درست مثل آدم یک محدود با ترافیک بالا یا نامحدود ارائه نمیدن یا محدوداشون کم حجمه و ترافیک گرون یا نامحدودشون منصفانه و سرعت محدود و گرون هیچکدومشون دو پول نمی ارزه
درست مثل آدم یک محدود با ترافیک بالا یا نامحدود ارائه نمیدن یا محدوداشون کم حجمه و ترافیک گرون یا نامحدودشون منصفانه و سرعت محدود و گرون هیچکدومشون دو پول نمی ارزه
Last edited by sorooshfm; 01-12-2014 at 16:51.
پس کی دزدی کنه جیب مارو خالی کنه [emoji6]
Sent from my HUAWEI G730-U10
مرد حسابی همه دارند سر همین داستان شبانه تخلیه میزنن میرند شما میگی بهترین سرویس شبانه برای پارس آنلاینه؟!
-بهتره با هم بحث فنی انجام بدیم:
-شما در بهترین حالت در 1شب در ساعات رایگان چند گیگ می تونی از پارس دانلود کنید؟
-سرعت تک کانکشن پارس آنلاین چقدر هست؟
-پینگ پارس در ساعات رایگان به چه صورت هست میزان پکت لاست چند درصده؟
-تلورانس سرعت چقدر هست در تایم رایگان؟
بهترین شبانه رو صبانت مرحوم داشت شبی تا 20 گیگ هم باهاش میگیرفتم
ولی پارس شبی 3 گیگ
این پست بنده خدا رو هم بزارید کنار در راستای رضایت مشتریان![]()
نمی دونم واقعا چه فکری با خودشون می کنند این پست ها رو می زنند فکر کردند ملت عبدالله هستند خبر ندارند....
به خدا من همین پریشب با 128 شش گیگ گرفتم تست اسپید تستشم چند صفحه قبل گذاشتم البته محدود میکنه پارس بعددچنددشب باید اعتراف کنم
Sent from my HUAWEI G730-U10
حق با شماست دوست من
بنده هم منکر استفاده کاربران در ساعات شبانه با کیفت نرمال نمی شم که اگر نبود تا حالا کمتر کاربری می موند در پارس
ولی اینکه ایشون میگند بهترین بر میخوره به آدم فکر می کنه با دهاتی طرفه....
خود مسئولای پارس میگن این طرح رو قراره همه اجرا کنن و پارس آنلاین مجبور شد و غیره
حالا توی این چند ماه میشه دید که این حرف تا چه حد راسته... بعد سر فرصت اون موقع میشه یه شرکتی رو انتخاب کرد که بهترین سرویس شبانه رو داشته باشه و نگران تغییر طزح شبانه ی اون شرکت نیستیم!
Last edited by netstat; 01-12-2014 at 17:57.
والا مخابراتمون 10مگ با شبانه رایگان میداد سرعت 1.2مگابایت اونم بدون دانلود منیجر شب و روز ثابت حتی در ساعات رایگان فکر کنم بهترین نت ایران بود دستم نرفت 6ماهه تمدید کنم
ولی بعدش پشیمون شدم که ای کاش 6ماهه تمدید میکردم مخابرات یهو شبانشو حذف کرد حتی اطلاع هم نداد الان اومدم رو سرویس 2مگ که نهایت سرعتش 250کیلوبایته![]()
الان مسئله اینه که پارس انلاین اخراش داشت کوتاه میومد
اگرتخلیه ها ادامه پیدا میکرد ممکن بودکاملا طرحشو ندیده بگیره و شبانه رایگان برگردونده میشد ولی وقتی دید ملت امدن 1ساله تمدید کردند .250هزار یک جا ریختن تو حساب دید بله حقه گرفت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)