دوستان بهترین سرویس کدوم هست با چه سرعتی ؟؟
ممنونم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان بهترین سرویس کدوم هست با چه سرعتی ؟؟
ممنونم
الان که یه مقدار مرکز اصفهان مشکل داره و دلیل پینگ بالای داخلی همین هست ولی در کل پینگ شهر اصفهان و علی الخصوص مرکز مخابراتی ما تعریفی نداره(حتی مخابراتش)من خودم هم پارس داشتم هم صبانت پینگم خوب نبود
پیگیری هم کردم ولی جواب همیشگی پشتیبان های شاتلو شنیدم![]()
سلام دوستان
سرویس نامحدود 128 این شرکت transfer rate دانلود و آپلودش چقدر هست؟؟
مشترک گرامی،علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره زمستانی شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 21 دی ماه تا 3 بهمن ماه برای خرید بسته ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر "پکیج" 1 گیگ، 1 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکتهای شاتل به سرویس فعلی شما اختصاص خواهد یافت. گفتنی ست، این شرایط ویژه تنها برای "پکیج" 1 گیگ ترافیک وجود دارد و تنها مشتریانی که این "پکیج های" 1 گیگی را دریافت دارند از این تخفیف برخوردار خواهند بود.گفتنی ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، کلیه شهرهای استان آذربایجان شرقی، کلیه شهرهای استان مازندران، کلیه شهرهای استان کرمان، کلیه شهرهای استان فارس، کرج، مشهد، شیراز، قم، اصفهان، کاشان، آران و بیدگل،نجف اباد، خمینی شهر، دهق، دهاقان، زرین شهر، شاهین شهر، شهرضا، فولاشهر، کوهپایه، رشت، لاهیجان، لنگرود، بندرانزلی، دماوند، شهریار، فیروزکوه، اسلامشهر، قرچک، ورامین، پاکدشت، زنجان، همدان، اراک، ساوه، مهاجران، میبد، اردکان، اهواز، دزفول، آبادان، باوی، ماهشهر، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نمین، مشکین شهر، خلخال، ارومیه، بیرجند، نیشابور، سبزوار، بجنورد، سمنان، دامغان، شاهرود، گرمسار، شهمیرزاد، مهدی شهر، سرخه، زاهدان، قزوین، محمدیه قزوین و کرمانشاه خواهد بود.با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستن
دوستان برین حجم بخرین من 1 گیگ خریدم 1 گیگ دیگه بهم داد
تا میتونین حجم بخرین![]()
بخر بابا ممکنه دیگه از این فرصتا گیرمون نیاد! فقط یک گیگ یک گیگ باید بخری !
منم چند روز پیش زنگیدم نمایندگی شهرمون برا خرید art 1 بهم گفت نخر زیاد جالب نیست به جاش همین پروموشن رو استفاده کن و تا میتونی ترافیک بخر برا دوره های بعدت به جای خرید art 1 و اینطور که میگفت دیگه از این پروموشن ها به این زودیا در کار نیست
Sent from my HTC One X using Tapatalk
سالی 3-4 بار از این چیزا میذاره، مثلا به خاطر عید نوروز، اول شدن شاتل و ...
ایمان نیازی نیست قبل 1 اینترنت رو قطغ کنی.
تا 7:50 دانلود بکن و قبل از 8 اینترنت رو یه دیسکانتک بکنی از حجمت کم نمیکنه!
ساعت سیستمت هم حتما اپدیت باشه!
گیگ 400 تومنی رو دارن 2500 میدن یک منتی هم سر مشتری میگذارن!
راستی امین سرعت تو از سرورهای داخلی پایین نیومده (بدون اون روش)؟
هم اکنون 90 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 90 مهمان)