تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4352 از 4428 اولاول ... 3352385242524302434243484349435043514352435343544355435643624402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,511 به 43,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مثلا چه قدر سرعتشه؟؟؟؟؟؟
    همین چهار پنج صفحه قبل رو که نگاه کنین میبینین که بیشتر کسایی که دیشب دانلود داشتن با 600-700 تا 1 مگ و خط هایی هم که روی 16 بسته شده بیشتر از 1 مگ میده که ممکنه بعضی ساعات نوسان هم داشته البته تا قبل از این که دانلود به طور کامل رایگان بود. مدتی که از این طرح بگذره و کسایی که سرویسهاشون رو تمدید نکردن سرویسشون تموم شه سرعت و ثبات شبانه برای تمامی کاربرا بهتر هم میشه

2. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثلا چه قدر سرعتشه؟؟؟؟؟؟
    شبی 10 گیگ من داشتم
    با لینک خوب از مالتی شیر

4. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شبی 10 گیگ من داشتم
    با لینک خوب از مالتی شیر
    شما که دانلودت اینقدر خوبه چرا زیر پست کسی که از پارس سرویس نداره و میگه دانلود پارس آنلاین خرابه تشکر میزنی؟؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

شبی 10 گیگ من داشتم
    با لینک خوب از مالتی شیر
    جوری که شما میگید پارس آنلاین مشکلی از بابت پهنای باند نداشته
    پس دلیلشون از این کار چی بوده؟؟؟؟
    یعنی دوست دارن مشتری ناراضی باشه
    حالا جدا از این حرفا
    کدوم شرکت خوشش می یاد مشترکاش برن؟؟؟؟
    خیلی عجیبه

7. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نکته جالب این بود که ساعات پیک وضعیتم اسفبار بود
    وشبانه وضعیت خوبی داشت و ساعت 6 تا هفت صبح اگر هر ساعت یک گیگ دانلود داشتم 6 تا 7 دو گیگ دانلود بود
    همونطور که میفرمایید مشکلی از شبانه نبود
    تنها جواب قابل قبول در امد زایی از این ساعات به هر نحو ممکن

9. 6 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تخلیه این چند نفری که اینجا هستند فایده نداره چون اکثرا دانلودر هستند و پارس افلاین هم همین میخواد
    مهم اینکه یوزر های عادی که از پارس افلاین اینترنت دارند از این شرکت برند اینطوری اینا ضرر میکنند
    برای همین میگم بگردید تو آشناهاتون هر کی پارس افلاین داره ترغیبش کنید به تخلیه
    محدود کردن شبانه که شرکت ها انجام دادن به چند صورت بود....بعضی ها شبانه رو برای سرویس های با ترافیک بالا قرار دادند...تا به این صورت کاربر مجبور بشه سرویس گرون تری بخره....یا دانلودرها از خرید منصرف بشن
    یا شاتل به صورت بسته شبانه ارایه کرده تا کسب درآمد از ترافیک شب داشته باشه
    اما اقدام پارس آنلاین قابل توجه هست.....چون ترافیک شبانه رو 1/3 از ترافیک روز قرار داده و از این بین بیشترین درآمد رو نسبت به بقیه شرکت ها پیدا میکنه.......یعنی هر گیگ شبانه 1200 تومن درمیاد
    و برای همین بنظر من گروه هذف پارس آنلاین از تغییر شبانه همین دانلودرها بوده......و موقعی که با تخلیه گروهی مواجه شد که داشت ضرر میکرد از اون تاکتیک تمدید قبل 10 آذر استفاده کرد......تا مصرف کننده رو برای بازه زمانی 3 ماه تا یک سال نگه داره و درآمد خوبی هم از این خرید زیاد بدست بیاره - 200 300 تومن از هر نفر سرمایه خوبی برای شرکت میاره - و تو این مدت هم تضمینی برای سرعت نداره....یا حتی سرعت خوبی هم میده که در قرارداد بعدی بتونه از این شبانه 1/3 کسب درآمد کنه

[در کل بنظر من درحال حاضر برای دانلود شبانه شرکت هایی هستند که شبانه رو به صورت رایگان اما برای سرویس های محدودی ارایه میدن که کاربرای که از شبانه استفاده میکنن عده کمتری باشن......نه کسی که با 12 گیگ ترافیک در یک سال فقط برای دانلود شب از نت استفاده میکنه
    Last edited by M.R.S.; 01-12-2014 at 19:49.

11. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه ... میان میگن پارس آنلاین بهتـــــــــــــــــــرین سرویس شبانه رو ارایه میده که همه میدونن عملا دیگه این سرویس وجود خارجی نداره و فقط به مشترکینی داده میشه که قرارداد قبل از 10آذر داشتند.... این به کنار

جواب سوالای منم به هیچ وجه حاضر نیستند بدن دوستان پارس آنلاین که از شرکت پارس آنلاین اومدن اینجا برای دفاع همه جانبه

منم نمی گم شرکتهای دیگه مثل آسیاتک یا شاتل یا صبا بهــــــــــــترین سرویس دهنده هستند
    ولی دلیل اینکه می گید پارس ولاغیر بیایید بگید دیگه

13. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

همین چهار پنج صفحه قبل رو که نگاه کنین میبینین که بیشتر کسایی که دیشب دانلود داشتن با 600-700 تا 1 مگ و خط هایی هم که روی 16 بسته شده بیشتر از 1 مگ میده که ممکنه بعضی ساعات نوسان هم داشته البته تا قبل از این که دانلود به طور کامل رایگان بود. مدتی که از این طرح بگذره و کسایی که سرویسهاشون رو تمدید نکردن سرویسشون تموم شه سرعت و ثبات شبانه برای تمامی کاربرا بهتر هم میشه
    من که سرعتم 100 کیلوبایت شده بود شب نمیدونم راجع به کدوم پارس آنلاین داری صحبت میکنی...
    من که 1 ماه دیگه مونده بعد میرم هایوب...
    ----------------------------------------------------
    بقیه دوستان چه راحت گول میخورن میرن 1 ساله تمدید میکنن پول میریزن تو جیب پارس واقعا متاسفم واسشون پارس هم هر چی در اورد سر این قضیه نوش جونش...

15. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما که دانلودت اینقدر خوبه چرا زیر پست کسی که از پارس سرویس نداره و میگه دانلود پارس آنلاین خرابه تشکر میزنی؟؟
    پارس انلاین که دیگه دانلود شبانه نداره که خوب باشه یا بد؟
    هر شب دانلود من با تورنت 4 گیگ بود
    از وقتی اعلام کرد اکانت گرفتم و در بعضی شبا به 10 گیگ می رسید
    شما کدوم پست منظورتون؟

صبانت در ماههای اخر شبی به راحتی 17 الی 18 گیگ میداد با هزینه ماهی 24 هزار تومان برای سرویس 12 مگ
    چندین نفر تشویق به گرفتن صبانت کردم اون بنده خدا ها هم قرار داد یکساله بستند و بعد 10 روز محدود شدند
    و فحش اش نصیب من
    Last edited by sleeplessness; 01-12-2014 at 20:05.

17. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من که سرعتم 100 کیلوبایت شده بود شب نمیدونم راجع به کدوم پارس آنلاین داری صحبت میکنی...
    من که 1 ماه دیگه مونده بعد میرم هایوب...
    ----------------------------------------------------
    بقیه دوستان چه راحت گول میخورن میرن 1 ساله تمدید میکنن پول میریزن تو جیب پارس واقعا متاسفم واسشون پارس هم هر چی در اورد سر این قضیه نوش جونش...
    هستن کسایی مثل شما که مشکل سرعت شبانه دارن. توی همین تاپیک هم دو سه نفری مثل شما مشکل دارن . شما هم یه چند صفحه ای برو عقب بعضیا از سرعت دیشبشون گفتن متوجه میشی راجب کدوم پارس آنلاین میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •