پینگ کسی در این چند ساعته بالا رفته؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پینگ کسی در این چند ساعته بالا رفته؟
بله درسته ولی
1-اینجا ایرانه
2-به نسبت مخابرات دزد خیلیم عالیه
3-دیگه کاچی بهتر از هیچی
والا من خیلی وقته دانلودو بوسیدم گزاشتم کنار![]()
گیگ 400 تومنی دیگه چیه؟![]()
منم شاید بعد از یک ماه اولین باره که دانلود اینجوری داشتم. یک فایل 6.5 گیگی رو دو شب قبل زدم دانلود بشه الان فقط 20 درصدش مونده که از دیشب سرعت ها به هم ریخته! حالا معلوم نیست برای این 20 درصد باقیمانده تا کی باید صبر کنیم!رفتم توی اون سایته به شاتل رای دادم احتمالا دارن برای همون مجازاتم میکنن!
مگه شما خبر نداری؟ مدتی قبل هم توی تاپیک مخابرات خراسان این موضوع مطرح شد. این فایل رو ببین، یکی از مصوبات کمیسیون تنظیم مقرراته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سر این موضوع با شاتل خیلی صحبت کردم...تا وقتی که سازمان تنظیم بهشون ابلاغ نکنه اینترنت ملی رو ارایه نمیدن!! من موندم سازمان تنظیم این تعرفه ها رو برای کی گذاشته؟!
حتی مخابرات ما که اینترنت ملی جدیدا داره میده تعرفه هاشون زمین تا اسمون با این تعرفه سازمان تنظیم مقررات فرق میکنه!!
حتی میشه گفت با قیمت اینترنت هم فرقی نداره !! 512 یه ماهه با حجم 2گیگ 12600 تومن!!! قیمت هر گیگ هم 2000تومن!
=====
وضع پینگ همه نرماله یا فقط من مشکل دارم؟
![]()
پینگ من حول و حوش 200-250ه.
این در مورد مصوبه برای اینترانت هست و بحث اینترنت جدا هست.
اون گیگی که شما 2500 میخری مربوط به اینترنت هست
بعدشم مصوبه باید ابلاغ بشه تا شرکت ها مستلزم به اجرا بشن و توی این کشور بعید می دونم به این زودیا ابلاغ بشه
این قیمتی که شما زدی برای اینترنته یا اینترانت؟من سر این موضوع با شاتل خیلی صحبت کردم...تا وقتی که سازمان تنظیم بهشون ابلاغ نکنه اینترنت ملی رو ارایه نمیدن!! من موندم سازمان تنظیم این تعرفه ها رو برای کی گذاشته؟!
حتی مخابرات ما که اینترنت ملی جدیدا داره میده تعرفه هاشون زمین تا اسمون با این تعرفه سازمان تنظیم مقررات فرق میکنه!!
حتی میشه گفت با قیمت اینترنت هم فرقی نداره !! 512 یه ماهه با حجم 2گیگ 12600 تومن!!! قیمت هر گیگ هم 2000تومن!
=====
وضع پینگ همه نرماله یا فقط من مشکل دارم؟
طی چیزی که من متوجه شدم توی این مصوبه میگه که اگه فقط اینترانت بخوای 10 تومن میدی برای 10 گیگ،هر گیگ اضافه هم 400 تومن
اگه هم اینترنت بخوای هم اینترانت،5 هزارتومن بیشتر نسبت به هزینه اینترنتت ازت می گیرن و 10 گیگ حجم اینترانتی بهت میدن،هر گیگ اضافه اینترانت هم 400 تومن برات محاسبه می کنن
پینگ منم خیلی خرابه
چیزی که خیلی جالبه اینه که این مصوبه ISP هارو مجبور به راه اندازی اینترانت نمی کنه...و خیلی راحت ISP ها می تونند بگند ما اینترانت ارائه نمی دیم(مثل کاری که شاتل الان می کنه و دیگه از سرعت های نجومی در سرور های داخلی خبری نیست)
این یعنی اینکه اگه فردا این مصوبه ابلاغ هم بشه،شاتل خیلی راحت می تونه اجراش نکنه
از یکی از کاربران فعال اینجا درخواست می کنم اقداماتی در راستای معرفی پشتیبان برای کاربران اینجا توسط شاتل انجام بده...باور کنید خیلی به نفعمونه
دوستان وقتی طرح من 22 دی تموم میشه یعنی از 12 شب که 23 دی میشه وارد طرح جدید میشم؟
بله دقیقا.
اینترانت متاسفانه.
من حساب کردم قیمتش از اینترنتی که خودم دارم بیشتره....
من طرح دانجشویی 3ماهه 2مگ با 9گیگ رو 25 تومن میگیرم. ولی این اینترانت حساب کردم بخوام مثل همین سرویس رو داشته باشم قیمتش بیشتره.(اینترانت 2مگ 2گیگ 1ماهه 18 تومن!!!!!!!!!!)
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)