 400 تومن برات محاسبه می کنن
    پینگ منم خیلی خرابه
    چیزی که خیلی جالبه اینه که این مصوبه ISP هارو مجبور به راه اندازی اینترانت نمی کنه...و خیلی راحت ISP ها می تونند بگند ما اینترانت ارائه نمی دیم(مثل کاری که شاتل الان می کنه و دیگه از سرعت های نجومی در سرور های داخلی خبری نیست)
    این یعنی اینکه اگه فردا این مصوبه ابلاغ هم بشه،شاتل خیلی راحت می تونه اجراش نکنه
    از یکی از کاربران فعال اینجا درخواست می کنم اقداماتی در راستای معرفی پشتیبان برای کاربران اینجا توسط شاتل انجام بده...باور کنید خیلی به نفعمونه

11. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان وقتی طرح من 22 دی تموم میشه یعنی از 12 شب که 23 دی میشه وارد طرح جدید میشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان وقتی طرح من 22 دی تموم میشه یعنی از 12 شب که 23 دی میشه وارد طرح جدید میشم؟
    بله دقیقا.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این قیمتی که شما زدی برای اینترنته یا اینترانت؟
    طی چیزی که من متوجه شدم توی این مصوبه میگه که اگه فقط اینترانت بخوای 10 تومن میدی برای 10 گیگ،هر گیگ اضافه هم 400 تومن
    اگه هم اینترنت بخوای هم اینترانت،5 هزارتومن بیشتر نسبت به هزینه اینترنتت ازت می گیرن و 10 گیگ حجم اینترانتی بهت میدن،هر گیگ اضافه اینترانت هم 400 تومن برات محاسبه می کنن
    پینگ منم خیلی خرابه
    چیزی که خیلی جالبه اینه که این مصوبه ISP هارو مجبور به راه اندازی اینترانت نمی کنه...و خیلی راحت ISP ها می تونند بگند ما اینترانت ارائه نمی دیم(مثل کاری که شاتل الان می کنه و دیگه از سرعت های نجومی در سرور های داخلی خبری نیست)
    این یعنی اینکه اگه فردا این مصوبه ابلاغ هم بشه،شاتل خیلی راحت می تونه اجراش نکنه
    از یکی از کاربران فعال اینجا درخواست می کنم اقداماتی در راستای معرفی پشتیبان برای کاربران اینجا توسط شاتل انجام بده...باور کنید خیلی به نفعمونه

اینترانت متاسفانه.
    من حساب کردم قیمتش از اینترنتی که خودم دارم بیشتره....

من طرح دانجشویی 3ماهه 2مگ با 9گیگ رو 25 تومن میگیرم. ولی این اینترانت حساب کردم بخوام مثل همین سرویس رو داشته باشم قیمتش بیشتره.(اینترانت 2مگ 2گیگ 1ماهه 18 تومن!!!!!!!!!!)

15. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •